Instagram billeder af Lækre mænd: Disse tre profiler skal du følge

0
2678

Vi elsker lækre mænd her hos Miss Grey. Og derfor skal du selvfølgelig have en anbefaling af, hvilke flotte mænd, du bør følge på Instagram.

Vi har fået inspiration af listen lige her, og fundet 3 favoritter, som du SKAL følge. Er du enig?

Fyld dit feed op med lækre Instagram billeder

Favorit nummer 1

Jeg tror, at vi har brugt ham før på Miss Grey. Men den flotte Scott Eastwood kan du ikke komme udenom, hvis du skal have flotte mænd i dit feed. Han er søn af den kendte amerikanske skuespiller og filminstruktør, Clint Eastwood. Den initiativrige mand, der i en periode fra 1971 til 2016 har instrueret hele 33 film. Og pæn er han også, trods alderen.

Talentet og looket har Scott Eastwood altså ikke fra fremmede.

Scott Eastwood har næsten 2 millioner følgere på Instagram, og hans profil er spækket med lidt eyecandy, men faktisk også en masse sjove videoer og real-life moments. Find hans profil lige her!

Instagram billeder

Favorit nummer 2

Nummer 2 er en vaskeægte DANE! Jeg følger ham både på Instagram, men også på Snapchat. Og jeg skal da lige love for, at han giver den gas med flotte billeder på Snappis af fede byture, hans liv som model (selvfølgelig er han model) og så fra træningslivet. Han træner i det kendte center Dogpound NYC, hvor mange af de kendte har deres gang. Tilmed er han kæreste med Victorias Secret model, Jas Tookes, så det virker til, han forstår at mænge sig med de rigtige mennesker.

Hans profil er mest spækket med lækre træningsbilleder og ellers fra hans liv i NY! Find hans profil lige her!

Instagram billeder

Favorit nummer 3

Som den sidste, er der Jon Kortajarena, som med sit meget fancy navn, er meget rå, men samtidig klassisk i sit udtryk. Han er blandt top 10 bedst betalte mandlige modeller, og så lever han også et liv som skuespiller.

Han har næsten 1 million følgere på Instagram. Du kan finde hans profil lige her!

Instagram billeder

Tidligere artikelEr det uretfærdigt, at mandens økonomi er højere?
Næste artikelTænk dig om: Hvad er det lige, der sker for kropsdebatten?
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here