Kære Læsere!

Jeg elsker sexlegetøj, og især sexlegetøj, der kan dække mange forskellige, individuelle behov. Som vi alle er klar over, så ser vi ikke ens ud dernede. Nogle er store, brede, våde, tørre, snirklede, fordrejede, lange eller korte. Og derfor er jeg vild med et sexlegetøj, som også er rettet mod dem, der måske ikke ligner en pornostjerne mellem benene. For nyligt fik jeg muligheden for at afprøve noget sexlegetøj fra sinful! Med en utrolig begejstret Mr. Teddy udvalgte vi blandt andet en trådløs parvibrator fra We-vibe. Dette stykke legetøj er virkelig for dig, som muligvis har født, eller bare generelt har plads til lidt mere sjov og ballade mellem benene.

Mobilen røg med under lagnerne

Jeg måtte høre på en begejstret Mr. Teddy i to lange uger, hvor han hver dag spurte om der var ankommet en pakke. Ærgerligt for ham, ankom den mens han var i Portugal, så jeg pakkede selv fornøjelsen ud og blev virkelig positivt overrasket. We-vibes design og indpakning er super lækkert. Så lækkert, at man skulle tro, man havde købt et nye sko.

Men We-vibe er ingen skuffelse når den først pakkes helt ud

Det første man lægger mærke til, er det lækre materiale den er lavet af. Dog havde jeg menstruation, så vi valgte at udskyde fornøjelsen et par dage. På dagen hvor min menstruation er væk igen, møder jeg en splitternøgen Mr. Teddy på min seng med en we-vibe i hånden. Sexlegetøj får ham virkelig op at køre åbenbart, så jeg bliver straks hevet ned under dynen, og får smurt en ordentligt omgang glidecreme i fissen. Her stopper fokussen på mig så også, da Mr. Teddy opdager, hvordan We-vibe APP’en virker.

På selve appen kan man designe sin helt egen vibrationssammensætning. Vejledningen er super nem at forstå, og man kan bruge timer på at designe en perfekt vibrationskombination. Det føltes virkeligt som om, at APP’en og We-vibe indeholder alle de vibrationer og kombinationer, som du overhovedet kan forstille dig. Hvis man er “vibrations-junkie”, så er dette legetøjet for dig!

Jeg er dog typen der bare elsker en stærk, konstant vibration, så vi fandt den perfekte indstilling, og gik straks videre til næste fase.

Min fisse er ret stram

Godt en halv time gik med at lege med diverse vibrationer. Min fisse krævede en ny omgang glidecreme. Lettere nervøs fik vi proppet We-vibe op i mig. Det er virkelig ikke svært at placere den rigtigt, men det er pænt nøjeren, da den øverste del af vibratoren (den del som er ude af dig) ligger virkelig stramt ovenpå din klit. Det er ret svært at skubbe den ud af position, så man skal lige være forberedt på en ret direkte vibration.

Personligt? så ELSKEDE jeg det!

We-vibe

Find We-Vibe 4 Plus parvibrator her!

We-viben er godt placeret, og vi fik smurt Mr. Teddys diller ind i en god klat glidecreme. Nøgleordet her er virkelig meget glidecreme, jo mere jo bedre. Problemet opstår så, da Mr. Teddy skal op i mig. Pladsen til hans diller er simpelthen ikke at finde uanset hvilken stilling vi vælger. Dog var det kort efter min endte menstruation, og jeg har her en tendens til virkelig at snøre sammen. Derfor tog vi det ikke så tungt, og valgte at hive noget andet legetøj frem, og udsætte We-viben lidt. I mellemtiden var jeg på sexmesse med mine dejlige Missgrey-piger og her hev jeg debatten op. Miss Felicity og Miss Quinn har nemlig begge også afprøvet diverse par-vibratorer, og jeg måtte derfor lige høre personligt, hvordan de lige grejede den. Hvis I er nysgerrige på deres anmeldelser så smut ind og læs dem.

Således med nogle dejlige veninderåd, vendte jeg tilbage til Mr. Teddy.

Same-same! Glidecremen kom frem, og We-viben blev nøjsommeligt placeret i mig. Men desværre trods mange forsøg lykkedes det ikke for os at have både par vibrator og tissemand oppe. Derfor måtte vi konkludere, at parvibratoren (i første omgang) ikke rigtig gik til os. Jeg er ret lille og Mr. Teddy er ret stor, hvilket ofte i sig selv resulterer i at jeg sprækker under “normal” sex. Frustreret over den megen pillen og fumlen med vibratoren måtte jeg hive Mr. Teddy ned til en ordentlig omgang, bare for at komme af med lidt begejstring.

We-vibe

Derfor kan We-viben bedst anbefales til kvinder som måske har født, eller generelt har lidt mere plads til sjov deroppe.

Vibrationen er fantastisk, og jeg kan ikke forestille mig andet end at det føles fantastisk med den oppe i sig sammen med sin partner. We-viben vibrerer nemlig også i den del, som er oppe i dig, og dermed får din partner også en god del ud af den! Trods at jeg generelt er ret smal mellem benene, har vi dog slet, slet ikke givet op på We-viben. Vi vil fortsat forsøge at finde metoder til, hvordan den kan anvendes for lige netop os.

Håber I alle har en dejlig onsdag derude, måske med lidt onsdags “Hanky-panky”. Husk hvis I vil forsøge jer med denne We-vibe, eller andet smækker, lækkert udstyr, så smut ind på sinful.dk og tag et kig!

Much Love!

Miss Vanilla

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here