*Indeholder reklame links*

Her hos Missgrey har vi erfaret, at der er mange mænd, der ikke bryder sig om at bruge kondom som præventionsmiddel, hvilket vi som kvinder undrer os over. I “gamle dage” gav det mening. Hvilken mand har lyst til at hive en plastikpose nedover pikken eller gummi så tyk som en cykelslange? For ja, sådan var det engang. Og det kan umuligt give maksimal nydelse. Men idag er det, heldigvis, meget anderledes. Og netop dét, at det er blevet anderledes, og samtidig er den mest sikre form for prævention, giver ualmindelig god grund til at slå et slag for kondomet.

Jeg, Miss Felicity, har udarbejdet denne guide, fordi jeg før har oplevet at føle mig presset til at undlade at bruge kondom for at manden fik det, som han ville. Men det kan ikke være rigtigt, at man som kvinde skal lyve for at få manden til at tage et kondom på. Come on guys – you can do better!

Min intention med denne guide er at gøre det sexet og moderne at bruge kondomet igen. Jeg giver derfor de kvindelige læsere en række tips og tricks til at gøre kondomet attraktivt, så I har muligheden for at undgå en lang række uheldige situationer i fremtiden. Til de mænd, der læser med, håber jeg, at guiden giver jer en forståelse for, hvorfor kvinder gerne vil beskytte sig med kondomet, så I kan tage jeres del af ansvaret for at dyrke sikker (og lækker) sex i fremtiden.

God fornøjelse!

Step by step: Sådan får du ham til at bruge kondom

 1. Tal om prævention inden sidste øjeblik.

  Det er nemmere at give efter, når man er i gang med forspillet og på vej mod samlejet. Tag snakken, så snart du ved, at du har lyst til at have sex med ham. Det kan være grænseoverskridende at bringe det op, men det er efter min mening bedre at blive afvist, inden man kommer i gang end at gå på kompromis med kondomet for at gøre ham glad.

 2. Spørg ind til ham.

  Du ved ikke, hvorfor han ikke har lyst til at bruge kondom, før du har spurgt ham. Vær forstående overfor hans forklaring. Det kan være, han beskriver et problem, som let kan løses og dermed ændre hans holdning.

 3. Stå ved din beslutning.

  En undersøgelse fra Durex viser, at hele 79 % af de medvirkende mænd ser det som et turn-on, når en kvinde insisterer på at bruge kondom. De forklarer det med, at det viser, at kvinden har selvværd og tager initiativ til sex. Denne viden kan gøre det nemmere at hive kondomet frem næste gang.

 4. Vær forberedt.

  Som singlepige købte jeg selv kondomer. På den måde stod jeg aldrig uden. Jeg havde dem i forskellige størrelser, da man aldrig helt kan vide, hvad man får med hjem. Har du en fast partner, kan I købe kondomerne sammen eller skiftes til at sørge for dem. Synes du, det er pinligt at købe dem i supermarkedet, er det muligt at gøre det online eksempelvis hos Durex med diskret levering.

 5. Kvinde – kend dit kondom.

  Kondomer kommer i forskellige størrelser. Her er det omkredsen, du skal være opmærksom på. De er inddelt i small (under 12 cm), medium (12-14 cm) og large (over 14 cm). Penisomkredsen måles, når pikken er stiv, og målebåndet placeres rundt om penis 1 cm fra hans krop.

 6. Tjek udløbsdatoen, da der er større risiko for, at de brister, hvis kondomet er blevet for gammelt.
 7. Vær uafhængig.

  Det er langt mere sexet for ham, når en kvinde, der insisterer på at bruge kondom selv kan sætte det på. Samtidig er du uafhængig af, at han kan gøre det for dig, hvilket gør det sværere for ham at sige nej. Hvis du ikke har en mand til rådighed, kan du øve dig på en agurk eller banan.

 8. Skift kondom undervejs.

  Efter 20-25 minutters samleje er der øget risiko for, at kondomet brister. Derudover er det vigtigt at skifte kondom, hvis I går fra et hul til et andet for at undgå overførelsen af bakterier fra endetarmen til skeden.

 9. Kondomet kan briste eller glide af, men risikoen mindskes, hvis I sørger for at finde den rette størrelse og bruger vand-/silikonebaseret glidecreme, som styrker kondomets holdbarhed og elasticitet.

Miss Felicity anbefaler Durex Intense Orgasmic

Mange mænd mener, at følsomheden nedsættes ved at bruge kondom, hvilket er det argument, der tidligere har fået mig til at give efter og undlade det. Efter jeg for nylig har testet Durex RealFeel, tæller dette argument ikke længere.

Dette innovative kondom er lavet af materialet RealFeelTM, der giver en naturlig følelse af at være tæt på din partner. Personligt mærkede jeg overhovedet ikke til kondomet, hvilket overraskede mig, da jeg har oplevet, det kan begynde at irritere undervejs. Min kæreste har ligeledes fortalt, at dette kondom ikke generede på samme måde, som andre kondomer, han har prøvet. Desuden kan det tydeligt mærkes, at RealFeel indeholder mere glidecreme end andre kondomer, hvilket giver optimal komfort.

Personligt ser jeg Durex Intense Orgasmic som et kvalitetsprodukt i en lækker indpakning, der minder mig om en æske chokolade, som samtidig har potentialet til at gøre kondomet sexet og moderne igen.

Jeg vil altså klart anbefale Durex Intense Orgasmic produkterne til alle, der vil dyrke både sikker og naturlig sex. Så kom ind i kampen. Der er ikke noget, der hedder plastikposer og cykelslanger mere. Det ER faktisk muligt at dyrke nydelsesfuld og lækker sex med et kondom. Og det er ligeså nemt at få fingrene i dem. Køb dem lige her.

Situationer, der opstår, når I ikke bruger kondom

#1 Graviditet aka babyer

Jeg har, ligesom mange andre, oplevet at min menstruation var forsinket. Jeg  panikkede, da det gik op for mig, at jeg muligvis var blevet gravid efter et engangsknald. Hvad skulle jeg dog gøre, hvis jeg rent faktisk var gravid med en eller anden tilfældig?! Jeg slap heldigvis med skrækken, men jeg tør slet ikke forestille mig, hvordan fremtiden havde set ud for begge parter, hvis testen havde vist sig at være positiv. Og lad os blive enige om, at det ikker er fedt at ende hos “de unge mødre” ufrivilligt, right?

#2 Kønssygdom aka klamydia

Jeg har levet et frisindet liv med skiftende partnere. Alligevel har jeg aldrig haft en kønssygdom, men jeg har da tænkt på, hvad jeg ville gøre, hvis det skete. Ville jeg ringe rundt til dem alle og fortælle det, eller ville jeg leve med skammen og vide, at der var en eller flere af mine tidligere sexpartnere, der gav sygdommen videre til andre? Situationen kan nemlig være omvendt, hvilket jeg har oplevet. Jeg datede en fyr, som ringede mig op, da han mente, at jeg havde givet ham klamydia. Vi blev begge testet negative, hvilket betød, at han slet ikke havde sygdommen alligevel. Det førte til en pænt akavet afslutning på vores bekendtskab, som vi kunne have undgået ved at bruge kondom.

#3 Fortrydelsespille aka irriterende “Apoteker-damer”

Jeg har taget to fortrydelsespiller i mit liv. Første gang var på grund af et kondom, der sprang. Vi talte om det og valgte at købe en fortrydelsespille i fællesskab, hvilket skabte en virkelig pinlig stemning mellem os. Anden gang var et par år senere, hvor vi glemte det i kampens hede. Morgenen efter stod jeg alene på apoteket og skulle stå model til apotekerens moralprædiken om at beskytte sig under sex. Få nu et liv, “Apoteker-dame”. Da jeg endelig havde fået fat i pillen og læste indlægssedlen, fik jeg det virkelig dårligt, inden jeg overhovedet havde taget den, fordi jeg læste om de mange bivirkninger, der kan være ved at gøre det. Hurtigt føler man, at blodpropperne og udslettet indfinder sig på kroppen. Tro mig, når jeg siger, at det er langt mere ubehageligt end at bruge kondom.

– Miss Felicity

Tidligere artikelMr. Boyfriends frække overraskelse
Næste artikelTest af Real Feel kondomer + glidecreme fra Durex
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here