Har du nogensinde set på dig selv i spejlet og mærket, hvordan bevægelser henover kroppen kan tænde en lyst i dig? Læs denne sexnovelle om en kvinde, som forfører sig selv i spejlet ved at give sig hen til sine egne berøringer.

Efter en lang og stressfyldt dag er der ikke noget bedre end den forførende følelse af at få tøjet af. Jeg piller langsomt mine lag af, folder dem pænt sammen og ligger dem ved foden af sengen. Jeg nyder min nye frihed. Nøgen og fri vender jeg mig rundt og fanger et betagende billede i spejlet. Jeg står som frosset på stedet, fanget af hvad jeg ser.

Der er en kvinde i spejlet, som lokker mig, og som får mig til at blive stående lidt længere.

Jeg ser hende I øjnene og føler hendes nærvær, hører hende stille tigge for min udelte opmærksomhed. Og jeg giver den glædeligt til hende uden den mindste modstand. Hendes ansigt bærer præg af udmattelse, men det er stadig så kønt og yndefuldt indrammet af hendes bløde skulderlange hår, som skinner i en varm og rødlig tone. Den forførende glansfuldhed, som er hendes hår, har et betagende skær, som en varm sommer solnedgang, der glimter over en spejlblank sø. Som det dog bølger så fint og blødt fra toppen af hendes hoved til de lyse spidser, der ligger så roligt på hendes skuldre. Jeg ser hende tydeligt, og ved, at hun er noget så smuk.

Der er noget, der gemmer sig i hendes varme øjne, det fanger mit blik. Hvor meget jeg end prøver, vil hun ikke give slip.

”Nyd mig,” siger hendes blik i en stille forførende stemme.

Hendes næse er lille og sød, og er lige over to tynde og fine læber. De åbner sig forførende og lokker mig med deres bløde bølger skinnende med fugt. Jeg kan se hendes tunge bevæge sig ud gennem læberne og stryge over hendes læber, væde dem sensuelt, og gør dem endnu mere indbydende. Hendes kinder bærer en uvurderlig og indbydende rødme, som strækker sig ned mod hendes hage, som går ud i en lille uskyldig buet spids, der perfekt indrammer hendes ansigt.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.