Sådan takler du mænd der skuffer dig

udgivet:

Hvis jeg var mand for en dag

Har du som kvinde nogensinde overvejet, hvordan det ville være, hvis du nu fik lov til at være mand for bare EN dag?

Hvis du fik lov at se verden fra en mands øjne, hans følelser, sexlyster, tankegang og måde at bevæge sig rundt i verden på? Netop denne tanke har jeg gjort mig rigtig mange gange. Man siger jo, at kvinder er fra Venus og mænd fra Mars. Men passer det nu også, at planeterne er SÅ fjernt fra hinanden?

Ja, det er et rigtig godt spørgsmål, og et spørgsmål, som du som kvinde nok aldrig får det helt rigtige svar på. Men vi kan da prøve at lege lidt med tanken. I dette indlæg har jeg taget udgangspunkt i, hvordan jeg tror det ville være at være mand for en dag. Jeg har valgt at dele dette indlæg op over to gange. Denne gang får I mine tanker fra den fysiske del, og næste uge tager jeg fat på det mentale og meget mere hvordan mine tanker ville være som mand.

Det fysiske

Hvis jeg fik mulighed for at afprøve og udforske den fysiske del af det at være mand, er jeg faktisk overhovedet ikke i tvivl om, hvad jeg ville gøre. Til at starte med skulle der uden tvivl være fuld fokus på dilleren. Jeg ville håbe på, at jeg var blevet beriget med en af den slags dillere, som der var lidt god bredde og længde i, så jeg rigtigt havde mulighed for at få det fulde udbytte af situationen. Og så skulle der mærkes godt efter.

Jeg ville svinge dilleren frem og tilbage, op og ned, og med lidt teknisk snille lave helikopteren.

Når jeg var færdig med dette, ville jeg gå lidt mere grundigt til værks. Jeg ville tage mig en spiller som helst gerne skulle ende ud i en udløsning, bare for at kunne sammenligne denne udløsning med den, som jeg kan give mig selv som kvinde. Herefter ville jeg kærtegne mine såkaldte “løgposer” og evt. give dem et enkelt “smølfespark” for at se om mænd i virkeligheden har noget at pylre over på den front, hvilket jeg nok i de efterfølgende 10 min., ville fortryde mens jeg ligger på gulvet og græder i fosterstilling.

Øl, fisse og hornmusik

Og så til det rigtig sjove. Ingen pik uden en omgang fisse. Ja, det lyder klamt men det følger sgu med. Jeg ville klæde mig lækkert på, kontakte mine gutter, købe en god flaske et eller andet og så afsted i byen. Jeg ville drikke mig lidt mod til, og så tage på damejagt. Jeg ville få mig charmeret ind på et par lækre damer og afprøve tricket med et par gratis drinks over baren. Bare for at se om piger er SÅ nemme, for det er jeg selv ret kritisk omkring. Senere ud på natten ville jeg udvælge den kvinde, som i løbet af natten var faldet bedst i min smag, og efterfølgende tage hende med hjem til mig. Her skulle den heller ikke have for lidt kan jeg godt love dig for.

Jeg ville være en sand Mr. Grey. Dog stadig med et par gode romantiske kanter, så hun ikke vil blive helt forskrækket

…nu forstiller jeg mig selvfølgelig, at hende jeg har slæbt med hjem, var lidt frisk og klar på det meste, så jeg rigtig kunne få lov til at give den gas…

Jeg ville flå tøjet af hende, kaste hende ned på sengen, og kravle op på hende som et vilddyr. Selvom at jeg nok ikke ville ane, hvordan jeg skulle bruge min nye diller på hende, ville jeg gøre et godt forsøg. Jeg ville vende og dreje hende rundt i sengen, så jeg fik lov til at prøve alle de stillinger af, som jeg overhovedet kunne forstille mig, og så skulle hun have den både blødt og hårdt, så jeg havde mulighed for at mærke forskellen og finde ud af hvad der var bedst. Hun skulle efterfølgende falde i søvn i mine arme, jeg ville holde om hende og få hende til at føle sig rigtig godt tilpas.

Dette var min fysiske dag som mand, og de tanker jeg har gjort mig omkring netop dette. Jeg synes det kunne være spændende at høre om du som kvinde også har gået og leget lidt med denne lidt sjove tanke omkring den fysiske del af det at være mand for en dag?

Så skriv gerne ind til min mail og fortæl mig hvad du tænker: ml@missgrey.dk

Se Også