Missgrey-blog-cover

udgivet:

Hvor har jeg egentlig været henne?

Kæreste læsere!

På det seneste har min side været rimelig kedelig at følge med på. Der har intet indhold været, ingen aktivitet – næ ikke engang så meget, som et tilfældigt indlæg. Dette er der dog en ganske fornuftig grund til.

For et par uger siden, mistede jeg et familiemedlem, gik ned med stress (igen….) og brød mentalt sammen. Jeg siger med dette ikke, at jeg er ved at være på toppen igen, men blot, at jeg endnu engang griber til tasterne, for at komme ud med mine frustrationer. Tit og ofte har Miss Grey universet været en kæmpe hjælp for mig, og det at skriver, giver mig på mange måder en indre ro!

Men hvor har jeg så egentlig været henne? Og er jeg tilbage ”for good”?

De seneste uger, har jeg selvfølgelig haft en top prioritet om, at få mit liv tilbage på sporet. Jeg har virkelig været nede og skrabe bunden, og uden Miss Grey og Mr. Grey, min familie og venner og veninder, var det aldrig lykkedes, bare lige at komme op og stå igen!
Jeg har haft det ad helvedes til, og har 2 gange overvejet, om livet virkelig var så fedt. Det har været frygteligt.

Mr. Grey har stået til rådighed 24/7 nærmest – det har dog også givet komplikationer i forhold til kærligheden, men jeg ved vi kommer helskindet igennem det. Vi har haft mange kampe, og mange skænderier, og ofte er det fordi, jeg ikke har andet at lade min vrede gå ud over.

Jeg tror, at jeg i hvert fald 3-4 gange har fået tilbuddet om at pakke mine ting og skride ad helvedes til, hvis jeg ikke kunne styre min attitude. Og uden at ”blame” mig selv, har det for det meste været min egen skyld.

Jeg har været på bunden af en flaske vin, ja næsten to, fordi det bare var nemmere end at forholde sig til, hvad der egentlig foregik. Tabet af mit familiemedlem, er det der har taget hårdest. Jeg har ikke fået sagt farvel endnu, og fået det afsluttet, fordi jeg pga. forhindringer, ikke kunne deltage i begravelsen.

Jeg har endda lagt nede i brusekabinen, uden at kunne samle mig selv op, for bare sorg. Mit hjerte ligger et sted under sengen, hvor jeg lader det ligge, indtil jeg tør tage det frem igen.

Der bliver fremover ikke så stille på bloggen, og jeg er klar til at lade ordene flyde ud på papiret igen!

I’m back for good!

Jeg er for at blive. Jeg kæmper en kamp, og det vil jeg nok gøre de næste par måneder, men jeg er villig til at bringe bloggen ind i kampen, og lade jer blive en del af mit liv igen.

Det kan da godt være, at dette indlæg for visse er meget dramatisk og følelsesladet – men come on. Hvad er en ærlig blog, uden ærlige følelser?

De næste par indlæg er planlagte, og jeg er også klar til at skrive dem med alt hvad jeg har.
Så håber også, at I kære læsere, er klar til at følge med igen.

XOXO

– Miss Quinn <3

Se Også