Har du som kvinde nogensinde overvejet, hvordan det ville være, hvis du nu fik lov til at være mand for bare EN dag?

Hvis du fik lov at se verden fra en mands øjne, hans følelser, sexlyster, tankegang og måde at bevæge sig rundt i verden på? Netop denne tanke har jeg gjort mig rigtig mange gange. Man siger jo, at kvinder er fra Venus og mænd fra Mars. Men passer det nu også, at planeterne er SÅ fjernt fra hinanden?

Ja, det er et rigtig godt spørgsmål, og et spørgsmål, som du som kvinde nok aldrig får det helt rigtige svar på. Men vi kan da prøve at lege lidt med tanken. I dette indlæg har jeg taget udgangspunkt i, hvordan jeg tror det ville være at være mand for en dag. Jeg har valgt at dele dette indlæg op over to gange. Denne gang får I mine tanker fra den fysiske del, og næste uge tager jeg fat på det mentale og meget mere hvordan mine tanker ville være som mand.

Det fysiske

Hvis jeg fik mulighed for at afprøve og udforske den fysiske del af det at være mand, er jeg faktisk overhovedet ikke i tvivl om, hvad jeg ville gøre. Til at starte med skulle der uden tvivl være fuld fokus på dilleren. Jeg ville håbe på, at jeg var blevet beriget med en af den slags dillere, som der var lidt god bredde og længde i, så jeg rigtigt havde mulighed for at få det fulde udbytte af situationen. Og så skulle der mærkes godt efter.

Jeg ville svinge dilleren frem og tilbage, op og ned, og med lidt teknisk snille lave helikopteren.

Når jeg var færdig med dette, ville jeg gå lidt mere grundigt til værks. Jeg ville tage mig en spiller som helst gerne skulle ende ud i en udløsning, bare for at kunne sammenligne denne udløsning med den, som jeg kan give mig selv som kvinde. Herefter ville jeg kærtegne mine såkaldte “løgposer” og evt. give dem et enkelt “smølfespark” for at se om mænd i virkeligheden har noget at pylre over på den front, hvilket jeg nok i de efterfølgende 10 min., ville fortryde mens jeg ligger på gulvet og græder i fosterstilling.

Øl, fisse og hornmusik

Og så til det rigtig sjove. Ingen pik uden en omgang fisse. Ja, det lyder klamt men det følger sgu med. Jeg ville klæde mig lækkert på, kontakte mine gutter, købe en god flaske et eller andet og så afsted i byen. Jeg ville drikke mig lidt mod til, og så tage på damejagt. Jeg ville få mig charmeret ind på et par lækre damer og afprøve tricket med et par gratis drinks over baren. Bare for at se om piger er SÅ nemme, for det er jeg selv ret kritisk omkring. Senere ud på natten ville jeg udvælge den kvinde, som i løbet af natten var faldet bedst i min smag, og efterfølgende tage hende med hjem til mig. Her skulle den heller ikke have for lidt kan jeg godt love dig for.

Jeg ville være en sand Mr. Grey. Dog stadig med et par gode romantiske kanter, så hun ikke vil blive helt forskrækket

…nu forstiller jeg mig selvfølgelig, at hende jeg har slæbt med hjem, var lidt frisk og klar på det meste, så jeg rigtig kunne få lov til at give den gas…

Jeg ville flå tøjet af hende, kaste hende ned på sengen, og kravle op på hende som et vilddyr. Selvom at jeg nok ikke ville ane, hvordan jeg skulle bruge min nye diller på hende, ville jeg gøre et godt forsøg. Jeg ville vende og dreje hende rundt i sengen, så jeg fik lov til at prøve alle de stillinger af, som jeg overhovedet kunne forstille mig, og så skulle hun have den både blødt og hårdt, så jeg havde mulighed for at mærke forskellen og finde ud af hvad der var bedst. Hun skulle efterfølgende falde i søvn i mine arme, jeg ville holde om hende og få hende til at føle sig rigtig godt tilpas.

Dette var min fysiske dag som mand, og de tanker jeg har gjort mig omkring netop dette. Jeg synes det kunne være spændende at høre om du som kvinde også har gået og leget lidt med denne lidt sjove tanke omkring den fysiske del af det at være mand for en dag?

Så skriv gerne ind til min mail og fortæl mig hvad du tænker: ml@missgrey.dk

4 KOMMENTARER

 1. Hej Miss Lara
  Sjov/underholdende artikel. Jeg synes dog det er rigtig ærgerligt at du skriver ” Bare for at se om piger er SÅ nemme”, endda med caps-lock slået til på “så”.
  Måske er det bare min indre feminist, der er i oprør, men jeg synes bestemt ikke man er “nem”, bare fordi man lader en fyr købe en drink og derefter går med ham hjem. Jeg har fået drinks betalt af fyre i byen, og det betyder bestemt ikke, at han har købt retten til at tage mig med hjem. Jeg føler heller ikke at han har scoret mig bare ved det enkle “trick. Det er bare en måde at komme i snak på, måske den nemmeste måde, især hvis fyrens selvtillid ikke er skyhøj og han derfor har svært ved bare at gå over og starte en samtale uden videre.
  Man er ikke nem fordi man tager imod en drink fra en fyr. Han tilbyder trods alt selv at købe den, og jeg kan ikke se problemet i at tage imod. Jeg føler ikke at det er fordi han tror jeg ikke har råd til at betale mine egne drinks, men derimod fordi han godt vil gøre et godt indtryk.
  Selvfølgelig skal de acceptere det, hvis man siger nej tak og det er da også fedt, hvis fyren bare kommer op og tager kontakt, men sådan er det bare ikke altid.
  Piger er IKKE “nemme”, fordi de tager imod drinks fra en fyr. Sådan er min holdning i hvert fald, og jeg føler mig faktisk lidt stødt, for nu har du jo indirekte kaldt mig (og jeg er trofast læser af dine fredagsindlæg) for nem

  • Hej Ellen 🙂
   Hvor er jeg glad for at du skriver. Jeg beklager selvfølgelig hvis noget af det som jeg har skrevet har påvirket dig negativt. Jeg synes bestemt ikke at piger er nemme bare fordi at de tager imod en drink fra en fyr i byen, og jeg skal være den første til at indrømme at jeg igennem et utal af byture også selv har taget imod en hel del drinks fra mange forskellige fyre og at jeg personligt overhovedet ikke kan se noget galt i dette. Når det så er sagt, så har jeg skrevet dette indlæg set fra en mands øjne og nogle gange så oplever jeg faktisk at rigtig mange mænd tror at piger (inklusiv mig selv) Som de møder i byen er til salg for et par Rom og Cola og at der ikke skal mere til end det. Jeg skriver SÅ nemme, fordi at jeg faktisk hverken tror eller håber på at piger i dagens Danmark virkelig er SÅ nemme, da jeg synes at dette ville være en skam og at vi bør kunne forvente lidt mere af vores mænd når vi går i byen.
   Jeg kan sagtens forstå hvordan ordene SÅ nemme Kan misforstås og især i den sammenhæng som jeg har skrevet det i, og hvor er det fedt at du vælger at reagere på det. Man skal altid sige sin mening.
   Nu fik du min side af sagen og så håber jeg at du fremadrettet stadig har lyst til at læse med 🙂
   Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag Ellen.
   Mange hilsner fra Miss Lara.

 2. Hej igen Miss Lara
  Okay, det giver meget bedre mening nu! Tusind tak for din positive tilbagemelding – mange bloggere vælger jo simpelthen bare at slette kommentarer, som de ikke mener sætter dem i godt lys.
  Jeg har selvfølgelig stadig lyst til at læse med, da dine blogindlæg altid har været dem, jeg ser mest frem tid – jeg kan nemlig relatere til meget af det du skriver, og det er dejligt at se dig være tilbage på Miss Grey. 😀

  • Det var så lidt og mange gange tak for dine rosende ord. Jeg kunne aldring finde på at slette hverken gode eller dårlige kommentarer. Det er vigtigt for mig at mange af de emner som jeg vælger at skrive om i mine indlæg, bliver taget op til debat. Derfor vælger jeg også at svare på konstruktive tilbagemeldinger som den du kom med, så du skriver endeligt bare igen en anden gang hvis der skulle være noget 🙂

EFTERLAD ET SVAR