Hvorfor er det nemmere at være end mand end kvinde

udgivet:

Hvorfor er det nemmere at være mand end kvinde?

Miss Teaser er gæsteblogger på Sexskolen by Missgrey.dk, da hun har en helt særlig vinkel på sex. Miss Teaser er i et forhold med bæstet, som hun elsker, til trods for navnet.

Miss Teaser elsker ikke sex i sig selv, men fantasien om sex og selve forspillet. Pik ud og ind er ikke noget for Miss Teaser. Læs med i hendes blogindlæg, hvor hun fortæller om sine fantasier, følsomhed, kontrol og når hun leger med bæstet, som hun driver rundt i manegen.

What does it feels like, huh?

Indimellem fortæller bæstet mig, at jeg er opmærksomhedskrævende – og hvad så, hvis jeg er det? Hvem hungrer ikke efter opmærksomhed? Det gør jeg. Som kvinde er jeg egentlig pisse hamrende træt af at høre på kommentarer som: “Kvinder kan ikke køre bil”, “Skal du ikke have barberet ben?”, “Må jeg tage dig analt?” og “Må jeg komme udover dit ansigt?”

Det med analsex, der er mænd totalt dobbeltmoralske.

Hvis man så siger til dem ”Okay, men så skal du også have noget op i numsen” så bakker de straks ud. Men de kan sagtens stikke deres pik op i vores røv! Så hold dog op. Her kan jeg simpelthen ikke lade være med at tænke på, hvorfor fanden skal jeg være forsøgskanin, når de ikke engang selv vil? Er det ikke meningen at man skal behandle andre som man gerne selv vil behandles?

Når det kommer til hår på kroppen, så er det mere legalt for en fyr at have hår på kroppen end det er som kvinde.

Hår under armene er ikke tilladt på en kvinde eller på fissen. Den skal jo gerne være glatbarberet, når mændene nu skal ned og slikke os. Jamen hallo, hvad så når vi sutter jeres pik? Det kan næsten føles som om, at man bruger tandtråd. Og benene på en pige skal jo også helst være glatbarberet som en barnenumse.  Sikke forventninger at skulle leve op til.

Jeg er så pisse træt af at det er sådan det skal være, hvorfor skal det at være kvinde indebære så mange ”regler”, når det at være mand ikke indeholder noget som helst efter min mening?

Vi skal både lave knibeøvelser, føde børn og have menstruation – også selvom man ikke vil have børn, så hænger man bare stadigvæk på lorten.

Hold kæft, hvor er jeg bare træt af det. Hvad skal mænd, tænker jeg ofte? De er der jo bare. Hardcore sagt ja, og selvfølgelig er de da dejlige de mænd. Men jeg tænker bare ikke, at det kræver så meget at være mand, som det gør at være kvinde. Hvorfor skal det være sådan?

Jeg kan nævne mange flere ting, men for mig som kvinde i parforholdet, kan det bl.a. komme til udtryk ved, når Bæstet ligger op til at han gerne vil slikke min fisse. Der går jeg i baglås, for ”hvad hvis den lugter? Årh nej, jeg har ikke været i bad”.

Og de tanker kommer jo, fordi jeg konstant er styret af mine tanker om, hvad han tænker om mig, selvom vi har været sammen længe. Hvor man måske egentlig bare burde give slip og så bare tage i mod, sætte en dæmper på tankerne. Hans pik lugter sgu da heller ikke altid optimalt, men det høre jo med, medmindre man altid kan gå i bad inden man skal ned på hinanden.

Ind i mellem tænker jeg altså på, hvor nemt det ville have været at være mand i stedet for kvinde. Men sådan blev det ikke, så hvis jeg skal dæmpe mine pessimistiske tanker en smule, tænker jeg tit på, at kvinder er det stærkeste køn med alt det vi skal. Det er os kvinder der har magten, det er os der har fissen. Så måske er det ikke så slemt alligevel.

Over and out 

Miss Teaser

Se Også