Hvad gør man ved seksuelle frustrationer?

0
1364

Kæreste læsere!

Først og fremmest skal I vide, at dette indlæg blev skrevet 10 minutter efter, denne episode havde fundet sted, fordi jeg fandt mig selv i en tilstand af hvad jeg vil kalde ”Seksuelle frustrationer..”

I går nat da Mr. Grey og jeg lå og hyggede os, som vi jo for det meste plejer at gøre, ledte det selvfølgelig til noget mere intimt hygge. Tingene gik godt, og vi fik da også prøvet noget sex-legetøj af, da jeg umiddelbart havde rigtig svært ved kun at blive tilfredsstillet af Mr. Greys store prægtighed. Vi prøvede os frem, men intet virkede rigtigt – hvilket resulterede i, at kun Mr. Grey kom, og jeg kunne ligge der med en tom følelse af skuffelse, blandet med en ordentlig omgang liderlighed, der ikke havde fået mulighed for at se dagens lys.
Og endda for at gøre ondt værre, faldt Mr. Grey i søvn lige efter, uden overhovedet at skænke mine seksuelle frustrationer en tanke!

clapping hermione granger dissapointed

Seksuelle frustrationer som et resultat af for meget sex?

Da jeg som sædvanlig er ganske ærlig her på bloggen, og har den rådighed at jeg kan blotte mig ligeså tosset jeg vil, som var jeg selveste Tarzan, vil jeg starte med, at Mr. Grey og jeg har sex hver eneste dag, og det er faktisk ikke engang løgn. De dage jeg ikke ridder på den røde bølge, har Mr. Grey og jeg sex hver eneste dag! Vi kan ikke holde fingrene fra hinanden, og vi er her på det sidste endda også begyndt, at involvere sexlegetøj i vores intime øjeblikke. Blandt andet er vi blevet ret glade for en slags par vibrator, der både kan bruges sammen med Mr. Grey, men faktisk også alene, når Mr. Grey ikke kan færdiggøre jobbet og man ligger tilbage med seksuelle frustrationer… (eller hvis man nu er alene hjemme, og har sendt Mr. Grey på forretningsrejse…)

Som ekstra info til jer kære læsere, skal det siges, at jeg er ret ny indenfor den her “sex-legetøjs-verden”, og jeg derfor var rigtig spændt på at få produkterne i hænderne, efter at Mr. Grey og jeg havde været inde på Sinful’s hjemmeside, og browse efter det mest populære par sexlegetøj der var.

Hvordan løser Sinful de seksuelle frustrationer?

Vi (Læs: mest jeg), faldt for Lelo Ida, da den for det første var lyserød, men samtidig havde et ganske flot og diskret design. Det lignede ved første øjekast ikke et sexlegetøj, men mere et massage-apparat til ryggen, og så er selve designet stilrent og elegant at se på!

Første gang vi indførte Ida til vores intime steder, grinte vi begge lidt, da hovedet på selve parvibratoren, bevæger sig inde i en, imens den stimulerer klitoris – denne verden er uvant for mig, og det er først og fremmest vigtigt, at du finder de rigtige positioner, når du både skal have Mr. Greys prægtighed oppe i dig plus en vibrator!

Efter lidt nærmere research og ‘study time’, fandt vi frem til de gode positioner, og Ida stimulerede bestemt på den helt rigtige måde!
Vores anbefalelse til positioner vil helt klart være, at manden sætter sig i sofaen og kvinden indfører Ida og sætter sig på manden – hvis man er til det mere traditionelle, vil det helt klart være at kvinden ridder eller at manden sætter sig på knæ og lader kvinden ligge på ryggen og lægger en pude eller to under hendes lænd.

Seksuelle frustrationer

Alt i alt er Ida et rigtigt lækkert produkt, i lækre materialer og et rigtig flot design. Det er diskret, men samtidig frækt at kigge på – så hvis du som kvinde (eller mand) er seksuelt frustreret og føler sex livet skal spices op, så slå til og anskaf jer Ida! Den er prisen værd – synes vi! Og så kan den også bruges, hvis du en aften er alene og mangler noget stimulering af de frække sanser! 😉

Xoxo

– Quinn <3
DEL
Tidligere artikelDET HER musik er lig med lagengymnastik (!!!) Sexy music du vil elske!
Næste artikel12 sjove tanker jeg har tænkt under sex
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR