Missgrey.dk

udgivet:

Jeg elsker den kraftige mandekrop

Kære læsere!

Når vi ofte skal fortælle eller dele med veninderne, hvad vores mandepreferencer er, så snakker vi tit om typer. Hvilken slags type man har, altså hvilke karaktertræk, der går igen hos de mænd, man nu engang boller lidt med eller kysser lidt på. Jeg har nu aldrig rigtig gået ind for fænomenet med typer, men må indrømme, at visse ting går igen, når jeg vælger mine mænd. Især når det kommer til kropstypen på mine mænd, har jeg lagt mærke til at især én ting, jeg elsker ved en mandekrop.

De skal have lidt sul på kroppen

Noget jeg især elsker er, når en mand har lidt ekstra guf på kødbenet, eller bare generelt et godt lag polstring fungerende som ens egen personlige hovedpude. For skal vi være helt ærlige, så kan det godt være at en smækker sixpack er dryppende at se på, men ud fra egen erfaring, kan jeg fortælle at det er knap så hyggeligt og behageligt at putte med en bunke sten. Jeg er vild med en mandekrop som er lidt blød og smækker i kombination med et bredt skulderparti og en fed stil, så er der lidt ekstra at guffe i..

Mr. Teddy er netop denne kropstype og jeg elsker det! Jeg blev dog ikke opmærksom på, at det er netop denne kropstype, jeg elsker før jeg mødte Mr. Boytoy og opdagede at han har præcis den samme. Jeg er vild med det!

Jeg er ikke så vild med…

En ret behåret mand. Vi må selvfølgelig erkende at kropsbehåring er en naturlig del af livet, som dog kan undgås på flere forskellige måder, dog ofte ret tidskrævende. Mange kvinder vil nok være uenig, men jeg er ikke så vild med den behårede mand, når det kommer til bryst og kropsbehåring. Underarmene og på tissemanden er jeg lettere græsk-katolsk (ligeglad) og en smule på brystet kan jeg godt klare. Men lad mig være ærlig, så ønsker jeg ikke at forsvinde i en masse små sorte nudler på min mands bryst, ej heller at have dem i munden efter en omgang putning.

Håber I alle har en dejlig søndag derude, og husk at for spørgsmål skriv på: mv@missgrey.dk eller efterlad en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også