Lækkert lingeri

udgivet:

Jeg bliver så mega seksuelt tiltrukket af nogle mænd?

Kære Læsere!

Idag skal vi snakke lidt om liderlighed, følelser og ikke mindste endnu et tabubelagt emne. Jeg oplever nemlig især, lige for tiden, noget som jeg har svært ved at indrømme overfor folk. Jeg har givet en smule udtryk for det overfor nogle få veninder, men de begriber slet ikke omfanget af denne seksuelle krise – eller skal vi kalde det en tendens?

Seksuelt tiltrukket af nogle mænd – Min liderlighed peaker?

Kort ud sagt, så har jeg aldrig nogensinde følt mig så liderlig, som jeg gør i øjeblikket. Der er bare ét problem, og det er, at det halvdelen af tiden, så er min opmærksomhed ikke rettet mod min kæreste Mr. Teddy. Jeg tenderer til nogle gange at møde mænd i mit liv, som jeg ubegribeligt meget crusher på i en kort periode. Og i mine tanker, bliver jeg gennemkneppet af dem gang på gang.

Og jeg har rigtigt svært ved at indrømme disse lyster.

Først minder jeg mig selv om, at det bare er tanker, og dem har vi alle sammen. Derefter minder jeg mig selv om, at jeg jo ikke reagerer på dem, de er der bare. Men hvorfor tør jeg ikke snakke højt om det? Hvorfor føles det som utroskab bare at føle sig en smule (læs nogle gange meget) tiltrukket af andre end ens partner?

Fordi det er så mega tabubelagt. Nu om dage i dagens parforhold, er forventningerne intet mindre end, at du som mand og kvinde skal gå igennem livet med skyklapper på. Hvis du kaster et forkert blik, tænker en forkert beskidt tanke, har en lidt for lækker veninde, liker et forkert billede og meget mere – ja, så er helvede løs!

Jeg føler nogle gange, vi går lidt for vidt i vores “jalousi-trips”, og jeg har aldrig nogensinde oplevet så mange par nære mistillid til hinanden. Hvorfor er vi så bange for at miste?

Jeg kan ikke undgå at føle, at jeg er i min prime-time. Jeg føler mig rastløs af liderlighed ofte, jeg føler jeg vil ud og prøve en masse og opleve en masse. Men det er jo ikke ensbetydende med, at jeg ikke vil min kæreste.

Jeg lover jer, at der hersker forvirring og megen diskussion mellem hjernen, hjertet og fjappen lige for tiden.

seksuelt tiltrukket af nogle mænd

Bør du føle dig mere skyldig?

Måske du ligesom jeg oplever at være tiltrukket af andre engang imellem, kvinder og mænd. Og jeg plejede at blive ramt af en voldsom skyldfølelse som et lyn fra en himmel, med det samme.

Den er der ikke længere. Jeg ved ikke hvad det skyldes, om jeg har taget et valg om at slutte fred med tankerne? Fordi jeg er træt af at rende rundt og være skyldig over noget jeg ikke kan gøre noget ved. For gud hjælpe mig, jeg bliver voller-liderlig engang imellem. Og om hvorvidt jeg reagere på det eller ej, må jo et eller andet sted bestemme, om jeg skal føle mig skyldig eller ej.

For jeg vil selvfølgelig aldrig reagere på denne liderlighed overfor andre end min kæreste. Men jeg vil heller ikke lyve og nægte, at jeg ikke er tiltrukket af andre. Og det ved jeg desuden at han er. På den måde er der ærlighed imellem os.

Der er selvfølgelig forskel på ærlighed. Der er den ærlighed, at du fortæller din kæreste om, at ja… engang imellem ser du en, eller møder en, du er tiltrukket af. Men hverken du eller ham behøver så meget ærlighed, at I specifikt peger de enkelte personer ud og fortæller om alle beskidte tanker.

Min klare holdning er at ærlighed er godt, men der findes også for meget af den. Hvad er din holdning til ærlighed? Smid gerne en kommentar eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

 

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

 

Se Også