Mini sexnovelle - Mandeblogger "Jeg vælger min hustru først"

udgivet:

Gæsteindlæg: Mini-novelle fra Mandeblogger: “Jeg vælger min hustru først”

Sved. Min hud brænder.

Jeg trækker min hånd over mit kranie og håret strinter med sved. Jeg lader min hånd glide ned over nakken og løfter den hen foran mig. Den er lysebrun, våd og skælver. Jeg griber ud efter glasset og lader vandet skylde ned i halsen. Jeg synker og åbner min mund halvt i en blanding af smil, vantro forundring og dyb taknemmelighed.

Jeg står oprejst på knæ i varme, fugtige lagener. Jeg er nøgen og foran mig står to kvinder på alle fire. Deres ansigter mødes i et kys. Jeg ler i taknemmelighed og løfter den højre hånd hen mod mørket mellem min hustrus ben.

LÆS OGSÅ: Mandeblogger samarbejder med Ekstra Bladet

Jeg vælger min hustru først

Alle mine bevægelser søger først mod min hustru. Jeg vælger hende først, hver gang jeg tager et initiativ. Mit blik søger først mod hendes, før jeg griber ud efter den fremmede kvinde. Jeg søger aktivt hendes accept med kropssprog, blik, berøringer og opmærksomhed, for at hun ikke skal føle sig efterladt eller reduceret til en tilskuer til min selvforglemmelse. Jeg vil have hende med og jeg vil have, at hun føler, at hun er med.

Jeg beder hende om at sprede sine ben lidt mere, hvilket hun gør villigt. Jeg lader min hånd hvile på hendes ene balle. Hendes hud brænder rødt og skjoldet på den ene balle og jeg stirrer på den, mens jeg lader hånden registrere overgangen fra hendes svedige lænd over den tørre varme på ballerne til det brændende våde mørke mellem hendes ben. Jeg drejer hånden langsomt og lader to af mine fingre glide ind i hende.

Mini sexnovelle - Mandeblogger "Jeg vælger min hustru først"
Jeg drejer hovedet og ser over på den anden kvinde, som står til venstre for min hustru. Hendes hår flyder ned over hendes ryg som gule linjer. Hun står også på alle fire. Min venstre hånd falder over hendes ene balle og hun sender sine lyde ind i min hustrus åbne mund. Min venstre hånd skyder ind mellem hendes baller og finder vejen ind i hendes mørke. Jeg lader fingrene søge derhen, hvor de vil og lægger tryk på.

LÆS OGSÅ: Mørke fantasier, lyster og kvindedyret 

Og i rytmiske bevægelser, i takt med mine hænders tryk og kvindernes stemme i mod, står vi alle tre og rokker, frem og tilbage. Frem og tilbage. Frem og tilbage. Frem og tilbage. Jeg kan dufte dem begge. Moskusduft fra kvindedyr. Fra mørket sender de begge lokkedufte ud. Jeg trækker langsomt hænderne til mig og løfter dem op til ansigtet, dufter til dem, slikker på dem og sutter på dem, mens jeg ler af lykke i ren selvforglemmelse.

Et bestemt ryk i halsbåndet

Jeg griber ud efter kæden og giver den et let ryk. Min hustru mærker trækket i halsbåndet og drejer sit hoved væk fra kvinden og vender blikket mod mig. Jeg kigger på hende og sender et hurtigt blik ned mod kvindens ryg og tilbage til min hustru. Hun blinker og giver mig et diskret nik. Jeg griber ud efter kondomet, trækker det på og lader mig forsvinde ind i den fremmede kvinde. Min hustru skubber sig tilbage og lader sig falde tilbage i en hvileposition. Jeg holder godt fast i kæden og trækker hendes ansigt hen til mit og vi kysser.

Kvinden foran mig råber og min hustru løfter sin hånd, kigger på mig og svirper den i en instruktiv bevægelse uden lyd – ”giv hende et klask!” – hvilket jeg gør.
Senere.

Det er nat og jeg falder i søvn mellem to kvinder. Taknemmelig. Taknemmelig. Helt brugt.

Mandeblogger

Mandeblogger driver sin egen blog, hvor han fortæller om sine seksuelle erfaringer i et ægteskab. Mandeblogger blogger under et alibi – Cortado Marlowe – for at holde de følsomme og personlige emner for sig selv: Livet med sin hustru og lysten til hende, BDSM, Swingerliv (Mandeblogger har været eksponeret med et interview om dette i Ekstra Bladet før), kønsroller, fantasier, porno og hvad der ellers indrammer elementer i hans forståelse af sex og sit eget sexliv. Hvis du har spørgsmål til mandeblogger, svarer han også gerne på dem. Du kan skrive ind til ham på cortadomarlowe@gmail.com, hvis du er mand og gerne vil vide mere om dine egne tanker og lyster til at udforske BDSM med din kvinde.

Se Også