Guide: Skal Mr. Grey stryge skjorten?

0
685

Guide: Få mere mand ud af din mand. Skal Mr. Grey stryge skjorten?

Er det muligt for Mr Grey at leve op til de forventninger, vi kvinder har til ham? Er vores forventninger overhovedet realistiske? Og ønsker vi en ægte Mr Grey, når alt kommer til alt?

Sådan er den perfekte mand

Den perfekte mand lytter til alle dine historier, er omsorgsfuld og kærlig. Han ordner de huslige pligter, du ikke selv gider. Ja, han går bogstaveligt talt med til, at det er dig, som bestemmer, hvor skabet skal stå. Samtidig kan han agere hulemand, hvor han sætter dig på plads og rusker dig rundt i soveværelset. Han lyder dejlig, ikke? Well – ‘Wake up sweatheart’! En mand der lytter til alle dine sladderhistorier og selv bitcher med, som vi gerne vil have (tror vi), findes ikke. Hvis han gør, spiller han højst sandsynlig for det lyserøde hold. Det er jo altsammen meget godt, for hvilken kvinde har ikke en drøm om at have en tæt homoseksuel ven?

Hvordan er det lige, at mænd egentligt fungerer?

Mænd og kvinder fungerer på forskellige måder; Når kvinder skal hygge sig, tager de på shopping med veninderne, plejer sig selv og holder sig opdateret omkring det nyeste sladder. De fleste mænd – so much more simple! De tager en stang… med en snor… en orm… og en øl og så sidder de der i timevis uden særlig mange ord og venter på en fisk. Hvordan kan det være hyggeligt? Tja, we women just don’t get it and they dont get us! Vi har, rent genetisk, to vidt forskellige måder at hygge os på. Derfor, skru lidt ned for dine forventninger til din kæreste eller kommende kæreste. Ligesom du ikke gider at høre om fisken, han næsten fangede, så har han heller ikke den store interesse i at høre om din bedste venindes problemer med mindre de omhandler, hvorvidt hun skal besøge swinger klubben eller ej.

Nå, Skal Mr Grey virkelig stryge skjorten?

Hvis vi nu skal være ærlige (og det skal vi jo), hvor sexet er det så at se på, at din mand står og stryger skjorten eller står med dit lyserøde forklæde på, når han laver din salat? Selvom du har fået din vilje og har fået pink, lyserød samt blomstertema indrettet i hele lejligheden, hvor meget respekt har du så for ham, når han efterkommer alle dine ønsker og der intet maskulint fremgår i indretningen? Vi sætter det lidt på spidsen; overdrivelse fremmer forståelsen. Dér hvor vi gerne vil hen, er der, hvor vi kvinder prøver at slippe kontrollen bare en lille smule så vi ikke kastrerer vores mænd. Det er ikke nemt at respektere en mand, som altid siger ”ja skat”. Problemet er, at vi fra starten af forholdet bruger kvindelist til at få vores vilje gang på gang. Pludselig vågner vi op og ligger ved siden af en ”mand”, som vi ikke rigtig finder attraktiv mere, netop fordi han ikke kan sige nej. Han tager ikke længere på jagt med vennerne. Han tager ikke ud og drikker bajere og han har helt glemt, hvordan hans fiskestang ser ud. I stedet bruger han lørdag formiddage på at bære rundt på dine shoppingposer og trøster dig med, at ”nej, du ser ikke tyk ud i de jeans, skat”. Næsten som en lille, velopdragen hund. Og i mellemtiden er det gået op for os, at vi vil have en RIGTIG mand med stort M, som kan sætte os på plads. Så måske vi bør gøre op med os selv, hvad der er vigtigst: Manden med stort M eller posebæreren, som aldrig siger os imod?

Det er okay at være skrøbelig, kære kvinde

Mange stærke kvinder. Jer kvinder som læser med her, vil i bund og grund gerne føle sig skrøbelige og beskyttede af sin mand, netop fordi de udadtil, hvor paraderne er oppe, fremstår som jernstolper, der ikke er til at rokke ud af stedet. Derfor er det vigtigt, at vi giver mændene plads til at være hulemænd. Så kvinder, ta’ den ekstra opvask, glem rødstrømpefænomenet et kort øjeblik og lad din mand tage kontrollen.

Tidligere artikelGuide: Sandheden om forelskelse
Næste artikelDette er værd at vide om din orgasme
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk // So Long!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here