Missgrey.dk - Sexskolen

udgivet:

Guide: Sandheden om forelskelse

Guide: Pik på terrassen eller missionær og hvad med det der forelskelse?

Ved du, om du har oplevet en rigtig forelskelse? Her hos MISS GREY, har vi prøvet det. Endda flere gange. Og det er en fuldstændig bjertagende, ubeskrivelig og “sommerfugle i maven” agtig oplevelse. Det er som om, dine indvolde vender sig en million gange i maven imens du slet ikke kan tænke klart og jorden flytter sig under dine fødder. Tid og sted forsvinder. Du forsvinder ind i den anden. Indimellem eksisterer du slet ikke. Du er bare til i en syndflod af følelser og eufori. Wauw! Kan det ikke vare evigt, er det eneste du tænker? Det kan også være at du slet ikke har oplevet forelskelsen og lige nu slår dig selv i hovedet fordi der sikkert er noget galt med dig. Hvorfor har JEG ikke oplevet alt dette? Kan jeg ikke føle lige så meget som alle andre? Har jeg ikke mødt den rigtige? Eller er jeg typen, som ikke bliver forelsket?

Forelskelsen: Værd at vide

Har du tit undret dig over, hvorfor du bliver forelsket eller hvorfor du bliver lettere betaget af nogle mænd fremfor andre? Bemærk, at andre skal forstås som ‘Bad Boys’. De der irriterende, men utrolig lækre og mystiske mænd, som alle kvinder vil sætte kløerne i til trods for, at de gang på gang bliver ignoreret eller forladt af dem. Men det er der faktisk en meget naturlig, ligefrem videnskabelig, forklaring på. Det forholder sig sådan, at en person, som virker afvisende eller reserveret, fremstår langt mere attraktiv frem for en person, som er tilgængelig. Når vi bliver forelskede, har vi en stærkt trang til at udforske det, som er nyt, anderledes og spændende. En person, som netop IKKE er til rådighed. Det er derfor, vi falder for ‘Bad Boys’ eller ligefrem et bumsefjæs, så længe han bare er spændende og hard-to-get. Og her er et godt råd fra Sexskolen til alle ladies derude: Lad for Guds skyld være med at være desperate for at få en partner. Hvis du udstråler, at du er desperat, vil du samtidig signalere, at du ikke er attraktiv nok til at få en partner og havne langt nede på listen over kærestepotentiale. Så hold lidt fat i spændingen og så vil forelskelsen helt sikkert opstå af sig selv.

Forelskelse: For, imod eller pik på terrassen

Ja. Vi ved det godt. Det hele virker så snusfornuftigt og videnskaben sejrer jo altid. Så hvis du bare deltager lidt på datingmarkedet, gør dig selv både mystisk og sofistikeret OG stopper med at svare på de sms’er, som labre Latino-Lennart sender dig, så bliver du forelsket og vupti: Forholdet og kæresten er i hus. Ja, du læste rigtigt: Latino-Lennart er i hus. Fest, glade dage, forelskelse, sex, orgasmer og minus kønssygdomme på kontoen. Thats life, tænker du måske. Thats reel love. Men er det nu også sådan? Selvom vi her på redaktionen har oplevet THE REAL DEAL aka forelskelsen, så tror vi ikke på, at den opstår hver gang du møder en ny fyr. Vi tror heller ikke på, at det er alle, som får lov at opleve at cykle ned ad nørrebrogade på en lyserød sky og fletninger flyvende i en fartstribe bag sig. Sådan er livet ikke. Vi tror til gengæld på, at du skal være tålmodig og lade forelskelsen vokse på dig, hvis ikke du oplever den lige med det samme. Selvom vi har prøvet forelskelsen, så er den vilde forelskelse, som vi har beskrevet i starten af dette indlæg, ikke holdbart i længden. Faktisk blev det aldrig rigtigt til mere end netop forelskelsen de gange, hvor den var så stærk, at vi ikke kunne være i vores egne stilletter. Derimod tror vi på passion, lidenskab og ægte MISS GREY charme. Bare vær dig selv og tro på det. Og så vil vi også lige slå fast: Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad du søger. Søger du netop sus i maven, lette sommeraftener med rosé og pik på terrassen, så skal du nok spille en anelse madame-mystique. Søger du derimod en partner, vil vi anbefale dig at være bare lidt tilgængelig, så I i det mindste kan mødes fast over kaffe og missionærstilling!

Se Også