Missgrey Miss Lara

udgivet:

Jalousi og Veninder.

Jeg har egentlig aldrig rigtigt forstået det med at være jaloux på en af sine veninder. For mig virker det super underligt at man skulle gå rundt og være det. Jeg har nogle helt faste og meget meget tætte veninder, som jeg har kendt siden jeg gik i børnehave, og som jeg betragter – ikke blot som veninder – men som søstre. Vi støtter hinanden i alt og har gennem tiden overkommet en hver form for modgang, som vi mødte på vores vej.

Jeg ved at de har min ryg, og jeg ved, at jeg kan stole 100 procent på dem. Jeg har så stor kærlighed til mine veninder og vil dem det allerbedste, så der er intet grundlag for at misunde dem for noget i denne verden. Jeg kan kun være glad på deres vegne. Når du har andre mennesker lige så tæt på, som jeg har mine veninder, så bør du stå ved deres side altid. Det er lettere at være med dem frem for at være imod dem.

Det kan ikke betale sig at være jaloux på nogen måde!

Jeg vil ikke gå og spilde min tid med at være jaloux. Jeg synes at jalousi er en meget grim ting, og især hvis det er ens veninder det går ud over. Hvis du går og misunder noget af det som andre har, må du jo kæmpe og gøre noget for selv at få finger i netop dette. Når du er jaloux på noget, er det jo netop et udtryk for, at det er noget, som du gerne SELV vil have. Og det skal jo ikke gå ud over andre. Du må selv gøre hvad der skal til for at blive lykkelig. Hermed ikke at sige, at du bør stå alene og klare alting selv. Nogle gange kan der være behov for støtte udefra, og hvem vil være bedre til at hjælpe med at du får dine drømme opfyldt, end dine søde veninder?

Jeg synes personligt, at det er rigtig vigtigt, at man kan ønske andre det bedste og især dem som du elsker højest.  Så helt klare linjer, ingen jalousi den her vej fra, men et kæmpe kys direkte fra hjertet og ud til mine to tøser, som altid har været der gennem mit liv.

Miss Lara

Se Også