Stive nordmænd

udgivet:

Jægermeister og 5 stive nordmænd!!!

Hvad der først skulle have været en enkelt Irish Coffee inde i byen med min søde veninde igår, udartede sig hurtigt til noget af en bytur. Det var jo trods alt også lille fredag, som man siger.

Som min veninde og jeg sad der fordybet i den obligatoriske pigesnak, kom der en norsk fyr over til vores bord og satte et par Jægermeistershots foran os.

Venlige som vi var, skålede vi selvfølgelig med ham, hvorefter han vendte tilbage til sit eget bord igen. Men det skulle ikke vare længe. Efter meget kort tid stod selv samme mand der igen med to nye Jægermeistershots i hænderne. Og ville skåle med os igen.

Der er altid en bagtanke!

Det var selvfølgelig super sødt af ham, men du ved lige så godt som jeg, at når fyre kommer og tilbyder drinks, eller andet i byen, så gør de det ALTID med en bagtanke. Eller gør de?

Nu vil jeg ikke lyde som en snobbet, stram kælling. Men både min veninde og jeg er efterhånden godt sat – med hus, fiat, hund og kæreste. Og vi er måske ved at være ovre den tid, hvor vi kan scores med et par hurtige shots, eller hvor vi skal sidde omringet af unge fyre, vi ikke aner hvem er.

Fyren som var kommet med shots til os havde selvfølgelig et slang bestående af 4 andre halvstive nordmænd i baghånden. Og trods modstand fra min veninde og jeg, blev der hurtigt flyttet et par borde sammen omkring os. Og så var vores stille og rolige pigeaften ellers ødelagt, eller det troede vi hvert fald

Når flaskerne begynder at rulle ind

Så skal jeg da ellers lige love dig for at vi tog fejl. Og at vores fordomme blev manet til jorden. Det viste sig til vores store overraskelse, at samtlige af nordmændene til dels var lige så godt sat med kæreste og det hele. Fuldstændig som min veninde og jeg.

Og at de rent faktisk bare synes, at vi så ud som to piger, der kunne finde ud af at give den gas til den lyse morgen sammen med dem.

Priserne er jo noget andet her i Danmark end i Norge, så det var jo et rent eldorado for de kære nordmænd at boltre sig rundt i. Og de tog os hurtigt med i faldet. To timer efter var jeg i hvert fald fuldstændig skeløjet.

Drop dine fordomme. Og spring ud i det!

Det var simpelthen så fedt at opleve. Vi kunne slappe af i det. Og var ikke på noget tidspunkt nødsaget til hverken at afvise, eller have barrikaderne oppe for ikke at lade dem komme for tæt på. Der var ingen klamme bagtanker. Derimod var vi bare i pisse godt selskab. Vi festede. Og væltede rundt sammen med dem, til den lyse morgen. Og trods mine ulidelige tømmermænd idag, så har det været det hele værd.

Næste gang venter jeg nok lidt med at dømme på forhånd. Og giver folk en chance. Hvem ved, måske udvikler det sig til verdens fedeste aften ligesom i går? Husk det piger. Alle mænd er ikke ens. Og heldigvis for det.

Skriv gerne en kommentar lige her under, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk. Hvis du har spørgsmål, eller bare en sjov oplevelse du vil fortælle om. De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

Se Også