Polygami

udgivet:

Insta-følger: “Haft mand i 20 år – har været utro med 50-60 de sidste 15!”

Kæreste læsere! 

I sidste uge, modtog jeg en besked fra en anonym bruger, X, på instagram. En besked fra X, som jeg selv mener, er en af de mest “spændende” personer, jeg har “mødt”. I den virtuelle verden har folk mulighed for, at gemme sig bag et dæknavn og herved også komme ud med alle hemmeligheder, uden egentlig at såre nogen.

X har i noget tid været en fast følger og tilhænger af MG-verdenen. Jeg har siden start været en af hendes faste følgere, og førstehåndsindtrykket af hende var, at hun virkede til at være en pige med bid i. Én der ligesom jeg selv ønskede spænding! Jeg tog derfor kontakt til hende for at høre mere om hende, og hvad der egentlig gemte sig bag denne faste følger. Det skulle vise sig at blive meget mere end jeg havde forventet!

Gift på 10. år – dog med 50-60 forskellige sex-partnere indimellem!

Jeg sad og måbede og var fuldstændig tabt for ord. I mit hoved er ægteskab, og så langt et forhold, kun en drøm. Dog indgår utroskab ikke som en del af den drøm!

Dette er dele af det brev, jeg for noget tid siden modtog:

Mit liv i tal;

Født 80’erne – hvilket gør mig nogle og 30 år.
I parforhold med den samme mand siden 90’erne – vi har haft sex 2 gang indenfor de sidste to år!
Gift siden 2007 – 9 år
2 børn – alder er censureret.”

“…Jeg elsker sex, gerne hård sex. Sex hvor jeg bliver taget, brugt og kneppet til ukendelighed. Sex hvor jeg får smæk, bliver påført smerte. Så lever jeg. Den slags sex er ikke i mit liv pt. Lige for tiden får jeg helt almindelig sex, eller sex hvor det er mig, der yder den største indsats, en anelse telefonsex og en hel del solosex.

Jeg har været utro on/off siden 2003 ca. Jeg har gjort mange ting og jeg har haft mange forskellige sexpartnere (mellem 50-60 stykker). Jeg har haft sex mange forskellige steder. Og jeg har forelsket mig i et par stykker eller 3 af alle disse mænd.”

Der er mange følelser og en samvittighed på spil, når man midt i de tredive, vælger at være sin partner utro op til flere gange. Dette er ikke noget vi her på bloggen anbefaler, men der er altid flere sider af et parforhold, og dette er den lidt mørkere.

Men hvorfor være utro?

Efter nogle år blev X nysgerrig på det seksuelle. Det var ikke fordi hendes mand ikke var “nok”, men nysgerrigheden skulle på en eller anden måde stilles.

Der måtte være noget mere derude. Noget andet. Ikke fordi vi ikke havde god sex, men jeg var nysgerrig på, om sex også ville være sådan med en anden mand. Men jeg tænkte og fantaserede bare. Jeg skulle jo kun have sex med min mand resten af livet. Men jeg kunne ikke slippe tanken om at prøve sex med andre, så jeg gik på nettet. Og jeg havde sex med andre. Og det var fantastisk. Nogle gange var det også virkeligt forfærdeligt, fordi vi ikke matchede seksuelt alligevel. Og sådan har det været on and off i næsten mere en 10 år. Mest fordi jeg har et behov for sex som alle andre. Men nogle gange også fordi jeg kan.” 

Følelserne i et forhold er ofte meget forvirrende. Det går op og ned og nogle gange, bliver man fanget i en følelse af tvivl. Det er der man enten vælger, at træde ud over kanten og lade tingene ske eller bliver på den sikre side. valgte at træde ud over kanten og i løbet af de næste 3 uger, kan I her på bloggen følge hendes historie omkring, hvorfor, hvordan og de dybere følelser i det.

Efter lang tids fravær, er jeg semi-tilbage.
Jeg har været gravet ned i et hul, hvor jeg bare ikke har kunne komme op af. Jeg kravler op og forsøger, at give give mit liv endnu en chance for at shine, især her på bloggen! 🙂

Xoxo

Miss Quinn <3

Se Også