erotisk-sexnovelle-kvinden-i-spejlet

udgivet:

Kvinden i spejlet

Har du nogensinde set på dig selv i spejlet og mærket, hvordan bevægelser henover kroppen kan tænde en lyst i dig? Læs denne sexnovelle om en kvinde, som forfører sig selv i spejlet ved at give sig hen til sine egne berøringer.

En kvinde kommer hjem og nyder den forførende følelse af, at få tøjet af efter en lang og stressfuld dag. Mens hun står og klæder sig af foran spejlet, bliver hun lokket af kvinden i spejlet, som udstråler, at hun vil nydes og kærtegnes. Med et skarpt glimt af forventning i kvindens øjne, genkender hun tegnene på starten af en rejse ind til kernen af intens lidenskab, som får hende til at hungre efter mere intimitet fra hende selv.

Efter en lang og stressfyldt dag er der ikke noget bedre end den forførende følelse af at få tøjet af. Jeg piller langsomt mine lag af, folder dem pænt sammen og ligger dem ved foden af sengen. Jeg nyder min nye frihed. Nøgen og fri vender jeg mig rundt og fanger et betagende billede i spejlet. Jeg står som frosset på stedet, fanget af hvad jeg ser.

Der er en kvinde I spejlet, som lokker mig, og som får mig til at blive lidt længere.

Jeg ser hende I øjnene og føler hendes nærvær, hører hende stille tigge for min udelte opmærksomhed. Og jeg giver den glædeligt til hende uden den mindste modstand. Hendes ansigt bærer præg af udmattelse, men det er stadig så kønt og yndefuldt indrammet af hendes bløde skulderlange hår, som skinner i en varm og rødlig tone. Den forførende glansfuldhed, som er hendes hår, har et betagende skær, som en varm sommer solnedgang, der glimter over en spejlblank sø. Som det dog bølger så fint og blødt fra toppen af hendes hoved til de lyse kopper spidser, der ligger så roligt på hendes skuldre. Jeg ser hende tydeligt og ved, at hun er noget så smuk.

Der er noget, der gemmer sig I hendes varme øjne, det fanger mit blik. Hvor meget jeg end prøver, vil hun ikke give slip.
”Nyd mig” siger hendes blik i en stille forførende stemme.

Hendes næse er lille og sød og er lige over to tynde og fine læber. De åbner sig forførende og lokker mig med deres bløde bølger skinnende med fugt. Jeg kan se hendes tunge bevæge sig ud gennem læberne og stryge over hendes læber, væder dem sensuelt og gør dem endnu mere indbydende. Hendes kinder bærer en uvurderlig og indbydende rødme, som strækker sig ned mod hendes hage, som går ud i en lille uskyldig buet spids, der perfekt indrammer hendes ansigt.

Hun kigger væk et øjeblik, måske lidt genert, måske som indbydelse til en rejse ud over alle grænser, hvor vi sammen kan blive optaget af vidunderet. Hvorhen hun vil have mig, ved jeg ikke, men selv hvis jeg gjorde modstand, var jeg magtesløs overfor hendes indbydelse. Nej, jeg vil ikke gøre modstand, for jeg vil med hende, jeg har lyst til at vide, hvad kun kan vise mig.

Hendes hals er lang og slank, ganske bar og tilbyder mig en lang række muligheder for rejse destinationer fyldt med de mest overvældende følelser. Jeg synker og forsøger at få min vejrtrækning under kontrol. Kvinden i spejlet gør det samme og smiler skævt til mig og jeg til hende. Fuld af begejstring og ophidselse, kigger jeg hende dybt ind i øjnene. Der er et skarpt glimt af forventning i hendes øjne, forventning af ting vi begge ønsker inderligt.

Mit blik falder ned over hendes nøgne krop, som hun stolt viser frem. Hendes bryster, smukke, runde og fyldige, hænger så yndefuldt og indbydende. Hendes brystvorter, står stolt og hårde som fingerbøl, den bløde cremerede farve er i perfekt kontrast til hendes hvide bryst. De ser så bløde og indbydende ud. De har fanget min opmærksomhed, trækker mig tættere som en usynlig men kraftfuld styrke. Jeg vil have dem og de vil have mig.

Når kvinden i spejlet hæver hendes arme og strækker sin krop, hæver hendes bryster sig også. Hun krydser armene, hviler dem over hovedet og holder dem der. Hendes bryster står nu endnu tydeligere frem og jeg kan se, hvordan de hæver og falder med hendes vejrtrækning. Som hun holder sine bryster der, kan jeg ikke få mig selv til at kigge væk. Jeg ryster min krop I en lille dans for kvinden i spejlet og hun gør det samme for mig. Vi griner til hinanden. Jeg bliver betaget af den forførende måde, hendes hofter svinger fra side til side og måden hendes bryster danser på, der alligevel så yndefuldt kommer tilbage til deres originale plads og form. Hendes bryster er store, men ikke for meget, lige tilpas, så de ser så dejlig bløde og faste ud og stadig sidder højt på hendes brystkasse. Hun er så smuk, jeg kan ikke tro at hun er virkelig, men her er hun. Hun udstråler varme og holder os knyttet på tværs af vores 2 verdener gennem spejlet.

Mit blik nænner jeg ikke at flytte fra hendes indbydende nøgne bryster, bløde og runde. Som hun holder dem der, viser de sig frem, de er ikke generte, de viser sig fra deres kønneste side. Og brystvorterne, hårde og vågne med lyst, viser sig frem også, fortæller mig hvor perfekte de ville være at sutte på, hvor dejligt læber og tænder omkring dem ville være. Jeg lukker mine øjne, og føler hvordan mine egne bryster er tunge og sensitive, og mine brystvorter er hårde som kvindens i spejlet. Jeg mærker hænder omkring dem, de massere mine bryster, og mine brystvorter bliver kærtegnet. Følelsen er vidunderlig, er det mon hende? Kvinden i spejlet, er det hende der giver mine ømme bryster nydelse?

Kærtegnene på mine bryster stopper, og jeg åbner mine øjne, og ser på hende igen. Vi er begge dækket I gåsehud, og trækker vejret tungt. Jeg ser på hende og hun ser på mig. Hendes brystvorter ser rødlige ud, indbydende rosa, som om listen har taget fat I hende også. Dybt I min krop kan jeg mærke elektricitet skyde rundt, ophidselsen. Min vejrtrækning er dybere nu, og hendes matcher min. Hendes bryster hæves og sænkes ved mere magt nu, utålmodige.

Mine tanker er fyldt af beundring over hendes vidunderlige krop, hendes smukke kurver, og hendes cremede hud. Hendes smukke kurver, som et timeglas, går ud mod hendes runde indbydende hofter. Hendes hud, så blød og creme farvet, følger smukt hendes bølger, og fremtoner hendes navle. Jeg lukker øjnene igen og forestiller mig den alt overskyggende nydelse af en tunge, der føres ned over min mave, bider og kysse min hud, rundt om min navle, hvorefter den begynder at bevæge sig længere ned.

Denne smukke gudinde I spejlet, har en indbydende bølgende timeglas formet krop, som så smukt går ud til hendes runde yndefulde hofter. Ned i et V hvor hendes lår mødes, og der I midten en hævet bakke af lys og blød hud. Den går ned i et V, og lover varme og vidunder, som kvinden spreder sine ben, kan jeg tydeligere se den rosa og indbydende hud, der glinsende fortæller mig om hendes begær. Som hendes ben spredes, kan jeg bedre kan se ind mellem hendes indbydende læber, den lille forhøjning som er hendes klitoris.

Den står stolt frem, viser hendes begær, og beder mig komme tættere.

Hendes cremede og bløde bølger fortsætter ned som et skæringspunkt ved hendes lår. Tiden står stille et øjeblik, alt imens jeg beundrer hendes statelige og statuariske kunstværk, som hendes krop står nøgen og ærlig foran mig. Jeg kigger tilbage op i hendes øjne og vi rødmer begge to, hun ved, at jeg kan se begæret, der lyser ud af hendes krop, og jeg ved, at hun kan se hvordan min egen krop reagere på hendes begær. Nydelsen og begæret i mig løber rundt I min krop og kilder mig steder, som normalt ligger skjult fra omverden. Jeg mærker rødmen stige i min krop med forlegenhed, i dette øjeblik deler jeg et niveau af intimitet med denne uventede kvinde i spejlet, som jeg ikke havde forventet, følelsen er ny og forførende, og jeg kan ikke modstå den. Jeg låser mit blik med hendes endnu en gang og ser at også, at hun har fornyet friskhed i øjnene med opdagelsen af den intimitet som opstod imellem os. Hendes smil er både varmt og indbydende, det hvisker til mig, at jeg kan stole på hende, og jeg genkender tegnene på starten af en rejse ind til dybet til kernen af intens lidenskab.

Vi står begge stille og beundrer hinandens former og venter næsten nervøse på at se, hvem der tager det første skridt. Jeg stønner blidt, som jeg hæver hånden for at kærtegne mit bryst, og jeg ser, at hun gør det samme. Jeg mærker hendes hånd som min, massere og udforske mit bryst og jeg bevæger blidt min tommelfinger over hendes brystvorte og mærker, hvordan det stivner og vågner op af min berøring. Jeg mærker det samme. Hun presser blidt mit bryst, og hiver i min brystvorte, sender impulser gennem min krop med hendes leg. Hun stønner højlydt og kaster hovedet tilbage i nydelse, jeg gør det samme. Hun masserer og leger med mit bryst med en viden og ekspertise, der får mig til at stønne højere og højere. Hun gør det samme. Hun ser op på mig, der er ild og lidenskab i hendes øjne, hendes varme og glade sjæl lyser ud af hendes øjne og starter et bål dybt inde n min egen sjæl.

Hendes ene hånd er fuldt beskæftiget med mit bryst, hendes anden hånd bevæger sig op og ned over hendes mave, hun får gåsehud, og jeg ryster med forventning. Hun nyder mit og hendes egen kærtegn, jeg kan se det på hendes smil og hun hælder benzin på bålet i min sjæl. Aldrig har jeg følt en sådan intimitet og lidenskab, jeg er taknemlig, men jeg hungrer efter mere.

Jeg tager det første skridt og fører min hånd ned over maven og ind i mellem mine lår. Hendes øjne følger min hånd, og hendes egen hånd følger trop. Sammen, bevæger vi vores hænder ind mellem læberne, skiller dem langsomt fra hinanden, alt i mens vores fingre udforsker den varme og våde verden derimellem. Kvinden i spejlet smiler, mens hun med, hvad der ligner længsel i øjnene, bevæger sine fingrer sensuelt over hendes klitoris.

Intensiteten i hendes fingerer bliver mere og mere bestemt, jeg kan høre hendes tilkendegivelse af lyst som hendes hastighed øges og hendes fingrer danser over hendes klitoris. Hun nyder vores rejse, det samme gør jeg.

Hun dypper fingrene længere ind, mens jeg ser det udfolde sig, den glitrende vådhed. Hendes begær er indlysende, ligesom mit er. Jeg ser hvordan hendes skønhed udtrykker sin taknemmelighed for den opmærksomhed, den fik. Hun trækker hænderne væk fra hendes skønhed og løfter den mod sine læber. Jeg ser rødmen i hendes kinder, ophidselsen, også jeg føler den ophidselse. Hun tager hendes glatte fingerspidser til hendes læber og stønner. Sødmen får hende til at lukke øjnene, mens hun nyder smagen af ​​sig selv og duften, der følger med den. Ja, det var så sødt og ja, duften var næsten berusende.

Kvinden i spejlet begynder en sensuel dans, hendes fingre rejser igen ned mellem hendes lår. Et lille smil på hendes læber fremtoner, vi ved begge, hvad der kommer til at ske nu. Jeg følger med hende i hendes dans og harmonerer med hendes melodi. Et støn, en enkelt melodisk støn af glæde, undslipper mine læber og hendes. Vores enkle sang bliver en fuld symfoni, vores koncert spiller med fuld intensitet. Kvinden i spejlet stønner i vanvid som hendes musik når sit crescendo. Jeg føler hver eneste fornemmelse, hun føler. Når vores fingre arbejder, gør deres arbejde, når vores støn en ny højde, da vi nærmer slutningen af ​​den rejse, vi tager sammen.

Hendes ansigt og krop forvrænges, ryster uden kontrol, som hendes sang når fuld tonehøjde, skriger hun dybt og fuldt ud overvundet af nydelse. Rystelserne fra et alt overskyggende klimaks overtager hendes krop. Hun vil ikke stoppe, så hun er fast besluttet på at nå klimaksen af ​​denne rejse.

Tiden står stille, mens jeg ser denne smukke kvinde i spejlet skrige en lys og høj melodi, så jeg ved, at hun også føler, hvad jeg føler. Hendes hånd skinner med kulminationen af ​​hendes lidenskab. Forpustet ser hun på mig og smiler. Jeg smiler tilbage.

Jeg læner mig fremad og kysser hende, og vi deler de rystede vejrtrækninger og hurtige hjerteslag, der fortæller os, at vores rejse var kommet til en ende. Hvor vidunderligt var denne rejse. Hvor vidunderlig er kvinden i spejlet.

Se Også