Min historie som submissiv kvinde

*Læserhistorie*

Jeg vil lige slå noget fast med det samme, før jeg starter min historie. Jeg er ikke en af de mange kvinder, der har slugt “Fifty Shades”-trilogien for derefter at springe ud som glad, submissiv kvinde. 

Jeg sprang ud som glad, submissiv kvinde, da en fyr gjorde mig opmærksom på “hendes” tilstedeværelse. Og jeg opdagede, at hun altid havde været der. Jeg fandt tilmed ud af, at jeg ikke havde lyst til at holde hende nede mere. I al den tid jeg har set porno, har jeg været tiltrukket af “D/S-lege” (dominans og submission).

Flere sexhistorier: Besøg os på Missgreyclub.dk 

De første mange, mange år benægtede jeg det for mig selv – selvom jeg altid vendte tilbage. Og da det heller ikke lykkedes mig på noget tidspunkt at finde en kæreste med bare en snert af dominant mand i sig, lykkedes det mig derfor heller ikke at dykke ned i den side af mig… før for et års tid siden. 

Derfor elsker jeg at være submissiv

Siden er det gået stærkt. Og jeg er blevet meget klogere på mig selv. Jeg er åbenbart mega-kinky. Og jeg elsker at fralægge mig ansvaret under sex og lade mig dominere af en rigtig mand. Min Herre kalder mig sit bolledyr. Min Master kalder mig sin ludertøs. Og begge betegnelser er rammende for, hvordan jeg er som tøs; pik-glad og villig til at gøre alt for den rigtige fyr! Jeg er ikke billig. Så langt fra. Jeg er meget selektiv med, hvem jeg knalder – og jeg er absolut ikke til engangsaffærer.

Men en god Dom (dominant herre)… åhhh… jeg bliver som smør. Fælles for de gode Doms, er, at de får os submissive til at føle os trygge. Derfor gør de det muligt at give slip. For mig handler det om hele relationen. Har jeg også lyst til at sidde i køkkenet og drikke en kop kaffe med ham? Gå en tur i skoven med ham? Se en film med ham? Kan vi snakke om alt?

Men vigtigst af alt: Gør han mig glad? Jeg har bevidst fravalgt kæresterelationen. Den har jeg været i mere end halvdelen af mit liv, og for at være ærlig, forekommer den mig kompliceret. Jeg er enlig mor til 3, og de unger er godt og vel i gang med at lande ovenpå mors og fars brud. Samtidig har jeg opdaget, hvor godt jeg trives med at bo alene (bortset fra de tre møgunger halvdelen af tiden). 

At droppe kæresterelationen

Så hverken min “Master C” eller min “Herre S”, er altså mine kærester. Med S er det som at møde en god ven. Hver gang. Nu har vi kendt hinanden i snart 3/4 år. Vi var tiltrukket af hinanden fra starten. Både af det ydre og det indre. Og det er vi fortsat.

Med C er det lidt noget andet. Ham mødte jeg for to måneder siden, hvor jeg med S leger D/S-lege, når vi knalder, så sker der noget i mig, når C er i nærheden; jeg har simpelthen intet andet valg end at overgive mig til ham. På samme måde oplever han, at han MÅ dominere mig. Og det er vildt! Og nyt! Og spændende! Min tøs skubber også til andre sider af mig. Jeg har altid været meget ydmyg. Og det mener jeg stadig er en god og vigtig dyd. Men du kan også være FOR ydmyg. Og det var jeg før tøsen fik plads, that’s it. Nu synes jeg balancen er bedre.

Rent professionelt har det faktisk allerede åbnet et par døre for mig, så jeg kommer aldrig til at gå tilbage. 

Jeg vil rigtig gerne i dialog med dig. Står du fast på de beslutninger, der er rigtige for dig? Selvfølgelig seksuelt; men også ellers? Hvad betyder det for dig og for dit liv?

For mig føles det på én gang, som om jeg er en helt anden, end jeg troede jeg var. På samme tid føles “den nye mig” velkendt. På det helt intuitive plan. Hvor jeg endnu ikke har ordene til at beskrive det. Men uanset hvilke ord, det kræver, så passer formen mig bedre nu.

Og livet føles større på en eller anden måde. Så jeg bliver på denne sti lidt endnu. Og du er hermed inviteret med på rejsen. Glæd dig til mange flere fortællinger fra en submissiv kvinde.

Husk at smide en kommentar herunder. Du er anonym. Kunne du også tænke dig at snuse til det submissive univers, men tør du ikke?

Tidligere artikelVærd at vide om bryster
Næste artikelJeg har været utro? Tanker om utroskab
MISS GREY REDAKTIONEN
Indlæg publiceret af redaktionen på Missgrey.dk. Redaktionen består af forskellige skribenter, gæstebloggere og praktikanter. Typisk vil den reelle afsender stå i bunden af indlægget. Hvis spørgsmål til artiklen, da skriv til: Kontakt@missgrey.dk. Husk også at besøge os på: Missgreyclub.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here