Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Kropsidealet – når sex bliver en udfordring

Kære Læsere!

Vi kender det vist alle godt, når vi midt i den herlige akt pludselig spekulerer på, om han nu lægger mærke til den ekstra delle der hopper lystigt, eller om appelsinhuden på ens røv og lår nu er meget tydelig. Eller den bums du opdagede på din balle forleden dag. Den ene tanke fører til den anden og væk er dit fokus fra den egentlige opgave.

Og pludselig befinder du dig midt i et egoistisk tankespind, hvor du helt har glemt den pumpende ivrige fyr bag dig, som synes du er nok så dejlig, præcis som du er.

Mange kvinder kæmper med det at få en orgasme og opnå klimaks ved sex. Det kræver for nogle en del mere end bare at blive stimuleret korrekt, men kræver også en vis afkobling fra omverdenen. Ikke bare fra den bunke vasketøj, man ikke har sat over eller om de andre i rummet ved siden af kan høre jer, men det kræver også for nogle at kunne distancere sig selv fra alle de kvaler mange kvinder føler ved deres krop.

Jeg har selv i mange år været utrolig hård ved min krop. Jeg har været utilfreds ved ting, der kun var at være tilfreds med og det hele har været i mine tanker. Efter jeg havde sex for første gang kulminerede mit forhold til min krop i den negative retning.

Selvom jeg altid har været en lille pige, havde jeg svært ved at have lyset tændt imens eller at det foregik uden en dyne i så fald. For jeg så jo ikke ud som jeg ville, og det gik ikke bare ud over min selvtillid men også ud over mit nye sexliv. Jeg fandt det svært at distrahere mig selv fra tankerne under sex..

“Ser jeg nu tyk ud fra denne vinkel..”, “ikke sådan her, jeg får deller..”, “lægger han nu mærke til min bums på numsen..” 

og alle sådanne ting… Alt dette fik mig til at gå glip af selve nydelsen ved sex. Jeg opnåede aldrig en orgasme, jeg ønskede bare at se godt ud i hans øjne og fra hans vinkel og glemte alt andet.

Selve kropsidealet for os kvinder, har der været megen debat om. Hvordan det fører til spiseforstyrrelser og urealistiske “normale” størrelser, og piger der gør forfærdelige ting ved dem selv for at opnå de urimelige mål.

Men kropsidealet påvirker også vores sexliv. Hvor mange kvinder har ikke svært ved at smide tøjet foran deres kærester, kun fordi de tror de skal leve op til et opstillet mål og at det er det deres kærester vil have?

Efter jeg har fundet min nuværende kæreste M, er mit forhold til min krop blevet bedre på de fleste punkter. Jeg oplever ikke længere så ofte kun at fokusere på hvordan jeg ser ud for ham, jeg har lært at nyde sex, slippe tøjlerne og lade være med at tænke på de ekstra kilo eller den omtalte bums på numsen. Han har åbnet nye døre og hjulpet mig med at lukke nogle andre. Jeg har før været frustreret over ikke at kunne opnå en orgasme ved sex og følt jeg har prøvet alt. Men efter jeg valgte at give slip på en del af tankerne omkring min krop og især under sex, opnåede jeg det endelig. Han var tålmodig og målrettet, men hjalp mig også til at forstå at han elsker mig og min krop præcis som jeg ser ud.

Så hvis du mangler den berygtede orgasme i soveværelset og har prøvet diverse kinky stuff uden resultater, skal du måske ikke spekulere så meget på dine eller hans evner i soveværelset, men se dybere ind i hvordan du egentlig ser på din egen krop og dine tanker herom.

Enjoy your day!

– Miss Vanilla

Se Også