erotisk-sexnovelle-hed-toiletsex-med-en-fremmede

udgivet:

Hed toiletsex med en fremmed

Her kan du læse den fantastiske, erotiske sexnovelle om en ung kvinde, der dansende på en bar, møder en helt bestemt mand. Hele situationen eskalerer på barens toilet, hvor de begge ender med at mærke hinanden for første gang. Denne sexnovelle er en kortere sexnovelle på 2 kapitler. Skynd dig at læse den!

Midt i nattelivets dulmende mørke møder en kvinde og en mand hinandens blikke på det oplyste dansegulv. Forberedt og frækt påklædt danser hun lidenskabeligt til musikkens rytme for at tiltrække hans opmærksomhed. Spørgsmålet er blot, hvor let han er at forføre og opildne begær med tillokkende leg.

Kapitel 1

Jeg så mig selv i spejlet, og sukkede dybt.

Hvad i alverden var det, jeg havde gang i?

Det var fredag, og min første friweekend i næsten 2 måneder. Så jeg havde aftalt med tøserne at tage ud og danse. Selvom jeg have glædet mig til at komme ud og koble af, var det hverken dans eller tøserne, som jeg tænkte på.

Det var ham.

Han havde stjålet mine tanker, selv mine drømme, og jeg kunne ikke få ham ud af hovedet.

Jeg havde brugt en halv time på at genoverveje mit tøj. Det var ret risikabelt, men jeg vidste, han ville være der; og jeg elskede at drille ham. Jeg kiggede i spejlet en lille smule længere. Et semi-korset og et pencilskirt. Selvom det føltes risikabelt, ville jeg nok ikke være den eneste letpåklædte den aften.

Aftenluften var lun, men jeg havde alligevel valgt at tage en jakke på. Solen var for længst gået ned, og gaderne var oplyst af gadelygter, og diverse neonskilte. Der gik op til flere grupper som vores på gaden, der snakkede og grinte, på vej ind på deres yndlingsbar. Vi var alle letberusede – nogle endda mere and andre. Men fælles for os alle, var den ubekymrede glæde, der lyste op omkring os. Hverdagens bekymringer eksisterede ikke før det igen blev morgen.

Da vi ankom til baren var mit første instinkt at kigge rundt efter ham. Men han var ikke til at se nogen steder. Jeg bed skuffelsen i mig, og vendte min opmærksomhed tilbage til mine veninder. Jeg glemte ham for en stund, da jeg lod mig selv blive opslugt af stemningen og musikken.

Om det var beruselsen eller atmosfæren, ved jeg ikke, men jeg blev revet helt og aldeles med, og dansede uden bekymring for omverden. Som natten blev ældre, blev dansegulvet mere og mere fyldt. Vi stod så tæt, at jeg kunne mærke utallige berusede mennesker gnide sig op af mig.

Luften var varm og tæt, og jeg kunne mærke alkoholen i mit blod. Bassen fra musikken flød gennem folkemængden og sendte folk i en form for trance, hvor alt der eksisterede, var musik og dans. Jeg kunne mærke sved på min krop, og var meget glad for, at jeg havde klædt mig på let.

Som folkemængden på dansegulvet tyndede ud, blev jeg mere opmærksom over menneskene omkring os. Lidt efter lidt begyndte folk at blive mere modige, og vi trak grinende hinanden væk fra berusede fremmede, der insisterede på at danse helt tæt med os.

Da jeg endelig kiggede op, og væk fra dansegulvet, så jeg ham læne sig op af en stolpe, og stirre intenst på mig. Med ét reagerede min krop på hans tilstedeværelse. Jeg mærkede varmen i mine kinder, og hvor hårdt mit hjerte bankede i brystet på mig.

Kapitel 2

Jeg var beruset og dermed mindre nervøs end tidligere, så jeg smilede skævt til ham, og vendte ryggen til. Jeg forsøgte så vidt muligt at ignorere ham, mens jeg dansede med alt, hvad jeg havde i mig. I ny og næ kiggede jeg hurtigt over på ham.

Han blev stående, hvor han var i et godt stykke tid, og vores blikke mødtes flere gange. Jeg forsøgte på bedste vis at pirre ham med min dans, og jeg kunne se, at det virkede. Men det var ikke helt nok.

Jeg kiggede rundt på dansegulvet og fik øjenkontakt med en fyr, som ikke var helt væk i rusen, og jeg smilte til ham. Han tog det som en invitation, og bevægede sig tættere på mig; lyst i blikket.

Jeg kiggede over skulderen, hvor han stadig stod og lænede sig op ad stolpen, hans blik mere intenst end før. Først da den anden fyr kom helt op til mig, og lagde en hånd på min hofte, flyttede han sig fra stolpen, og marcherede direkte mod mig.

Han flåede mig væk fra den anden fyr, og kyssede mig dybt. Hans tunge bevægede sig med min, alt i mens hans hænder bevægede sig ned ad ryggen på mig, og greb fat i min røv. Han trak mig tættere til sig, og bed mig i læben, inden han trak væk for at hviske i mit øre.

Han tog min hånd og førte mig væk fra dansegulvet, op ad trapperne, og ind på toilettet, hvor han smækkede døren i og låste den.

Lidt forpustet efter vores kys, lænede jeg mig op ad væggen og så på ham mens han låste døren. Han satte en hånd på væggen og ventede lidt med ryggen til mig, jeg kunne se at han trak vejret dybt. Da han vendte sig om, var hans øjne mørke, og han næsten sprang på mig.

Han skubbede mig helt op mod væggen, og kyssede mig igen, mens hans hænder udforskede min krop. Hans hænder sneg sig helt ned over min røv og ned til mine lår, til den nederste kant af mit skørt, og trak det ned. Han satte sig på hug foran mig, og trak skørtet og mine trusser helt ned, så det kun var semi-korsettet, jeg havde på.

Han kastede mit tøj væk, kyssede mig op ad mit inderlår, og bed mig blidt. Han spredte mine ben, og rejste sig op igen. Jeg hjalp ham med at rykke ned i korsettet, og tog mine bryster ud, hvorefter han tog min ene brystvorte i munden. Hans ene hånd tog fat om det andet bryst, mens den anden hånd bevægede sig ind mellem mine kønslæber og strøg hans fingrer over klitoris.

Jeg lænede hovedet tilbage og stønnede dybt. Følelsen var alt for intens og mine ben begyndte at ryste. Jeg tog fat i hans hår og hev ham op. Han var allerede i gang med at tage bukserne af, og jeg tog hans allerede stive lem i hånden. Han lænede sig længere ind mod mig og kyssede og bed mig op ad halsen, mens jeg bevægede min hånd op og ned ad hans lem, og klemte let omkring den.

Han stønnede mod min hals og bevægede hans hænder bagom ned til mine lår, greb fat, og hev mig op, så han kunne synke sit stive lem op i mig. Vi udbrød begge et dybt suk; blandet lettelse og nydelse.

Ved hjælp af væggen mod min ryg, sank han sit lem dybt op i mig, og holdte mig der for en stund, mens vi begge lod os selv mærke hinanden. Efter kort tid, begyndte han at bevæge sig, først langsomme og blide stød, men hans greb omkring mine lår afslørede, hvor meget han holdte tilbage.

Jeg slyngede mine ben og arme omkring ham, selvom han allerede var utroligt tæt, prøvede jeg desperat at få ham tættere på. Helt opslugt af begær, kunne jeg slet ikke få ham tæt nok på mig. Jeg ville konstant have mere og kunne aldrig få nok.

Jeg trak mine fingre gennem hans hår, og guidede hans læber op til mine igen. Jeg sparkede ham blidt i røven med min hæl, og smilte mod hans læber. Han trak hans ansigt tilbage og hævede et øjenbryn af mig, hvorefter han klaskede mig i røven, og øgede sit tempo.

Han holdt hårdt fast i mig, og jeg i ham, mens han brugte væggen til at hamre dybt ind i mig. Jeg stønnede og jamrede, skubbede mine hofter ud mod ham, i et manisk forsøg på at få ham dybere. Han var stadig ikke tæt nok på mig. Det eneste jeg kunne fokusere på, var ham. Jeg ville have ham til at overtage min krop fuldstændigt. Intet andet kunne nogensinde være godt nok.

Jeg kunne mærke, hvordan det begyndte at spænde i mit underliv og mit hjerte hamrede afsted. Han viste ingen nåde, og fortsatte med at støde op i mig, som var vi reducerede til vores dyriske lyster.

Jeg kastede hovedet tilbage, og stødte hofterne frem mod ham, så vores kroppe kolliderede. Orgasmen rullede over mig i store voldsomme bølger. Det tog alt viljestyrke i mig, ikke at skrige så højt jeg kunne. Jeg rystede og spasmede som min orgasme flåede sig gennem min krop.

Han fortsatte hans tempo helt igennem min orgasme, og jeg strammede i alle mine muskler, og klemte hårdt om hans lem, som han stadig stødte ufortrødent ind i mig.

Da min orgasme begyndte at ebbe ud, viste han stadig ingen tegn på at stoppe, men rev mig væk fra væggen og ned på knæ. Han placerede sig bag mig, og stødte ind i mig igen. Han greb fat i mine hofter og trak min røv til ham hver gang han stødte, hvilket kun gjorde det endnu mere intenst.

Han klaskede mig i røven op til flere gange, og sendte pulserende nydelse gennem min krop. Jeg havde ikke nået at komme helt ned efter min orgasme, og hans nådesløse rytme forlængede den ekstatiske følelse, og byggede den op igen, indtil jeg mærkede endnu en orgasme tordne ned over mig.

Den her gang begyndte han at lave dybe strubelyde, og hans stød blev langsommere, men hårde. Han holdt mine hofter i et jerngreb, alt i mens vi i fællesskab lod vores orgasmer bølge igennem os. Jeg kunne mærke ham pulsere inde i mig, og jeg lukkede mine øjne i tilfredshed og lettelse.

Han kollapsede næsten ovenpå mig, slyngede hans arme rundt om mig, og knugede sig til mig. Vi sad sådan i et stykke tid, indtil vores puls faldt ned igen. Han rejste sig, tog min hånd for at hjælpe mig op, og kyssede mig dybt igen. Han trak sig lidt væk fra mig, og kiggede på mit ansigt, hvorefter han smilte.

”Hey,” sagde han med et grin.

Se Også