Sexforum, siger du… Har vi virkelig startet det?

Ja, det lyder måske tosset, men vi har en drøm om at skabe Danmarks fedeste sammenhold indenfor sex og samliv. Vi vil give den helt almindelige dansker bedre forudsætninger for at skabe det sexliv, som man går og drømmer om. Det skal være muligt at snakke om sex (i vores forums), få tips, tilbud og råd til sexlegetøj, skrive med sexologer og deltage i sjove, relevante konkurrencer.

Som du, kære læser, allerede ved, har vi vores site Missgreyclub, som er Danmarks første sexcommunity: Et seriøst sexforum med evig inspiration til bedre sex. Vi har allerede de første 100 medlemmer, så hvis du ønsker at joine, vil du hurtigt føle dig som en del af et fællesskab, når du signer dig op.

LÆS OGSÅ: Vores store guide til >> SINFUL JULEKALENDER HER <<

Find os på Facebook i en GRATIS GRUPPE

Foruden Missgreyclub har vi også en gruppe på Facebook, som er skabt for, at man kan få en smagsprøve på Missgreyclub, og derudover, stadig finde inspiration, kampagnekoder, rabatter og forslag til sexlegetøj. Derudover kan man også slå sine problematikker og dilemmaer op, og så vil fællesskabet svare på det. I vores Facebookgruppe, vil vi også løbende ligge gode tilbud op på et medlemskab i Missgreyclub. Ønsker du at blive en del af vores gratis gruppe, så kan du finde link herunder. Lige nu kører vi en konkurrence i gruppen, hvor du kan vinde den populære SINFUL JULEKALENDER.

>>>BLIV MEDLEM PÅ FACEBOOK<<<

Du har mulighed for at vinde Julekalenderen

  • Tilmed dig vores gratis gruppe på Facebook
  • Find konkurrencen inde i selve gruppen (er slået op derinde)
  • Skynd dig at deltage i konkurrencen om den populære Sinful Julekalender
  • Gælder indtil midnat (den 27. oktober 2019)

Sexforum

>>>BLIV MEDLEM PÅ FACEBOOK<<<

Tidligere artikelFind Bolleven: Alt du skal vide om at have en bolleven
Næste artikel10 tips: Sådan får du mere sex i dit parforhold!
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here