Den dygtige forfatter, Miss Robinson, står bag denne velskrevne, lange og frække sexnovelle, som tager udgangspunkt i en aften i byen. En ung kvinde er på jagt efter sin næste scoring og måske får hun held med det? 

Kapitel 1

Bussen holder ind ved stoppestedet omkring Kgs. Nytorv. Vi skal af ved næste stop. Hele vejen ned gennem bussen, suser det af lystige og humørfyldte stemmer, klar til en våd fredag aften. Festklædte mennesker, i opstemt festhumør.  Det er fredag og klokken er næsten 23. Oliver og Katja sidder på sædet overfor mig, de holder i hånd og smiler til hinanden. Jeg sidder alene… igen… og har taget mig sammen til endnu engang at kaste mig for løvinderne. Det er faktisk ikke lysten der driver værket i dag, men nu har jeg brugt tre uger foran fjernsynet, ædt pizza og spillet Fifa. Jeg trænger til at komme op af sofaen og ud i den friske luft. Jeg har slikket mine sår, grædt hvad der skal grædes og nu er det på tide at komme videre. Det er slut mellem Christina og jeg. Punktum! Det er på tide at komme videre.

Oliver har fået VIP billetter, via sit arbejde, til en ny natklub i city, ikke så langt fra Christiansborg. Som den skønne ven han er, har han selvfølgelig inviteret mig med. Jeg kender hans skumle bagtanker, men det er OK. Jeg er sikker på, at en eksklusiv natklub byder på masser af attraktive og villige kvinder. Jeg har i hvert fald iført mig mit stiveste puds, manchetknapperne og pudset lakskoene. Som VIP inviteret, skal der være stil på drengen. Jeg er gået all in. Oliver har også smoking på, han ser pisse godt ud. Katja ser også blændende ud, i rød stram kjole og sexede stiletter. Han har skudt papegøjen, hun er det bedste der nogen side er sket for den knægt. Jeg ønsker virkelig for dem begge, at det jeg kigger på lige nu, er deres fremtid. For den måde Oliver løfter Katjas hånd op, og kysser den på, er så bekræftende. Egentlig er jeg lidt glad for, at vi besluttede at tage bussen og ikke en taxa. Stemningen blandt de øvrige festaber her i bussen, smitter mig med positiv karma, det havde vi ikke oplevet i en mørk taxa, gennem Københavns gader. Bussen lægger an til stop, og vi skal af her.

Nå, I to turtelduer! Så skal vi vist af. Er I klar til VIP og luksus?

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.