Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Hvorfor giver sex bedre selvtillid?

Kære Læsere!

Vi har vist alle oplevet, at vi i perioder har haft bedre selvtillid end i andre, men hvilken rolle spiller vores sexliv i denne sammenhæng? Dit sexliv spiller en stor rolle, og ikke bare det at du dyrker sex, men det at du dyrker sveddryppende smækker lækker sex, der sender dig i orgasme himlen (okay, måske ikke hver gang, lad os lige være realistiske)

God sex gør dig glad!

Tjaa, det siger vidst lidt sig selv. Jeg har i hvert fald aldrig hørt en person gå grædende hjem fordi hun var blevet kneppet fantastisk og havde fået orgasmer på stribe. Men hvis jeg vender tilbage til selvtilliden, så har jeg selv oplevet en del på denne front. Mit sexliv med min ekskæreste var ikke noget at råbe hurra for, men vi dyrkede da sex. Efter jeg så blev intim med Mr. Teddy oplevede folk omkring mig en forandring ved mig.

Jeg var langt mere udadvendt, min kropsholdning var en helt anden og jeg oplevede en fornyet lyst og appetit til livet. Selv var det ikke noget jeg nødvendigvis satte sammen med mit ret smækre sexliv, men en udvikling, der naturligt skete for mig.

Senere hen bemærkede jeg dog hvordan mit sexlivs ups and downs påvirkede min selvtillid. I perioder hvor vi ikke fik udtrykt vores seksualitet nok eller ikke fik dyrket det nok, oplevede jeg en frustration og irritation overfor omverdenen. Jeg havde simpelthen et basalt behov som ikke blev opfyldt og dette gik mig virkelig på. Her er det så jeg tænker, hvordan singlepiger kommer igennem tilværelsen? Selv har jeg aldrig været single og kan derfor ikke nødvendigvis sætte mig ind i det. Noget jeg dog ved der i visse tilfælde hører til singlelivet er one-night-stands. Hvordan påvirker de selvtilliden?

Kan sex ødelægge din selvtillid?

Nu er jeg ikke selv den store efterforsker i singlelivet og har aldrig rigtig prøvet et rigtigt one-night-stand, men jeg har haft en del hellige veninde snakke med veninder, som har været igennem det og har derfor fået et indblik i hvilke tanker de gør sig om det. Det kommer selvfølgelig meget and på hvem man er som person. Men jeg har haft en veninde, som var single i en lang periode og derfor nåede op på et pænt antal one-night-stands. Jeg vil ikke sige, at hun havde dårlig selvtillid i denne periode – hun kunne have dårlig samvittighed over at have sex med denne fyr eller en anden – men jeg oplevede en forandring i hende da hun fik en kæreste. I sin hoppen fra den ene fyr til den anden søgte hun bekræftigelse og hun søgte en som kunne understøtte hendes selvtillid, men fandt det aldrig da det jo netop ikke er ideen med one-night-stands.

Da hun så mødte hendes kæreste fandt hun ro og selvtillid i hendes forhold og hun fandt at hendes selvtillid var styrket stabilt. Igennem hendes one-night-stands fik hun boostet sin selvtillid kort men kort efter de forsvandt ud af hendes liv oplevede hun et dyk i selvtilliden.

Personligt tror jeg det er forskelligt, hvad der giver os selvtillid. Nogle finder selvtilliden i en konstant mandejagt og i bekræftigelsen i at de vil have din krop grundet dit udseende, andre finder det i et stabilt forhold hvor man altid bakker hinanden op. Andre igen bruger deres forhold som en base der giver et stabilt selvtillidsniveau mens de flirter i byen for at booste det engang imellem.

Håber I alle har en dejlig lørdag derude og husk at skrive på mv@missgrey.dk for spørgsmål eller smid en kommentar nedenunde.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også