Lækre mænd - instagram profiler du skal følge

udgivet:

Instagram billeder af Lækre mænd: Disse tre profiler skal du følge

Vi elsker lækre mænd her hos Miss Grey. Og derfor skal du selvfølgelig have en anbefaling af, hvilke flotte mænd, du bør følge på Instagram.

Vi har fået inspiration af listen lige her, og fundet 3 favoritter, som du SKAL følge. Er du enig?

Fyld dit feed op med lækre Instagram billeder

Favorit nummer 1

Jeg tror, at vi har brugt ham før på Miss Grey. Men den flotte Scott Eastwood kan du ikke komme udenom, hvis du skal have flotte mænd i dit feed. Han er søn af den kendte amerikanske skuespiller og filminstruktør, Clint Eastwood. Den initiativrige mand, der i en periode fra 1971 til 2016 har instrueret hele 33 film. Og pæn er han også, trods alderen.

Talentet og looket har Scott Eastwood altså ikke fra fremmede.

Scott Eastwood har næsten 2 millioner følgere på Instagram, og hans profil er spækket med lidt eyecandy, men faktisk også en masse sjove videoer og real-life moments. Find hans profil lige her!

Instagram profil - lækker favorit mand

Favorit nummer 2

Nummer 2 er en vaskeægte DANE! Jeg følger ham både på Instagram, men også på Snapchat. Og jeg skal da lige love for, at han giver den gas med flotte billeder på Snappis af fede byture, hans liv som model (selvfølgelig er han model) og så fra træningslivet. Han træner i det kendte center Dogpound NYC, hvor mange af de kendte har deres gang. Tilmed er han kæreste med Victorias Secret model, Jas Tookes, så det virker til, han forstår at mænge sig med de rigtige mennesker.

Hans profil er mest spækket med lækre træningsbilleder og ellers fra hans liv i NY! Find hans profil lige her!

Instagram profil - lækker mand

Favorit nummer 3

Som den sidste, er der Jon Kortajarena, som med sit meget fancy navn, er meget rå, men samtidig klassisk i sit udtryk. Han er blandt top 10 bedst betalte mandlige modeller, og så lever han også et liv som skuespiller.

Han har næsten 1 million følgere på Instagram. Du kan finde hans profil lige her!

Lækre instagram mænd

Se Også