Missgrey.dk

udgivet:

Hvor er Mr. Valentine?

Kære Læsere!

Velkommen til Miss Greys første temasøndag, hvor vi hylder valentines day den 14 februar!

Hvert år til valentines day spørger jeg altid mig selv: Hvor er Mr. Valentine? For min Mr. Valentine er ret ligeglad med denne dag på året. De sidste to år har jeg derfor holdt en veninde valentines day. Hvorfor skal vi begrænse denne dag til kærlighed mellem en mand og en kvinde? Jeg bruger denne dag på at hylde min kærlighed til min bedste veninde for at fortælle præcis hvor meget jeg elsker hende. Vi tager i biografen, spiser al for mange popcorn og griner af parrene på bagerste række som har tungen ned i hinandens hals.

Så har du en kæreste som ikke gider valentines day og synes det er noget plat, opreklameret fis fra udlandet? Eller er du single uden egentlig at have lyst til at erklære din uforbeholdte kærlighed til en potentiel Mr. Valentine? Så tag din veninde under armen, køb en masse hjerteformet chokolade og hyld jeres personlige venindekærlighed.

Ærligt, så er valentines day hvad man gør den til. Min personlige holdning er at man kan gøre præcis hvad man finder hyggeligt, med sig selv, sin kæreste, sin mor eller sin veninde. Man kan også helt lade være, det er helt op til en selv!

Håber i alle har en hyggelig valentines day derude!

Much Love

Miss Vanilla

Ps. Husk i altid kan skrive på sexbloggernes personlige email, hvis i har spørgsmål eller kommentarer. Min email er mv@missgrey.dk

Se Også