SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Jeg skulle nok ikke have bollet hans kammerat

Gennem singleperioderne tror jeg at vi alle har prøvet at gøre noget som vi synes var virkeligt dumt. Måske, hvor vi har trådt ved siden af eller tænkt “arhh, det skulle jeg måske ikke have gjort”. Hvis der er nogen, der kender til det, så er det i hvert fald mig.

Jeg var lige blevet single og havde virkelig behov for at komme ud og slå mig løs. På dette tidspunkt havde jeg to kammerater, hvor den ene af dem var en som jeg havde knaldet med et par gange. Lad os kalde ham Fuckboy og den anden var hans bedste ven Mr. Joker. Så jeg tænkte selvfølgelig, hvorfor ikke? Jeg arrangerede derfor en tur i sommerhus og et par dage efter tog vi afsted. Da vi ankom, var stemningen høj. Jeg var totalt klar på at glemme min x og bare have nogle super hyggelige dage. Om aftenen skulle vi have lækker mad og masser af god rødvin. Mig og Fuckboy havde hele dagen gået og flirtet og kysset med hinanden, og var derpå hurtigt blevet enige om at vi skulle putte sammen og knalde hele natten lang. Aftenen gik og Fuckboy og jeg blev mere og mere forgabte i hinanden. Han tændte mig helt vildt og det eneste jeg havde lyst til var nu at han gav mig en ordentlig tur på lagnerne. Jeg vidste på dette tidspunkt godt at Fuckboy var lidt mere vild med mig i forhold til, hvad jeg var i ham og havde været det længe. Fuckboy gik derfor i seng og jeg gik ud på toilettet for lige at gøre mig lidt lækker, så jeg var helt klar til at komme ind under dynen til ham.

Som jeg stod der helt nøgen på badeværelset, gik døren pludselig op og min kammerat Mr. Joker trådte ind. Jeg havde glemt at låse døren, og mens jeg febrilsk forsøgte at dække mine ædlere dele til, stod han bare der og så på mig uden at sige et ord. Vi stod sådan et øjeblik og pludselig kastede Mr. Joker sig over mig og jeg det samme med ham. Mens vi stod der på badeværelset og forsøgte at være så lydløse som muligt i frygt for at blive opdaget af Fuckboy, som lå inde på værelset ca. en meter fra os, ændrede Mr. Joker sig fra bare at være min lidt kiksede kammerat, til det mest dominerende machobæst jeg længe havde mødt. Han var en af de mænd, som bare ved, hvordan man skal tage en kvinde. Han rørte mig alle de rigtige steder på kroppen, indtil at min krop dirrede af begær og rendyrket liderlighed. Jeg tror min hjerne slog fra lige der. Og selv om at jeg hele tiden havde Fuckboy i baghovedet, som lå inde i sengen og ventede på mig, kunne jeg bare ikke modstå dette som Mr. Joker gjorde ved mig. Han tog min hånd og sagde kom, hvorefter han stille førte mig ind i værelset ved siden af. Han kastede mig ned på sengen og lagde sig oven på mig, hvorefter jeg lod ham trænge ind. Han rykkede mig rundt i sengen hele natten, fik mig til at skrige og gav mig noget af det bedste sex jeg nogensinde har fået. Sådan fortsatte vi hele natten lang til at jeg til sidst gik ud som et lys.

Morgenen efter slog jeg øjnene op med en ordentlig klump i maven. Jeg lå helt alene i sengen og følte mig som jordens største lort. Jeg vidste at væggene i sommerhuset var meget tynde, så nattens strabadser kunne umuligt være gået Fuckboys næse forbi. Jeg kunne høre, at de talte sammen ude i køkkenet. Jeg vidste at der ingen vej var udenom og jeg måtte bare at gå derud og tage de verbale slag, der nu måtte komme fra Fuckboy. Så jeg strammede ballerne og gik ud til dem. Med det samme jeg trådte ud i køkkenet blev de helt stille. Jeg satte mig ned foran dem og prøvede desperat at komme med en god forklaring til Fuckboy på hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde den nat, og som i nok kan gætte faldt den forklaring helt til jorden og Fuckboy var rasende og sad bare der og stirrede på mig med et stift blik, hvorefter han sagde: “Du fik vel hvad du kom efter så”.

Det tog jeg som et kodeord for, at det var tid for mig til at smutte. Så jeg tog mine ting, gik ud af døren og tog hjem.

Dette er nok en af de dummeste situationer, jeg har været i nogensinde. Jeg ved, at jeg var en kæmpe røv, men kunne ikke holde mig tilbage. Og nu hvor jeg ser tilbage på det, ja så var det jo bare skide sjovt.

Dette er nok en af de dummeste situationer jeg har været i nogensinde. Jeg ved, at jeg var en kæmpe røv men kunne ikke holde mig tilbage. Og nu hvor jeg ser tilbage på det, ja så var det jo bare skide sjovt.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også