Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Husker du hans nosser? – ellers er det bare igang!

Kære Læsere!

Der er utrolig mange steder og dimser og dutter på mandekroppen, som kan være dejlige at røre ved – både for dig og ham! Den mest oplagte og ofte strittende mulighed er selvfølgelig hans elskovspind, men vi må ikke glemme resten af udstyret! Jeg har før skrevet om, hvordan en tur om i hans formidable bag kan være en oplevelse og på Missgrey finder du masser af guides til blowjobs og andet sjov. For de fleste af os, har vi også prøvet en del ting og sager med hans dillermand, men hvad med de to gyldne kugler, der hænger lige nedenunder?

Glem ikke hans kronjuveler!

…for de er ham yderst vigtige og er en meget intim del på ham. Mange kvinder får en illusion om at disse klunker er yderst delikate og meget, meget følsomme. Tro mig, det er de også, men jeg er blevet bevist om, at man godt kan tage en smule fat især når han er ophidset. Så hvad skal man egentligt gøre med sådan et par klunker?

Må man røre? – Spørg din mand!

Mænd er forskellige og nogle mænd kan slet ikke lide du rører dem på klunkerne – så start ud med at finde ud af, hvor din mand står i forhold til dette. Får du grønt flag, så er det bare at kaste sig ud i det. Alt er muligt – slikke, kysse, sutte hvad end du har lyst til. MEN. Sørg for at starte meget blidt ud! Arbejd dig langsomt op i intensiteten og mærk efter, hvor meget han kan tage. Du vil formentligt opleve, at han kan tage mere jo mere ophidset han bliver.

Hvordan skal jeg røre?

Som nybegynder i kuglestøderi for mænd, er det en god ide at starte ud med dine fingre. Mens du langsomt giver ham et handjob, eller hvis du er helt vild i varmen et blowjob, så list forsigtigt nogle fingre ned til hans nosser. Måske du lige skal advare eller spørge om lov før du gør det, så han er forberedt – tro mig mænd er meget beskyttende omkring deres ædlere dele. Når nu det grønne flag er hejst, så begynd langsomt og meget blidt at massere hans nosser. Hvis du er ligeså nysgerrig overfor det modsatte køn som jeg er, ender du sikkert med at stirre på dem med en lommelygte i fuld fascination. Når man først har fået lov, har man jo fået lov.. Så jeg skulle altså lige have et nærbillede og have lov til at udføre lidt detektiv arbejde før vi kunne gå tilbage til den seksuelle del..

Men ja, føler du din kæreste (mand, bolleven etc.) ELSKER det så er det bare med at klø på! Prøv og slik lidt på hans nosser og se hvad han siger til det. En vigtig ting at indskyde her er, at hvis du begiver dig ud i dette, så sørg for at have en mand, der i det mindste trimmer hårene på dem – helst gerne helt væk med dem! Det er ikke så rart med sådan en omgang stive nudler i munden…

Efter lidt slikken kan du forsøge at finde frem til den ene nosse i hans pung, den føles lidt ligesom en pænt stor kugle (deraf navnet til de kære kronjuveler) og tag den forsigtigt i munden. Dette gør du ved at åbne munden omkring den og suge forsigtigt. Lad den skiftevis blive suget ind og falde ud – lidt ligesom et blowjob – gerne mens du giver ham et handjob. Kan han godt lide at få pudset juvelerne så sender dette ham i orgasmehimlen!

Skriv ind på mv@missgrey.dk for spørgsmål!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også