Gæsteblogger: Miss Fox om fordele og ulemper ved at date ældre mænd (!!)

2
872
Miss Fox

Hej skønne Miss Grey læsere!

Jeg har primært datet mænd, der er ældre end mig selv, og jeg har haft en del blandede erfaringer med det. Det har bestemt ført nogle gode oplevelser med sig, men det har i den grad også været svært til tider. Lige nu ser jeg til en fyr på 29, og man må sige, at det er en blandet fornøjelse – men lige meget hvad, så er det sgu altid de ældre fyre, der fanger min opmærksomhed. Så noget må de jo kunne! Og det er netop dét, som dette indlæg skal handle om! Fordele og ulemper ved at date en ældre mand.

Fordele ved at date ældre mænd:

Han er vis:

Han har masser af livserfaring og kan derfor relatere til de fleste situationer. Som ung kvinde kan det være super forvirrende at skulle navigere rundt i kærlighed og karriere/studie. Det er en stressende tid, og det ved din mand alt om – for han har nemlig selv været der og sluppet levende ud på den anden side. Han ved derfor hvordan man tackler perioder med stress og du kan helt sikkert regne med hans støtte, for han ved godt hvor hårdt det kan være.

Han ved hvad han vil have:

…i et forhold. Mine personlige erfaringer har givet mig indtryk af at de (søde) yngre mænd er en smule forvirrede, især når det kommer til om de ønsker et forhold eller ej. Når det bliver lidt for seriøst springer de videre til den næste pige. En ældre herre har allerede haft sin vilde ungdom og er derfor mere sikker i sit forhold; han ved præcis hvad han vil have og han er ærlig omkring det. Helt generelt er han bare ærlig omkring ting, da han efterhånden har erfaret at man kommer længst med ærlighed.

Han er erfaren:

…i sengen! 😉 Han har haft en del år til at lære det kvindelige køn at kende, og må efterhånden have en god portion seksuel erfaring – og det kan jo kun komme dig til gode! Han ved hvad han selv tænder på og han ved hvilke knapper der skal trykkes på, for at få sin kvinde helt op og ringe.

Ulemper ved at date ældre mænd:

Når han er et helt andet sted:

…i livet. Alt afhængig af hvor meget ældre din mand er, kan denne ulempe spille en afgørende rolle. Jeg så over en kort periode en fyr, som var i midt-trediverne. Alt spillede godt mellem os, kemien var der og vi nød godt af hinandens selskab – men han var i en alder, hvor han var klar til at få børn og ledte efter en kvinde, at få dem med, og man må sige at dét var jeg ikke klar til endnu.

Tabuet:

Det sociale tabu; ”Nå, er hanmeget ældre? Nu er han vel ikke bare din sugar-daddy” og lignende kommentarer følger desværre med, hvis man vælger at fortælle sine bekendte om sin ældre mand. Der er et tabu om at date en mand, der er ældre end dig selv, og det kan til tider være svært at vende det døve øre til – og din mand har det formegentlig på samme måde. Det er aldrig sjovt at blive kritiseret på grund af sit valg af partner, men heldigvis holder I sammen. Det vigtigste er jo at I er glade for hinanden!

Han har haft sin vilde ungdom:

Denne er både en fordel og en ulempe – en ulempe da en ældre man kan være for nede på jorden. En romantisk aften derhjemme med film og rødvin kan være skønt, men som ung vil man jo som oftest gerne bruge nogle weekender på at feste løs. Men man kan godt regne med at din ældre mand for længst er færdig med at drikke sig i hegnet og komme væltende hjem kl 5 om morgenen. Og der er i hvert fald ikke ham, der skal pleje om dig, når du har tømmermænd (for det er jo selvforskyldt).

Det skal lige siges at der selvfølgelig både er yngre og ældre mænd, som afviger fra stereotyperne, og listen er lavet ud fra personlige erfaringer (så der må jo være noget om snakken). Personligt har jeg det helt klart bedst med ældre mænd, og jeg synes bestemt de fortjener en chance! 😉

So long.

Miss Fox <3

2 KOMMENTARER

  1. Arrrgh
    Det fucking tabu – jeg syntes virkelig ikke om det. Hvorfor skal din eller andres kærlighed dikteres af “normen”…. Hvis han er go, så fuck hans alder. I min bog så handler det om fælles mål og der kan stor aldersforskel give problemer, men det er en anden historie

  2. Hej Lars
    Ja, det åndsvage tabu. Det er noget værre noget, men som du selv siger – hvis han er go, så fuck hans alder. 😉
    Tak for kommentaren. 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here