Kære læsere!

Dagens budskab: Til tider bør det være korrekt at manden også tilsidesætter sit behov for soloture og putter kvindens behov i centrum. Pointen? Det skal jeg fortælle dig…

Kvinden skal også køre soloture!

Det er egentligt ikke fordi, at mange mænd er dårlige til at tage hånd om og “ordne” kvindens behov. Det er slet ikke her min pointe ligger. Jeg har efterhånden oplevet utroligt mange gange med Mr. Teddy en helt specifik sexsituation, som jeg bestemt ikke er fan af.

Du ved .. Når man får lagt op til sex, rører lidt intimt ved hinanden, sender frække blikke og begynder at smide tøjet. Så har jeg oplevet at Mr. Teddy kan finde på at sige…

“Ej, jeg kunne faktisk godt tænke mig, at det bare lige var mig idag. Kan du ikke give mig et start-til-slut blowjob?”

Well.. Det er jo også SUPER fedt, at få hvisket i øret efter man selv lige har kørt sin sexlyst helt i top. Så kan man ligge der, og have pænt meget lyst til sex, mens ens kæreste bare kræver ind på første hylde. Med det sagt, så har jeg intet i mod at give min kæreste det vi kalder start-til-slut blowjob. Men ærligt kan vi nu ikke lade være med det, når jeg nu også har lyst? For der kommer ikke meget action eller “boogie woogie” i underlivet efter manden har nået endestationen.

Men hvad er min pointe egentligt?

Tag dig sammen kære mand!

…For jeg har aldrig prøvet, eller hørt om en kvinde, der fik en “solo-slikketur” til endestationen. Altså uden at manden, der giver slikketuren, ikke skal op i hende og afslutte selv bagefter.

Hvordan kan det være, at jeg skal styre min egen lyst og “bare” lade dig modtage, når man som mand ikke kan styre sin lyst selv efterfølgende? Okay, måske er den røde tråd i dette indlæg lidt af et feministisk strøg over sexlivet, men jeg ser egentligt bare en reel ulighed blandt mænd og kvinder her.

Hvad mener du?

Jeg er da i hvert fald klar til at revolutionere den kvindelige sexverden en smule. Kære mænd, vis os, at I sagtens kan give uden også at skulle modtage! Præcis ligesom vi selv gør (eller jeg gør i hvert fald) ret ofte.

Jeg ville ELSKE at høre din holdning til soloture i parforholdet. Smid en kommentar nedenunder, eller send en mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Tidligere artikelDerfor skal du lade manden knalde en fremmede!
Næste artikelDerfor HADER jeg sex!
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

1 KOMMENTAR

  1. Miss Vanilla, en interessant artikel du har skrevet her og jeg tillader mig at kommentere selvom jeg ikke er mand. Jeg er af den “kedelige” type, der har været gift med den samme mand i 20 år, men vi har et fantastisk, frækt og varieret sexliv. Han er meget opmærksom på at lade mig være den, der nyder og han giver mig de vildeste helkropsorgasmer igennem intensiv stimulering hele kroppen i flere timer. Jeg tror, at det handler meget om at kommunikere til sin partner, at nu er det altså MIG, der skal være fokus på og så må Mr. Teddy altså pakke lidt sammen.

    Kærester, der næsten altid sætter egne behov først i sengen er måske også et meget egoistisk og knap så givende menneske i andre facetter i livet. Alle kvinder fortjener en mand, der kan eller er interesseret i at lære at give sin kvinde fuld skrue på orgasmerne, opmærksomheden og tilliden. Ofte er det jo også sådan, at får vi kvinder sådan en opmærksomhed i sengen, så bliver vi så fulde af sexlyst, at vi slet ikke kan lade være med at give ham det blowjob. I et kærlighedsfyldt fast forhold er det ikke i orden at være egoistisk og krævende i sengen på den måde du beskriver.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here