Sex i det fri - Hvorfor?

udgivet:

Hvorfor dyrker man sex i det fri?

Kære Læsere!

Lyst er forskelligt for alle mennesker og igennem sex, kan man søge forskellige former for tilfredsstillelse. Nogen søger igennem sex en nærhed men sin partner, andre søger direkte deres orgasme eller også er sex bare blevet en rutinesag.

Det handler om variation

Men hvad kan man få ud af at dyrke sex i det fri så? Det er klart at sex i en seng oftest er det rareste og mest komfortable. Her har du bevægelsesfrihed, ingen skrabede knæ eller insekter, der kravler ind på private steder. Men det er også bare her det altid sker. Sex i det fri, kan derfor skabe et frisk pust til sexlivet. Selv har jeg prøvet buske, bagtrapper, en tur i havet, op af et træ og midt ude i en raspmark.

Det er klart din numse bliver lidt gul og tøjet en smule beskidt, men det frække i situationen overdøver nemt dette. Hvis du desuden har en lille fetich for overvågning, kan overraskelsesmomentet være interessant i denne sammenhæng. Jeg er aldrig selv blevet opdaget på mine eventyrs-sexoplevelser i det fri, men selve tanken om, at der er en mulighed for det, kan være ret ophidsende.

Et frækt photoshoot

Noget min ekskæreste og jeg gjorde en del af, var at tage billeder af hinanden i naturen. Her kommer min omgang i en raspmark ind. På dette tidspunkt blomstrede markerne, og det var utrolig populært at tage billeder af dem. Derfor kørte vi ud til en af disse, og jeg sneg mig derud for at opnå et nyt muligt profilbillede. Stemningen tog dog over og jeg begyndte at smide lidt tøj skarpt efterfulgt af lidt mere. Før jeg vidste af det, stod jeg splitternøgen i en raspmark, mens min ekskæreste tog nøgenbilleder af mig. Stemningen greb os og latter og grin blev til en ekskæreste, der løb ud til mig med stiv diller og bollede mig, så vi begge måtte gå derfra lettere gule.

Håber I alle har en dejlig søndag derude – og husk I altid kan skrive på: mv@missgrey.dk for spørgsmål.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også