Miss Quinn

udgivet:

Jeg har overhovedet IKKE lyst til Mr. Grey…

Kæreste læsere!

For nogle af jer, vil det nok komme som lidt af et chok, men lige for tiden har jeg overhovedet IKKE lyst til Mr. Grey!
Jeg er dvask, træt og klam, og har for det meste bare lyst til at ligge i min seng under dynen med 5 hunde og 16 kopper te!

Jeg får kvalme ved tanken om en tur i kanen med Mr. Grey, og har da faktisk også brækket mig 2 gange i søndags.

Jeg har selvfølgelig en god forklaring på, hvorfor jeg har det som jeg har det og det er helt bestemt på grund af den stygge influenza, jeg har fået fanget mig!

pills-384846

Jeg ligger og har den største medlidenhed med mig selv, og bader nærmest i piller, te og sunde ting, bare for at kunne blive rask hurtigst muligt!
Har simpelthen aldrig opført mig så ynkeligt, og har ondt af Mr. Grey over, at han skal gå og passe en syg mus som mig!

Jeg har selvfølgelig en kæmpe trang til Mr. Greys flotte pik, og til at han bare straffer mig hårdt, for at være så skide ynkelig, men samtidig ved jeg ikke lige, hvor sexet det er at kneppe en feberdryppende, hostende tøs, som alligevel ikke kan give ret meget igen, fordi hun ellers brækker snot.

Mit indlæg i dag, bliver derfor heller ikke det længste, da svimmelheden har det med at tage over, og jeg ikke ligefrem får det bedre af at sidde her bag skærmen og skrive.

Så kære læsere, i dag må I se den barske sandhed i øjnene, Miss Quinn melder OVER and OUT og sover til på søndag, når vi skal have sat gang i næste tema-søndag!

Xoxo,

– Quinn <3

Se Også