SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Flyttedag: Det var SÅ akavet

Seriøst, jeg har lige haft den mest akavede flyttedag nogensinde sidste lørdag. Du kender helt sikkert selv det med at du gennem tiden støder på en mand eller to, som du vælger at knalde en enkelt gang, og som du så efterfølgende ikke har nogen intentioner om hverken at se, eller have sex med igen. Ja, som regel lykkedes det og disse mænd ryger hurtigt i glemmebogen igen efter et stykke tid, hvilket er rigtig godt, for så behøver du ikke at se dem igen, og undgår derpå også at der opstår en akavet situation. Men så heldig var jeg desværre ikke sidste lørdag.

Flyttedag er dømt dommedag

Det hele startede med at min søde veninde havde spurgt Mr. Perfekt og jeg om vi ikke ville komme og hjælpe hende og hendes nye kæreste med at flytte. Noget vi selvfølgelig havde sagt ja til. Hvad hendes kæreste så havde glemt at fortælle var, at han havde inviteret to af hans bedste kammerater til også at hjælpe dagen igennem.

Den ene kammerat var en som jeg havde knaldet med lige før jeg mødte Mr. Perfekt, og den anden var en, som jeg havde haft lidt med i byen, og som havde været forelsket i mig længe og stadig var det.

For at det ikke skal være løgn, så skulle vi alle flytte sammen hele dagen og derefter skulle vi lave mad og spise sammen til aften og i byen. Hvis ikke det er akavet, ja, så ved jeg ikke hvad det er. Nå, men trods det at jeg på igen måde havde lyst til at dukke op til dette “festivitas af en flyttedag´´ – Ja, så havde jeg jo lovet min veninde det. Om som du sikkert ved, så brænder man ALDRIG en aftale med ens bedste veninde af. Jeg sørgede selvfølgelig for, at Mr. Perfekt og jeg kom lidt før de to andre drenge ville være der. For på en eller anden fucked up måde at føle at jeg var lidt på hjemmebane.

Efter kort tid kunne jeg høre døren gå op, og ind trådte de to kammerater. Der stod jeg midt i den lille gang med en flyttekasse i hånden, omringet af 3 mænd.  Mr. Perfekt, Hr. Hurtig knald og Mr. In Love. FEDT! Jeg tør godt sige at jeg gik totalt i panik og hvad gør man så? Ja, jeg giver åbenbart en kæmpe krammer og siger “Tak for sidst´´ for efterfølgende at løbe ud af døren med min flyttekasse.

Når sprutten kommer en til gode

Nå men dagen gik, for det skulle den jo. Til min store overraskelse kom alle 3 drenge rigtig godt ud af det med hinanden. Der skulle bare en små 50 flyttebajere og en omgang pizza til, så havde de en fest. Jeg selv havde hele dagen igennem pimpet rødvin og holdt mig lidt i baggrunden, for ikke at havne i endnu en akavet situation af rendyrket panik. Hele dagen igennem havde jeg dog stadig fået et par lumre kommentarer med på vejen fra drengene af, og et par kærlige blikke kastet tværs gennem lejligheden, så på en eller anden måde kunne vi nok allesammen godt mærke, at der lå lidt og ulmede i luften omkring os.

Efter at havde flyttet hele dagen, var vi nu endelig kommet i mål og valgte derfor at samle os ude på min venindes store terrasse, hvor bordet endnu engang blev fyldt til randen med øl og lækker vin, og så kom der ellers gang i festen kan jeg godt love dig for. I takt med at vi fik mere og mere indenbords kunne jeg mærke at stemningen lettede mellem os alle, trods det at jeg flere gange fandt mig selv omringet af de 3 fyre, som jeg alle havde, lad os kalde det, en kærlig relation til. Jeg følte et par gange i løbet af aftenen/natten at der blev målt lidt pik-længde internt blandt gutterne. Men med god støtte fra min bedste veninde, og 2 flasker rødvin, kom jeg alligevel gennem dagen og natten.

Pyha! Jeg hader at blive konfronteret med spøgelser fra fortiden, og enhver kvinde, som har prøvet at stå en situation lignende denne, ved hvad jeg snakker om, og hvor pinligt og ydmygende det kan være.

Skriv gerne til mig og fortæl din pinlige historie på: ml@missgrey.dk // Miss Lara ønsker dig rigtig god weekend.

Se Også