Missgrey Miss Lara

udgivet:

Kropsbehåring: Mænd & Kvinder

Jeg mener ikke at der er nogen grund til at afsky alt, hvad der hedder hårvækst – hverken på mænd eller kvinder. Det må være en smagssag, hvad man er til. Jeg vil sige, at min holdning til netop dette emne har ændret sig radikalt inden for de sidste par år i forhold til dengang jeg var yngre. Mit forhold er idag er en del mere afslappet.

Jeg kan huske, at for bare et par år siden, var jeg meget optaget af, hvor der måtte være kropsbehåring og hvor der absolut ikke måtte være noget. Dengang skulle en mand efter min mening være helt glatbarberet – både i de nedre regioner, på brystkassen og så skulle han helst også være trimmet under armene… ellers var det bare et absolut No Go.

Men med tiden har det heldigvis ændret sig. Idag synes jeg faktisk at en smule hår kan være utrolig maskulint, og til dels også lidt frækt. Idag vil jeg ikke kunne tænde på en mand, som er helt glat. Kropsbehåring er en del af det at finde en rigtig mand. Jeg synes ikke at en fyr hverken skal være helt glat på overkroppen eller mellem benene. Dog så synes jeg stadig, at du som mand bør holde din hårvækst lidt nede og trimme det, så det ikke bliver for meget. Men udover det, så har jeg det nu meget fint med en mandekrop med lidt hår på. Så længe at det ikke sidder som et græstæppe, og så gider jeg selvfølgelig heller ikke at sutte pik og rense tænder samtidig.

Når vi så kommer til mig selv, og størstedelen af andre kvinder her i landet, så er det en helt anden sag. Det kan godt tænkes, at det ikke gør noget med lidt kropsbehåring, når jeg taler mænd. Det er hverken fordi at jeg afskyer eller ser ned på kvinder, som bare lader håret gro. Det er jo meget med hvad man har det bedst med. Men når det kommer til mig selv, så mener jeg, at det at fjerne uønsket hårvækst er en del af min almene hygiejne. Det er ikke fordi at jeg sidder og barbere hårende af mine arme osv. men jeg barberer mig både under armene, på benene og mine intime steder. Sådan har jeg det bedst, og der føler jeg mig allermest ren. Ja, jeg skal da ikke sidde her og spille hellig. Jeg lader til tider også skægget stå som det er. Men generelt så bliver alt uønsket hårvækst fjernet.

Kærlige hilsner fra Miss Lara. Husk at skrive til mig hvis du har spørgsmål: ml@missgrey.dk

Se Også