højt-læsning-af-sexnoveller-vi-søger-dig

udgivet:

Højtlæsning af sexnoveller: Vi søger DIG

Vi skal i gang med højtlæsning af sexnoveller

Og derfor søger vi dig.

Hos Missgrey.dk kan vi simpelthen ikke få projekter nok. Heldigvis ved vi også, at dig som læser med, synes det er sjovt med alt det nye, som vi finder på. På vores PLUS-sektion, vil vi nu gøre det endnu mere behageligt for dig at følge med. Derfor skal vi i gang med højtlæsning af sexnoveller. Podcasts og lydbøger er populære som aldrig før. Og det er der en ganske særlig grund til; vi nyder nemlig at kunne beskæftige øregangene, når vi er på farten.

Hvorfor skal sexnovellerne læses op?

Men ikke kun, når vi er på farten, vil vi gerne lytte til podcasts og lydbøger. Det er også en hyggelig ting at falde i søvn til alene eller sammen med vores partner. Højtlæsning af erotisk læsestof kan være en fælles ting, som man slutter dagen af med. Det handler blot om at tage ind, og fantasere, alt i mens, at de frække fortællinger fylder hovedet op. På den måde, kan erotisk læsestof også være med til at sætte gang i noget mellem ørerne, som så vil sætte gang i noget mellem benene. Lyst kan komme og opstå på mange forskellige måder. Og her kan sexnoveller altså være med til at pifte aktiviteterne op i soveværelset.

Vi søger dig med den helt rigtige stemme og tålmodighed

For at få vores sexnoveller læst op, skal vi have fundet den helt rigtige person. Om du har erfaring eller ej med højtlæsning, betyder faktisk ikke det store. Derimod betyder det noget, at du har en behagelig og rolig stemme, en god og fast stemmeføring og har tålmodighed til at læse op time efter time. Vores sexnoveller er heldigvis velskrevne og har en god længde. Derfor skal du ikke læse en helt bog op hver gang, men snarere kortere historier.

Ønsker du at søge jobbet som højtlæser for Missgrey, så skal du sende din ansøgning til: Redaktionen@missgrey.dk og mærke den med “Højtlæser til sexnoveller”. Her skal vi nok fortælle mere om arbejdstid, forhold og omfang af opgaven.

Se et udvalg af vores erotiske sexnoveller her.

Se Også