Sluk for følelserne - Guide

udgivet:

Guide: Sluk for følelserne og knep som en mand

Bliver du altid følelsesmæssigt involveret, når det fra mandens side kun handler om sex? Kunne du tænke dig at dyrke sex som en mand, slukke for følelserne og bare knalde derudaf? Her kommer guiden aka ‘what-to-do’

Sexskolen guider dig: Sluk nu for de følelser

  1. Vælg én som ikke giver dig sommerfugle i maven. Det er vigtigt, at du på forhånd ikke får sommerfugle i maven, når du ser på ham. Hvis du fra dag et allerede brænder indeni, når du ser ham, så er slaget tabt og du har allerede tabt kontrollen over dine følelser inden det hele skal gå igang.
  2. 1000 watt i skuldrene – ingen lys i pæren (Yes baby, find en Pumper wannabe). Det skal selvfølgelig være en MAND, som du finder attraktiv. Gå efter typen, der spiller med musklerne, som du på det intellektuelle plan finder ret så ubegavet. På den måde undgår du at følelserne kommer i spil og sikrer stadig at dine trusser bliver gennemblødte. Og løber det ned af lårene på dig, så tryk på speederen – det betyder grønt lys!
  3. Synliggør dit eget værd overfor dig selv. Ofte falder vi for en fyr, fordi han får os til at føle os specielle. Sørg i stedet for at få denne bekræftelse et andet sted fra og det allerbedste sted at finde det, er hos dig selv. Beundre og elsk din krop foran spejlet. Så snart du finder kærligheden til dit skønne jeg i dig selv, vil du stoppe med at falde for fyre, som ikke er rigtige for dig.
  4. Pas på putteriet. Hvis du er én af de kvinder, der får følelser ved at ligge og putte efter sex og have dybe samtaler, så lad for guds skyld være! Inden du ser dig om, er du fanget i dit eget følelsesspil. Og det spindelvæv af tårer og trøstechokolade har du ikke lyst til at blive en del af. Har vi ret?
  5. Lav klare spilleregler for dig selv. Vær afklaret med dig selv. Hvad vil du vil have ud af dette? Er det for dig? Vil du gerne lære det, fordi du er træt af at blive såret, men stadig gerne vil have sex? Uanset hvad, så vær afklaret omkring dit mål, således at du gør det nemmere for dig selv at slukke for følelserne. You can DO it.

Du er nu klar til at bruge hovedet bedre end det, som sidder på mandens pik! GOD fornøjelse derude og husk: Har du andre tips til følelsesløs men GOD sex eller er du uenig i at følelser og sex kan skilles ad, så del det med os her i kommentarfeltet, så alle kan få mere ud af det.

Se Også