For meget skriveri på Tinder

udgivet:

Guide: Sådan undgår du ALT for meget skriveri på Tinder

Når det handler om dating – og Tinder – så handler det vel i virkeligheden om at finde en, som du kan ses og mødes med.

Og når det kommer til at ses og mødes, så er det altså noget, som sker ude i den virkelige verden. 

Det du skal undgå er derfor at skrive alt for meget med dit nye Tinder-match og istedet komme ud og ses IN REAL

Sådan undgår du at begrave dig selv i sexting på Tinder

Tinder

Dette er hvad du skal gøre, hvis du vil bryde dit mønster med at skrive for meget uden at få set dit bytte.

3 gode grunde: Sådan stopper du med at skrive for meget på Tinder

  1. Find ud af, hvornår han svarer dig: Hvis du lige har fået dit match, og der går længe mellem hans svar imens du stadig skriver ihærdigt, så er der noget galt. Og stopper du så med at svare ham, hvor han skruer op for skriverierne, så kan du godt stole på, at han leger med dig.
  2. Too much talk – too little action: Hvis du er lidt genert af natur, så kan det være meget trygt at holde det hele på skrift. Men hvis du gerne vil på en date in real, så prøv at gør noget nyt. Intet godt kommer af at blive i komfortzonen. Prøv derfor med en sjov indledning, en “lame” mande-joke, som helt sikkert vil fange hans interesse. Spørg derefter, hvad han søger på Tinder (sådan får du lige sorteret dem, der blot er ude efter sex af vejen) – og læg så op til at tage ud og drik kaffe sammen. Mange undersøgelser viser faktisk, at mænd elsker kvinder der tager initiativ. Så sæt igang!
  3. Yes, du har lige matchet med ham – kan man gøre noget andet? Ja, det kan man faktisk. Hvis du hopper på Snapchat efterfølgende, så kan du hurtigt få et (realistisk) billede af, hvordan din kommende date i virkeligheden ser ud – men endnu bedre, få hans nummer og ring til ham. Når du først har ham på telefonen, så har du en følelse af, hvordan han er ud fra hans stemme, og det er nemt at spørge direkte, om I skal ses.

Ender du ofte med at skrive for meget sammen med din potentielle date? Hvis ja, hvad gør du så for at komme udenfor skærmen og mødes? Giv lidt råd videre til dine medsøstre ved at skrive i kommentarfeltet herunder.

Se Også