SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Hej kære kvinder – og velkommen hos mig, Miss Lara

Kære læsere

Hermed mit første indlæg hos Miss Grey. Jeg har glædet mig til at invitere jer ind i min verden som ung kvinde. Jeg er på mange måder som mange af jer – regner jeg med – en ung kvinde, der desperat prøver at navigere rundt i karrieren, kærligheden og sexlivet. Derudover er jeg den eneste single hos Miss Grey, så hvis I lige nu har jeres højtid som single, som er det helt sikkert mig, som I skal læse med hos. Jeg har været single i nogle måneder og kommer ud af et stormfuldt forhold. Det vil I selvfølgelig høre meget mere om i fremtiden. Og tro mig, jeg glæder mig virkelig til at byde jer ind i min verden og fortælle endnu mere. 

Jeg vil beskrive mig selv som meget feminin. Jeg elsker at udstråle min indre powerkvinde, jeg er blondine og storbarmet. Jeg er vant til, at fyrene kigger, hvis jeg retter ryggen og har en nedringet trøje på. Men tag ikke fejl. Jeg er på ingen måde uintilligent. Jeg er meget mere end det. Jeg er en drengerøv og prinsesse på samme tid. Jeg står ved mine holdninger, og derfor vil I også opleve, at jeg ikke er bleg for at starte en debat. Det kan i læse mere om i min “Grey Book”. Og så vil jeg selvfølgelig elske, hvis I vil blande jer i debatten. Jeg skal nok svare. Og jeg svarer selvfølgelig, hvad jeg mener – uden filter.

Sådan vil jeg have det i sengen

Jeg duer ikke til leverpostej og for meget missionær. Mit sexliv skal være fuld af farver og være grænseoverskridende – men stadig, hvor jeg har mig selv med. Jeg synes god sex er lig med at være i nuet og derfor fralægger jeg altid alt kontrol i sengen og elsker, når jeg er sammen med en dominerende mand, som kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre og hvorfor jeg skal gøre det. Faktisk vil jeg helst have, at jeg ikke må bestemme for meget, men bare bliver kastet rundt.

Som I nok også har læst i min “Grey Book” er jeg ret vild med “Bad Boys”. Jeg føler den type mand kan få mig til at være magtesløs og lille. Jeg elsker muskuløse og tatoverede fyre. De må gerne være iklædt jakkesæt. Jeg tror de fleste kvinder har det som mig. Duften af en mand i et jakkesæt, kan gøre mig våd på “nul komma fem”. Det er noget af det mest sexede, som en mand kan have på. Jeg føler mig beskyttet, men samtidig føler jeg, at den mand, jeg står ved siden af, kan give mig det helt rette blik: “Nu holder du kæft, jeg bestemmer”. Men jakkesættet er ikke nok. Jeg kan godt lide, at min mand udadtil fremstår intelligent og sofistikeret, men når jeg så pakker ham ud, fremstår han som et rovdyr. Dog kan en rigtig mand ikke måles i, hvor store muskler han har. Dette er bare en bonus. En mand er efter mit hovede først en rigtig mand, når han kan finde ud af at behandle sin kvinde og familie ordentligt. Derfor betyder kærlighed også meget for mig. Men jeg må indrømme, at efter mange forliste forhold, hvor jeg er blevet forladt, så tror jeg mindre og mindre på den store kærlighed. Det emne betyder meget for mig, og det er noget, som jeg kommer til at skrive meget om i mine kommende indlæg. Troen på kærligheden, som indimellem slet ikke er så stærk endda. 

Og lige en ekstra tilføjelse. Jeg er ret nådesløs. Hvis den fyr, jeg er sammen med har en lille pik, så er han ikke noget for mig

Hvad kan I forvente af mig?
Igennem Miss Grey vil jeg forsøge at trække jer med dybt ind i min verden som kvinde, hvor begæret og mørket ligger og lurer under den glimtende facade. Jeg vil skrive om situationer, som enhver kvinde på et tidspunkt kan komme ud for, og hvilke problemstillinger og spørgsmål som ofte ikke bliver besvaret eller taget hånd om. I får indlevelse og masser af saftige detaljer. Jeg siger det, som andre tier omkring. Og lover jer, at alt hvad jeg skriver bliver lige fra hjertet. Bund ærligt og helt uden filter.

Miss Lara (aka Lara Croft, for jeg rejser mig altid op igen)

Se Også