Miss May

udgivet:

Hvem er gæstebloggeren Miss May?

Hej alle sexlystne (eller bare nysgerrige) læsere og velkommen til! I dette univers vil jeg gå under navnet Miss May, for at holde på min anonymitet – mest for at skåne de kære mandfolk, jeg møder på min vej, men også for at skåne mig selv på længere sigt ift. karriere. Jeg er en pige i starten af tyverne, der bor i København og læser på universitetet, imens jeg arbejder ved siden af. Derudover bruger jeg en masse tid på mine veninder, da jeg ikke har en kæreste. Ligeledes er jeg meget aktiv i amatør-teaterlivet og er samtidig frivillig ved en forening – ergo, jeg har ret mange bolde i luften, og jeg elsker det! Jeg har et ret åbent forhold til sex, og føler det er vigtigt at udforske min seksualitet, og gøre hvad jeg har lyst til, hvilket vil afspejle sig i mine blogindlæg. Jeg er egentlig en ret følsom pige, men samtidig bestemt og går efter, hvad jeg gerne vil have, hvilket både gælder mine mål i livet, men også når det kommer til mænd. Jeg går meget op i ikke at lade ham komme til mig, men selv tage teten, hvis jeg synes han virker interessant eller er lækker. Jeg har ikke som sådan én type mand, hvilket også betyder, at jeg dater mange forskellige mænd, som også vil komme til udtryk her, og dermed er historierne sandsynligvis ikke om den samme mand. Jeg er en af de piger, som mange ville kalde en skank, fordi jeg har mange mænd. Jeg har dog den indstilling, at så længe jeg har det dejligt og jeg kan se mig selv i øjnene, må andre sgu tænke hvad de vil! Selvom jeg er lidt af en skank, er jeg samtidig også en håbløs romantiker, og så snart jeg forelsker mig, er jeg helt solgt! Jeg elsker at være i et parforhold og den intimitet, tryghed og nærvær det giver. Dog er en essentiel del af et forhold jo også sexen, og jeg har altid været pigen, der overraskede, fordi jeg altid har mere lyst end han har, hvilket åbenbart er en sjældenhed?

Hvad kan du forvente af indlæg fra Miss May?

Mine indlæg vil primært handle om mine sjove oplevelser med fyre, hvordan jagten sættes ind, hvordan fangsten nydes (eller fortrydes) og de dilemmaer mine veninder og jeg diskuterer omkring vores seksualitet. Jeg er på mange punkter ret ligeglad med hvad andre synes, og har den indstilling, at piger også bare gerne vil bolle uforpligtende, fordi der jo ikke findes noget bedre end sex! Mænd har en ide om, at alle piger vil være kærester med dem, bare fordi man har lyst til at ses igen, selvom det jo faktisk kunne være, at man bare synes det var god sex – og så er der da ingen grund til ikke at gøre det igen? (Den frustration bliver nok gentaget et par gange i løbet af mine indlæg). Så i bund og grund kan du forvente en god historie, hvor både nydelsen, fortrydelsen eller ærgrelsen kommer til udtryk, og klare holdninger til, at kvinder skal udleve deres seksualitet, præcis som de lyster. Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer, og håber også at I vil deltage i dilemmaerne og skrive, hvis I føler I har noget at dele med mig.

Det bliver frækt, godt, måske lidt underligt, men allermest sjovt!

– Miss May

Se Også