Date en ældre mand for første gang

udgivet:

Gå ALDRIG tilbage til en fuser… eller?

Jeg har før stået i en situation, hvor mit hjerte skreg for at få lov til at blive ved den jeg elskede. Men hvor min hjerne gjorde alt hvad den overhovedet kunne for at slippe væk. En person, som egentligt var en fuser. Jeg oplever mange kvinder, som er, eller har været, i et forhold, hvor deres partner virkelig har fucket op den ene gang efter den anden.

Og hvor de alligevel vælger at blive ved deres side. Mennesker har lov til at ændre sig. Eller har de?

Jeg synes dette emne er svært at skrive om, da det strider mod alle mine principper omkring det at bevare sin stolthed som kvinde. Men et eller andet sted, så kan jeg faktisk godt sætte mig ind i disse kvinders tankegang. I hvert fald et lille stykke hen ad vejen. Men der er godt nok også meget, som for mig, er fuldstændig uforståeligt.

Hvorfor er det egentlig at, så mange kvinder ender med at gå tilbage til selv samme idiot, som lige har knust deres hjerte?

Jeg tror der kan være rigtig mange grunde til netop dette. Men en stor del af svaret må være tryghed, praktiske foranstaltninger, store følelser og håbet om at personen kan ændre sig til det bedre.

Det er ikke altid lige til at finde sig en partner nu til dags, og når du så endelig, som kvinde, finder et andet menneske, som du føler, er en perfekt mage for dig… Ja, så holder du fast med næb og klør. Jo længere tid du har været sammen med din kæreste/mand, jo sværere bliver det pludselig ikke at skulle være det længere.

Ja, de fleste af os er selvstendige kvinder “bla bla bla”… Men at gå fra at være to om alt, til så at skulle stå fuldstændig uden sikkerhedsnet, det kan bare være sindssygt svært at overskue. Det er svært, når du skal lægge hele livet om på den måde. Og frygten for at man ikke klare den, kan være rigtig stor.

Jeg kender disse dilemmaer ALT FOR GODT SELV. Og har om nogen stødt på den ene store klovn efter den anden, når det kommer til mænd. Jeg har været i forhold, som gennem tiden er endt med overhovedet ikke at være sunde for mig

Når jeg så er stået der, midt i det hele og alt omkring mig er faldet sammen, så har jeg alligevel fanget mig selv i at tænke: “Hvad nu hvis jeg blev? Kunne det hele så blive godt igen?”. Trods det at jeg på ingen måde burde. Engang har jeg afprøvet det med at tilgive min partner. I dette tilfælde drejede det sig om utroskab.

Jeg kan huske, at det krævede SÅ meget af mig dengang at skulle tilgive og starte på en frisk igen sammen med daværende partner, som jeg havde været sammen med i næsten 3 år. Men jeg gjorde det i troen om at han kunne ændre sig. Og alligevel valgte han at være mig utro 2 uger efter igen, og det eneste jeg stod tilbage med, var en lang næse og en helt ren følelse af den totale skuffelse over mig selv.

Nu skal det ikke lyde som om at jeg foragter alle “Hankønsvæsner”, for det gør jeg bestemt ikke. Jeg ved godt, at det ikke er alle mænd, som er sådan. Og der er helt sikkert også mange, som formår at ændre sig. Jeg ved bare med mig selv, at jeg ALDRIG skraber bunden på samme måde igen, og at jeg aldrig går tilbage til en fuser.

Hold nu fast i din selvrespekt kvinde!

Nu er det ikke for at lyde som en anden “Rødstrømpemutter”. Men du er simpelthen, som kvinde, nødt til at stramme ballerne og stoppe med at lade dig tryne af din partner. Hvis dette er tilfældet i det forhold du er i nu, ja, så stop det. Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at tage beslutningen om at forlade et menneske, som du elsker højere end noget andet. Og jeg siger heller ikke, at man bare bør skride ved det mindste, da jeg godt ved, at der altid er op- og nedture i et forhold. Nogle gange kan der også være børn indblandet.

Men som sagt, så kender jeg rigtig mange kvinder, som har kærester, der enten kører psykisk terror, er utro eller yder en form for vold i højere eller mindre grad overfor dem. Jeg forstår ikke, hvorfor de gider blive ved. Eller hvordan de gang på gang går tilbage til det samme igen? Og det gælder for så vidt også den anden vej rundt. Mænd kan også blive trynet af os kvinder.

Jeg er af den overbevisning, at hvis din partner kan finde på at behandle dig sådan (mand som kvinde), er det nok ikke den rigtige du er sammen med. For du er ikke sådan over for mennesker, som du elsker.

Så hold fast i din selvrespekt, og pas på, at du ikke mister dig selv.

Giv mig gerne din mening til kende på: ml@missgrey.dk

Kram fra Miss Lara <3

Se Også