Missgrey Miss Lara

udgivet:

Kære mand – ENDELIG kan du give din kvinde en klitorisorgasme

For at være helt ærlig, så synes jeg generelt ikke, at mænd er supergode til at give os kvinder en orgasme. Især hvis vi snakker en klitorisorgasme. Og jeg synes faktisk, at dette er noget, som mænd bør gøre mere i at specialisere sig i. Jeg kan som kvinde give mig selv en orgasme på noget der ligner under et enkelt minut fordi jeg lige præcis ved, hvilke knapper der skal trykkes på. Så hvis jeg kan, så kan mændene også. Jeg tror bare, at det er et spørgsmål om vilje og om at mændende gider sætte sig ordentligt ind i det. Hvis du er sammen med en kvinde og gerne vil gøre noget godt for hende, bør du også vide, hvordan du får hende helt op i skyerne.

Sådan slikker du en kvinde til en klitorisorgasme – 6  lette råd

  1. For at give en kvinde en klitorisorgasme, skal hun først og fremmest ligge på ryggen: Sørg for at hun ligger blødt og er helt afslappet.
  2. Start med at gøre hende godt våd: Benyt dig af tunge eller finger, så du får varmet godt op under hende før du går igang.
  3. Så er det tid til at du lægger dig til rette: Når en kvinde skal have en orgasme, er det vigtigt, at hun har rig mulighed og plads til både at kunne strække hendes ben og bruge hendes balle- og hofte muskler. Derfor bør du ikke fylde alt for meget mellem hendes ben.
  4. Når positionen er indtaget så er vi klar: Prøv at starte i et roligt tempo ved at køre tungen stille frem og tilbage hen over klitten på hende.
  5. Nu kan du høre at hun stille begynder at nyde det: Nu ville et godt træk være at føre to fingre op i hende. Der er ingen grund til at du kører dem hurtigt ud og ind. Tricket er at finde hendes G-punkt og køre fingrespidserne frem og tilbage over det, mens tungen stadig kører med stigende hastighed frem og tilbage på hendes klit.
  6. Det vigtigste er nu, at du holder et jævnt tempo, og benytter dig af ensartede enkelte bevægelser: Hold den, hold den, hold den… det er faktisk på samme måde, som når vi giver jer fyre et handjob. I kommer jo først, når vi holder et godt, fast tempo. Så det samme gælder hos kvinden!

Yes, det er nemt og ligetil, hvis du holder tempo og gør det simpelt

Mange mænd tror, at de skal variere helt vildt og køre tungen rundt omkring over det hele, men der tager I grueligt fejl. Vejen til en kvindes orgasme går gennem ensartethed i et godt jævnt tempo.

Og så lad for guds skyld være med at give din kvindes vagina smæk, som var det en pornofilm. Du ved, begynder at klappe på den. Jeg ved godt at min fisse er flot, men du behøver altså hverken at klappe på den – eller af den.

KH. Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også