Hvilken blog læser du - 4 anbefalinger til blogs

udgivet:

Hvilke blogs læser du? Plus 4 anbefalinger

Hej kære læser! Har du en god søndag?

Jeg kunne egentligt godt tænke mig at vide, hvilke blogs, du læser normalt?

Personligt, har jeg en lang liste over blogs, hvor jeg læser med. Jeg kan ret godt lide at hente inspiration hos andre bloggere – men så giver det mig også inspiration til at se, hvordan andre interagerer med deres læsere.

Derfor vil jeg elske, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver, hvilke blogs, du følger med hos – og hvorfor? Måske vi kan lære noget her hos Missgrey.dk <3

Hvilke blogs læser du? Disse læser jeg – 4 anbefalinger

Her kommer mine anbefalinger. Jeg læser også en masse andre blogs, men det er indenfor Beauty og Fashion. Her er derfor mine anbefalinger til blogs, som jeg tror, at dig, som læser med her på Missgrey.dk, også vil kunne lide.

Miriams Blok

Den første blog, som jeg jævnligt kigger med hos, er Miriams Blok. Det jeg elsker ved hendes blog, er, at hun er så sindssygt dygtig til at skrive. Men derudover, så følger du med i hendes liv – og det gør du på en ret ærlig måde. Hun skriver b.la. om et ret dramatisk forhold til en (som hun selv kalder) psykopatisk mand, du hører historier om hendes kat – og så elsker jeg de hemmeligheder, som hendes brugere sender ind til hende.

Mig og Min Tinder Baby

Den næste blog, som jeg gerne vil anbefale, er denne. Her kommer du indenfor hos en ung kvinde, som via Tinder, fandt det der skulle være hendes store kærlighed. Men kærligheden brast, og et barn kom til. Hun fortæller nu om sine op og nedture med eks-kæresten, livet som enlig mor, singlelife – og en del personlige indlæg omkring især angst. Her er en hudløs ærlig blog. Hun er sgu sej, hende Alexandra.

HelseMathilde

HelseMathilde har vidst blogget i godt 8 år. Bloggen startede ud med fokus på træning, og det sunde liv. Men så blev hun single, mistede sin bror – og så tog livet en anden drejning. Hun har sidenhen markeret sig som fortaler for at elske sin krop, som den er, og arbejder med hashtags som #fuckidealet #jegerheltalmindelig #dueraldrigalene. Smut derfor forbi hendes blog, hvis du vil læse med hos en helt almindelig (og sej) kvinde. Desuden kan du joine hendes seneste projekt på Facebook: “Find en veninde #dueraldrigalene”. Gruppen har godt 11 tusind medlemmer nu!

Twinpeaks

Den fjerde anbefaling får til Twinspeaks. Her kan du følge med hos Mette Marie Lei Lange, eller Langemor, som hun også kalder sig selv. Hun er gift med Jon Lange, og sammen har de krapylerne – tvillinger. Her får du også en ærlig, og virkelig sjov, blog, hvor Mette Marie tager dig med bag facaden. Hun elsker bananasplit og der kommer også ret mange sjove anekdoter fra ægteskabet.

Jeg glæder mig til at læse, hvilke blogs, som DU læser med hos? /MG Redaktøren – Mette

Se Også