Kikset bytur

udgivet:

Kikset bytur med danseinstruktøren og vennen

Kære læser,
Jeg gik i en god periode til dans. Det var en meget tæt danseform, men meget respektabel. Jeg var helt vild med at gå til dans, og det skadede jo ikke at instruktøren var en flot, mørkhudet mand…
Læs med, og find ud af, hvad der skete en aften, da danselektionen var ovre.

Dansepassion

Jeg havde gået til dans et par gange, og jeg kunne tydeligt mærke, at danseinstruktøren syntes, at jeg var et “frisk pust”. Jeg var den eneste som var helt ny, og jeg var kun lige fyldt 20 år i sin tid. Høj, langt blond hår, og med flotte former; jeg var udmærket klar over, at jeg tiltrak mig opmærksomhed.

Kikset bytur

Jeg var ret passioneret omkring undervisningen, og var meget koncentreret. Jeg fik hurtigt en fast dansepartner, som var den sødeste “ældre” herre. Han var utroligt dygtig, og jeg følte mig utroligt tryg i hans arme, på trods af at det var en tæt danseform.

Alligevel fornemmede jeg altid den flotte danseinstruktørs blik på mig…

Flirt over tid

Han kom tit over til mig for at rette på min holdning, eller tage over for min partner, for at vise mig hvordan det helt skulle foregå. Når der var fri dans om aftenen og man begyndte at drikke og hygge lidt, spurgte han oftere og oftere om jeg ville med op at danse. Det ville jeg gerne, og han gjorde det lidt under den mening, at det var rigtig god træning for mig, da han så kunne koncentrere sig 100% om mig og mine trin.
Han var altid kærlig og omsorgsfuld overfor alle, og specielt kvinderne.

Han var en rigtig gentleman, som holdte døren, og kyssede en på kinden når man ankom.

Jeg kunne dog se i hans blik og hans kække smil, at han nok godt kunne tænke sig lidt mere. Og specielt én aften, tror jeg han var rigtigt klar.

Natten er ung

Jeg ankom til dans som sædvanlig, men havde denne gang gjort lidt ekstra ud af mig selv. Jeg havde nemlig aftalt med en veninde, at vi skulle i byen efter min lektion. Så jeg ankom i en stram lille sag, med et par glitrende hæle på, som også fungerede til dans.

Kikset bytur

Da jeg kom ind kiggede han op og ned ad mig, og istedet for hans sædvanlige kys på kinden, fik jeg et “hold da op, hvor ser du godt ud!”. Jeg smilte, takkede, og gik ind til de andre.

Da undervisningen var færdig, ville han gerne danse lidt ekstra med mig.

Jeg måtte dog takke nej, da jeg jo havde en aftale. Jeg kunne se han ærgrerede sig lidt, men jeg fik et kys på kinden og et farvel, og gik derefter ud for at mødes med min veninde.

Vi havde en super dejlig aften i byen, og fik en del drinks. Da natten var godt igang, måtte hun dog erkende, at hun havde brug for at komme hjem og sove. Jeg var dog ikke færdig, og tog derefter en sidste chance, og gik tilbage til dansestedet som lå midt i byen. De holdte deres egen lille fest derinde, så jeg gik ind igen, til min instruktørs store glæde.

Kikset butyr

Flirten opstod straks, og han tøvede ikke med at lægge en arm om livet på mig. Han spurgte hvorfor jeg var kommet tilbage, og jeg sagde at natten trods alt var ung, så jeg var ikke helt færdig. Han introducerede mig for en af hans gode venner, som var lidt over dobbelt så gammel som mig. Rigtig sød mand, og vi faldt hurtigt i snak om alt muligt.

Der gik ikke mere end tre kvarter, før instruktøren spurgte om jeg ikke ville med ham og hans kammerat med i byen. Det ville jeg gerne, så vi gik straks ned.

Han ville have mig med ind et sted, hvor aldersgrænsen var 25. Eftersom at jeg kun var 20 år og tidligere på aftenen var blevet afvist flere steder, sagde jeg hurtigt til ham at jeg ikke kunne komme ind.
Han tog min hånd, og sagde jeg bare skulle se casual ud. Så det gjorde jeg, og vi gik problemfrit ind; vi sprang endda over køen, og han nikkede bare til dørmanden. Jeg følte mig utroligt V.I.P!

Hans kammerat, ham og jeg gik straks hen i baren, hvor jeg hurtigt blev budt på nogle drinks. Jeg takkede selvfølgelig ja tak. 

Kikset bytur

Musikken spiller, samtalen kører problemfrit, og jeg er godt bedugget. Jeg kunne dog ikke lade være at svinge hofterne til den gode musik, og før jeg vidste af det, havde min danseinstruktør trukket mig lidt tættere. Min røv gled i bløde bevægelser mod hans underliv, og pludselig vender han mig om, tager fat i min kæbe med sin store hånd, og kysser mig intenst. Selvom jeg ikke var forberedt, generede det mig bestemt ikke på nogen måde.

Stemningen var fantastisk, og vi blev alle tre mere og mere fulde. På et tidspunkt skal danseinstruktøren dog på toilettet, og jeg snakker bare videre med hans kammerat, som var utroligt sød. Noget havde dog forandret sig, og han griner pludseligt akavet.

“Såe…” begynder han. Jeg står der med min daiquiri i hånden og smiler afventende.

“Jeg tænkte på, har du nogensinde prøvet at være sammen med to fyre, på én gang?” 

Jeg kigger bare på ham, med mit akavede smil klistret på ansigtet. Spurgte han virkelig om det? Jeg stammede et halvakavet nej, men det var åbenbart ikke nok, for han spurgte derefter, om jeg kunne tænke mig at prøve det?
Jeg måtte tage en ekstra slurk af min drink, for igen at smile medfølende, og svare at det nok ikke lige var mig (i hvert fald ikke med ham, men det behøvede jeg jo ikke sige). Han spurgte så, om han ikke bare måtte få et kys også så, og igen måtte jeg pænt sige nej tak.

Kikset bytur

Før jeg vidste af det, havde han pludseligt travlt og skulle hjem. Stemningen var super akavet, og da danseinstruktøren kom tilbage fra toilettet, var hans ven gået. Forvirret spurgte han hvor han var blevet af, og jeg måtte forklare hvad der var sket.
Han blev utrolig flov over sin kammerats opførsel, og undskyldte overfor mig.

Det var dog en rigtig god undskyldning, for der gik ikke længe før vi endte i hans bil, og hyggede os lidt. Jeg havde dog allerede ringet efter kørsel hjem, så vi nåede desværre ikke  at gå “hele vejen”.. Men han gjorde det bestemt godt igen 😉 

Har du nogensinde oplevet noget super akavet omkring mænd eller sex, eller har du også oplevet at hygge dig lidt med din instruktør/træner eller lignende? Jeg vil elske at få en besked fra dig! Send en mail til: mm@missgrey.dk – eller læg en kommentar.
Husk at følge mig og de andre piger på Instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Missgrey samarbejder med SinfulDette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også