Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller. Novellen er skrevet af vores egen Miss Robinson, som er en erfaren kvinde på de frække taster. Her kan du læse en dugfrisk sommernovelle, der kan inspirere dig til at forfølge dine lyster ude i naturen.

Min daglige gåtur i skoven var efterhånden blevet fast rutine. Følelsen af frihed, frisk luft, fuglekvidder og energi fyldte hele min krop, hver gang jeg afsluttede ved den store røde port, ind og ud af skoven. Jeg brugte skoven meget, men primært forår, sommer og efterår. Vinteren gjorde skoven mørk og dyster, så skulle jeg bruge tid på en gåtur ved den årstid, blev det ofte i weekenden og om dagen. Men min yndlingsårstid var bestemt foråret. Foråret hvor anemonerne dannede et smukt tæt tæppe af hvide og grønne blomster ud over hele skovbunden. En fryd for øjet og sjælen.

Jeg var ikke den eneste, der benyttede skoven til motion. Jeg mødte også andre mennesker og ofte de samme. Skovklubben kaldte jeg os. Mennesker der benyttede skoven på daglig eller ugentlig basis, søgte den unikke følelse af naturens atmosfære. Den mediterende virkning det var at suge de grønne trækroner ind i sjælen, dyrene og den skønne naturoplevelse. Faktisk var der flere jeg ofte så og hilser på, når jeg travede hen ad stierne. Et stille nik, et ”hej” eller ”god tur”. Ren høflighed.

Specielt én havde jeg lagt mærke til. Hilst på mange gange. Han kiggede langt efter mig, og jeg ham. I starten virkede han lidt genert, men jeg brød isen og hilste pænt, når vi passerede hinanden på stien. De efterfølgende gange hilste og smilede han altid så sødt til mig, når vi gik forbi hinanden. Sætningerne blev længere end ”hej” og ”god tur”, og til sidst endte vi med at følges ad gennem skoven. Vi snakkede om løst og fast. Vejret, skoven, naturen og de oplevelser vi havde sammen på gåturen. Intet privat, kun neutral snak. Vi kendte ikke engang hinandens navne, så i min fantasi døbte jeg ham ”skovfyren”. Men samtalerne blev mere og mere personlige og vi blev enige om, at det var på tide at bryde anonymiteten. Han var rar at snakke med og god til at lytte. Han brugte skoven præcis som jeg, til at tømme hovedet og suge naturen ind. Rense ud i sindet. Han hed Peter.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.