Erotisk Sexnovelle - Fræk natursex

udgivet:

Fræk NATURSEX blandt anemoner i skovbunden

Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller. Novellen er skrevet af vores egen Miss Robinson, som er en erfaren kvinde på de frække taster. Her kan du læse en dugfrisk sommernovelle, der kan inspirere dig til at forfølge dine lyster ude i naturen.

Efter at have truffet skovfyren Peter på sine gåture, beslutter en nysgerrig kvinde sig for at udforske skoven sammen med ham. Uvidende om, hvad denne gåtur føre med sig, bliver stemningen hed blandt skovens anemoner. Pludselig er Peter ikke længere en tilfældig skovfyr, nu er han en del af en fræk omgang sex i det fri.

Min daglige gåtur i skoven var efterhånden blevet fast rutine. Følelsen af frihed, frisk luft, fuglekvidder og energi fyldte hele min krop, hver gang jeg afsluttede ved den store røde port, ind og ud af skoven. Jeg brugte skoven meget, men primært forår, sommer og efterår. Vinteren gjorde skoven mørk og dyster, så skulle jeg bruge tid på en gåtur ved den årstid, blev det ofte i weekenden og om dagen. Men min yndlingsårstid var bestemt foråret. Foråret hvor anemonerne dannede et smukt tæt tæppe af hvide og grønne blomster ud over hele skovbunden. En fryd for øjet og sjælen.

Jeg var ikke den eneste, der benyttede skoven til motion. Jeg mødte også andre mennesker og ofte de samme. Skovklubben kaldte jeg os. Mennesker der benyttede skoven på daglig eller ugentlig basis, søgte den unikke følelse af naturens atmosfære. Den mediterende virkning det var at suge de grønne trækroner ind i sjælen, dyrene og den skønne naturoplevelse. Faktisk var der flere jeg ofte så og hilser på, når jeg travede hen ad stierne. Et stille nik, et ”hej” eller ”god tur”. Ren høflighed.

Specielt én havde jeg lagt mærke til. Hilst på mange gange. Han kiggede langt efter mig, og jeg ham. I starten virkede han lidt genert, men jeg brød isen og hilste pænt, når vi passerede hinanden på stien. De efterfølgende gange hilste og smilede han altid så sødt til mig, når vi gik forbi hinanden. Sætningerne blev længere end ”hej” og ”god tur”, og til sidst endte vi med at følges ad gennem skoven. Vi snakkede om løst og fast. Vejret, skoven, naturen og de oplevelser vi havde sammen på gåturen. Intet privat, kun neutral snak. Vi kendte ikke engang hinandens navne, så i min fantasi døbte jeg ham ”skovfyren”. Men samtalerne blev mere og mere personlige og vi blev enige om, at det var på tide at bryde anonymiteten. Han var rar at snakke med og god til at lytte. Han brugte skoven præcis som jeg, til at tømme hovedet og suge naturen ind. Rense ud i sindet. Han hed Peter.

Peter og jeg havde aftalt, at mødes ved den røde port som vi plejede en dag kl. 10. Vi skulle gå vores sædvanlige tur gennem skovbunden og de smukke løvtræer. Peter ville tage kaffe med, så vi kunne holde en pause og sidde lidt. Ny tilføjelse til rutinen. Foråret var også Peters yndlingsårstid i skoven, hvor alt var lysegrønt og friskt. Vi var efterhånden kommet rimeligt tæt på hinanden, vidste ret meget om hinanden. Kemien var god og jeg var tiltrukket af hans naturlige personlighed. Meget lige til, ikke noget filter. Vi grinede meget. Men tavshed var også værdsat. Det var alt efter humør. Men når turen var slut ved den røde port, og vi gik hvert til sit, var humøret og energien igen på 100%. Jeg glædede mig allerede til næste tur. Med Peter.

Jeg kiggede på uret, klokken var næsten 10. Han var ikke at se, men han ville komme. Det havde han lovet. Jeg ventede tålmodigt. Lidt over 10 så jeg ham. Tusinde sommerfugle sprang nervøst rundt i min mave. En følelse jeg selv var lidt overrasket over. Hans lyse hår kom til syne. Han kom småløbende nede ved parkeringspladsen. Han vinkede. Stakåndet, genert og smilende undskyldte han forsinkelsen. Han var tilgivet. Han kom jo, det var aftalen. Vi luntede forsigtigt ned ad den sædvanlige sti, ned mod fodringsstedet for rådyrene. De stod ofte længere inde i skoven og holdt øje med menneskene der travede forbi. Lidt sky men alligevel nysgerrige. Vi blev enige om at slå en afstikker fra stien ind gennem anemonerne. Hele skovbunden var dækket og solens stråler kæmpede sig vej ned gennem trækronerne. Det var så smukt. Peter fortalte om anemonernes korte blomstringstid.

Han vidste meget om naturen. Anemonerne sprang ud før løvtræerne og visnede, når løvtræerne sprang ud. Derfor var det kun i foråret og starten af sommeren de dækkede skovbunden.

Vi nød begge den smukke natur og opdagede derfor ikke, at en træstub lå gemt under det smukke blomstertæppe. Jeg snublede og lå så lang jeg var, mellem anemoner og skovbund. Jeg grinede, nok mest over chokket, men også fordi, det sikkert havde set komisk ud. Peter grinede også, men spurgte bekymret ind til, om jeg havde slået mig. Han stak hånden frem, for at hjælpe mig op. Vores første berøring sendte små gnister af lyst gennem kroppen. Hånd i hånd. Han trak mig op med lidt for meget fart, så jeg landede i hans berusende favn. Vi stod et øjeblik. Tiden stod stille. En hed bølge rullede igennem mig. Vores øjne fangede hinanden i øjeblikket. Blikket i hans ravbrune øjne slugte mig begærligt. Hans hånd lå fast om mit liv, for at jeg ikke skulle falde igen og følelsen af hans berøring fik begæret til at vride sig i mit underliv.

Jeg kunne høre blodet suse i mine årer og tanken om hans varme læber mod mine var berusende. Hans øjne slog gnister, og i sekundet, ramte vores læber hinanden, som magneter. Hans varme tunge indtog min mund, og vores tunger dansede om hinanden begærligt. Smagen af hans varme mund låste mig fast om hans tunge. Vores åndedræt prustede som tyve vilde heste og hele skoven forsvandt rundt om os. Mine hænder fandt vej op under hans fleecetrøje og følelsen af hans nøgne hud på mine håndflader fik mig til at mærke hans intense varme. Han flyttede sine varme hænder op, så de lå om mit ansigt, og vores kys fortsatte intenst, indtil han stakåndet slap min mund.

Vi var begge overrasket over situationen og blev en smule forlegne. Men kysset var en realitet og vores seksuelle appetit var vækket. Peter strøg forsigtigt sin finger hen over huden på min kind, et kærtegn, der sendte signaler til resten af kroppen om, at kys ikke var nok til at slukke tørsten efter ham. I det foreslog han, at vi skulle brede tæppet ud over anemonebunden og sætte os et øjeblik. Hans stemme havde forandret sig til mørk med en hæshed, der beskrev hans begærlige tilstand. Det var altså ikke kun mig, der følte den desperate lyst. Tæppet blev hurtigt spredt ud, og vi faldt om halsen på hinanden inden vi nåede den uldne overflade. Med et brændende blik greb Peter mig om nakken og trak mig helt ned på tæppet, så vi lå helt tæt ansigt til ansigt, ved siden af hinanden. Jeg kunne mærke omridset af hans hårde bule op ad mit lår, dunkende og desperat for at komme ud i det fri. Hans hånd fandt vej op under min løse bluse og greb om mit ene bryst. Med et galant skub og ferme fingre, tippede han mit bryst ud og fandt hurtigt den hårde knop. Hans varme fingerspidser klemte skånsomt om den, så den reagerede med at blive endnu hårdere og følsom.

Med et hypnotiserende hedt blik, låste hans ravfarvede brune øjne sig fast i mine, og sendte en bølge af varme igennem hele min krop. Alle nerveender reagerede skamløst. Hvor kom det begær fra? Havde vi bygget det op ved bare at snakke og gå over en længere periode og hvorfor kom det først nu? Men svaret var enkelt. Det var en enkelt berøring der gav udslaget. Elektriciteten ved berøringen sendte signalet til lysten og begæret. Anemonerne havde hvisket til vores underbevidsthed.

Mellem anemonerne blev det mere intenst. Vores overtøj var trukket af og jeg lå i bar overkrop. Tårnende over mig trak Peter sin fleecetrøje af og derefter den hvide T-shirt. Hans duft ramte mig og jeg tog en dyb indånding. Hans feromoner invaderede mine sanser og safterne i mit skød reagerede med det samme. Omridset af hans erektion var meget tydelig under stoffet på hans militærgrønne friluftsbukser og mine øjne slugte synet grådigt. Tanken om hans hårde pik fylde mig ud fik mig til at skælve. Jeg sparkede mine joggingsko af og i et snuptag var mine løstsiddende joggingbukser krøllet sammen og lagt under mit hoved. Peter lagde sig igen op ad mig, så vi lå side om side. Hans varme mund sugede mit bryst hårdt og hans adrætte tunge cirklede rundt om brystvorten. Jeg snappede efter vejret og klynkede sagte.

Det gav genlyd i trætoppen og et kort sekund blev jeg bevidst om, at vi rent faktisk lå i den åbne skov. Jeg løftede hovedet og spejdede rundt. Der var ingen at se og vi var langt fra stien. Kun anemoner og smukke løvtræer. Peter havde registreret min bevægelse og smågrinede med mit bryst i munden. Han kiggede op og fangede mit blik som at sige, at jeg skulle tage det helt roligt. Vi var alene. Mine hænder fandt hans lyse bløde hår og jeg lod fingrene glide igennem det. Jeg måtte røre ved ham, mærke hver en detalje på hans krop og mine hænder fortsatte hen over hans nakke og ned over hans varme og muskuløse ryg og overarme. Han stønnede dyrisk over mine kærtegn, stadig med munden om mit bryst. Han skiftede fra det ene til det andet. Ingen af dem skulle snydes. Han æltede brysterne med hænderne og slikkede og sugede mine brystvorter til min ryg slog op i en bue.

Mine klynk var blevet til små støn, min lyst var blevet desperat. Peter slap mit bryst med hånden og hans finger tegnede et spor af gåsehud helt ned til min trussekant. Han kiggede mig åndeløst dybt i øjnene som ville han spørge om lov til at gå ombord i mit allerhelligste. Mine øjne sendte ham et bekræftende blik og med en eventyrlig vildskab forsvandt hans hånd ind under mine trusser. Jeg var våd og yderst følsom. Mine nerveender var klar til at modtage hans magiske fingre, der langsomt fandt vej hen over klitoris og ned mod min varme og våde hule af lyst.

Idet han strejfede min klitoris, gav det et sæt i mig, så følsom var den. Med forsigtige små cirkler, masserede han mig hurtigt til orgasme, jeg rystede voldsomt og inden den søde kilden aftog, førte han to fingre dybt ind i mig. Min krop reagerede mekanisk ved at møde ham i et hårdt stød. Et skrig undslap mine læber. Jeg forsøgte febrilsk at knappe hans bukser op med den ene hånd, mens jeg bed mig selv i den anden. Ekkoet fra mit overraskende skrig hæng stadig i trækronerne. Peter rullede sig lidt til siden, så jeg kunne komme til. Hans bukser går op og jeg famler desperat for at få hans hårde bule frigjort for underbukser. Situationen var lidt komisk, så vi smågrinede begge over den vovelystne forestilling vi havde gang i. Det lykkedes mig dog alligevel at løslade hans indeklemte pik ud i det fri.

Dybe kys, kåde tunger og høje støn fyldte skovbunden. Peter havde fået sine bukser af og vi lå begge nøgne på tæppet under den åbne himmel mellem anemoner. Peter rullede over, spredte mine lår fra hinanden og lagde sig mellem mine ben. Bryst mod bryst. Han lå på albuerne og kiggede allerhelvedes sexet på mig. Han hviskede til mig med en forjættende stemme. ”Tager du p-piller eller noget?” Ja. Hviskede jeg med et pib. Han smilede drilsk. ”Er du klar, søde?” Jeg nikkede ivrigt. Jeg var så klar. Klar til at han indtog mit indre og forvandlede skoven til paradis. Hvilende på den ene albue over mig, rakte han ned og greb om roden på sin hårde pik, og forsigtigt fugtede han spidsen mod min våde hule. Cirklede rundt om hullet. Lod den glide langsomt op over og omkring min klitoris og tilbage til indgangen til himmerige. Jeg skælvede forventningsfuldt, ivrigt og utålmodigt. Han legede med mig. Drillede mig til vanvid. Han lod små ryk glide ind og ud lige omkring min åbning. Næsten som at tage tilløb. Pludselig i et voldsomt stød, bankede han sig op i mig. Et højt hult støn rullede ukontrolleret fra det nederste af min mave, op gennem halsen og ud i hele skoven. Jeg havde med sikkerhed skræmt alle dådyr væk i miles omkreds. Han krævede mit indre og pumpede med en vildskab som ejede han min krop. Sveden piblede frem på hans pande og hans voldsomme støn var så djævelske, at de nærmest skræmte mig lidt. Han pumpede som et damplogomotiv. Kontrolleret og præcist gled han frem og tilbage i hårde ryk. Kneppede mig til paradis. Med en snuptag, skubbede han hånden ind under min lænd og løftede mit underliv op mod hans, så jeg mødte ham endnu dybere i hans stød. Helt i bund. Han brummede vildt. Stønnede højt. Det samme gjorde jeg. Det tændte mig helt enormt og liderligheden blev sluppet fri. Jeg kunne mærke hver en blodåre langs han pik i mit indre. Han blev hårdere og dybere i stødene og forholdsvis hurtigt, kunne jeg mærke hvordan min krop reagerede ved at sende små gnister. Gnister der hurtigt får gang i bålet og orgasmen rullede ud over mig som varm lava. Peter fulgte efter, og sammen mødtes vi i en fælles forløsning. Han tømte sig i mig, ryk efter ryk. Forpustet kollapsede han oven på mig, rullede af mig og om på ryggen ved siden af mig. Vi lå få sekunder uden at bevæge os.

Forsigtigt drejede han hovedet, så på mig med sine ravfarvede smukke øjne og trak forpustet på smilebåndet. ”Tror du der var nogen der hørte os?” Han løftede hovedet og så sig omkring. Der var ingen at se. ”Kun rådyrene og fuglene.” Hviskede jeg udmattet. Vi grinede trætte i kor og trak tæppet om os. Vi havde haft anemonetæppet, skovbunden og trækronerne helt for os selv og det var med sikkerhed ikke sidste gang vi ville det. Og så var det tid til kaffe

Se Også