Missgrey.dk

udgivet:

Jeg har aldrig haft en sommerflirt!

Kære Læsere!

Denne søndag har vi dedikeret til vores sommerromancer i anledning af den danske sommer og forhåbentligt sol, varme og ferie. Vi har dog desværre ikke modtaget særlig meget sol eller varme denne sommer, men jeg er sikker på det slet ikke stopper alle de dejlige sommerromancer og flirts derude.

I mit (sørgelige) tilfælde har jeg aldrig haft en sommerflirt eller romance. Egentligt fordi jeg det meste af min teenageår har været i et forhold og derfor ikke har været åben og fri til en lille sommeroplevelse. Dog har jeg oplevet det totalt modsatte..

Min værste sommer nogensinde…

Mit gamle forhold var et rigtigt teenageforhold. Vi havde utrolig mange “ups-and-downs” og et enkelt skænderi kunne få os til at slå op. Vi havde derfor mange break-ups, men et år lige før sommerferien, valgte min ekskæreste for alvor at slå op med mig. Det var i og for sig hårdt nok, men samtidig fik jeg bekræftiget hans utroskab igennem en længere periode, da han valgte at gå direkte fra mig og til min veninde.

Så, ikke nok med at jeg oplevede mit første rigtige break-up nogensinde, så forlod han mig for en af mine rigtig gode veninder. Selv den dag idag gør det stadig en smule ondt at tænke på, selv efter så mange år. Jeg gik derfor ind i denne sommer fulstændigt knust og tilbragte faktisk nærmest hele sommeren under min dyne skjult fra resten af verden.

Lige indtil min eks synes han skulle rode op i det hele, og vi endte med at finde sammen igen. Jesus, hvor var det et cirkus dengang og jeg fortryder inderligt at have givet efter for ham! Han behandlede mig ikke særlig godt, men heldigvis er jeg langt ude af det nu.

Aldrig oplevet sommerflirt

Så nej, jeg har aldrig selv oplevet en sommerflirt, kun drømt om en. Men jeg ønsker jer alle derude en rigtig dejlig sommer forhåbentligt fyldt med masser af søde sommerkys og varme. Hvis du har lyst til at dele din sommerflirt med os, eller har spørgsmål, så send dem på: mv@missgrey.dk eller efterlad en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også