Gode stillinger under blowjob

udgivet:

Gode stillinger under blowjob – forfattet af Godisengen.dk

Kære Læser!

Vi fortsætter vores fokus på det gode blowjob.

Læs derfor første indlæg fra Godisengen.dk her: “Den store blowjobguide”.

Gæsteindlæg fra Godisengen.dk

(MG Redaktøren): Vi elsker at arbejde sammen med andre, som opererer i samme felt, som os selv her på Missgrey.dk. Derfor kan du nu glæde dig til at læse et gæsteindlæg fra Godisengen.dk – en tankeblog skrevet af en 29-årig, anonym kvinde, der “kæmper med at blive voksen”, som der står på hendes blog. Hos Godisengen kan du læse om fortællinger fra venindekredsen, tossede historier og pinlige hændelser – ofte med mænd i centrum. Læs også om sex, forhold, singleliv plus alt det, du normalt tænker, men sikkert ikke siger højt.

5 gode stillinger under blowjob

1. Den klassiske

Han ligger på ryggen med dig mellem sine ben. Alt efter hvordan du har det bedst, kan du enten ligge på maven eller sidde på knæ. Denne stilling giver dig god mulighed for at ”komme til” og røre ham over det hele. Samtidig kan han let følge med i, hvad der foregår og det er her også nemt at have øjenkontakt undervejs. For øvrigt er der også lejlighed til at lave den frække, måske som en lille ekstra bonus, hvor du presser brysterne sammen omkring pikken og kører dem op og ned – Noget mange mænd i den grad nyder.

2. Den stående

Mange mænd er glade for denne stilling, der ligger højt blandt favoritterne til blowjobbet. Når han står op og du knæler foran ham, giver det en følelse af magt og maskulinitet. Her har han fuldent udsyn til din krop, og du kan let kigge ham op i øjnene, mens du sutter ham. Samtidig er der god mulighed for at bruge hænderne til at massere og nusse hans baller.

3. Bagvendt blowjob

Læg dig på ryggen på sengen, så dit hoved hænger ud over kanten. Tag ham om ballerne, og før ham ind i din mund. Stillingen åbner hals og mund, så det bliver nemmere at tage ham længere ind end sædvanligt. Selvom det umiddelbart lader til at han har fuld kontrol over, hvor hurtigt og hvor dybt hans pik skal ind, kan du stadig bruge dine hænder til at stoppe ham eller speede tingene op.

4. Overskrævs

Læg dig på ryggen, gerne med en pude under nakken. Bed ham herefter sætte sig overskrævs på dit bryst. Herfra kan du nemt give ham et blowjob, i en ganske behagelig og mindre krævende stilling. Det kan til gengæld være en udfordring at tage den til roden.

5. 69’eren

En stilling der virkelig deler vanden. Og mens det lader til at kvinderne finder den besværlig, er mange mænd faktisk rigtig glade for den. Så skal du også have lidt lir samtidig med at du yder blowjobbet, er det måske 69’eren i skal i gang med.

Hav en fantastisk og ikke mindst fræk sommer

Kærlig hilsen – God I Sengen!

Gode stillinger under blowjob

Se Også