*Dette indlæg indeholder reklame*
Kære læser

Uanset om du er studerende i dette øjeblik, eller de dage er forbi, har du helt sikkert prøvet at have frække fantasier om at knalde læreren eller gæstelæreren på et eller andet tidspunkt. Am I right? I de fleste tilfælde forbliver disse fantasier dog kun til fantasier. I andre tilfælde gør det ikke… og så har jeg heller ikke røbet for meget!

At fodre dine frække fantasier…

Det er heldigvis fuldstændigt lovligt (endnu) at gå og fantasere. Alt det du vil endda! Det er endda også helt okay at fodre fantasien lidt. Du ved… for at have noget solosex-materiale. Måden jeg har gjort det på, er ved at læse erotiske historier online. Men kender du ikke det, at der går længe imellem de virkelig gode historier?

Her på Missgrey.dk bestræber vi os på kun at levere højkvalitets skriblerier og du kan finde vores udvalg af GRATIS erotiske sexhistorier under artikler oppe i højre side af emnelinjen. Derudover udvikler vi også nogle helt specielle EKSKLUSIVE erotiske sexhistorier i e-bogsformat. Disse fortællinger er endnu længere og derfor endnu mere sexede og vi har en del flere under produktion.

Jeg har fået en af disse fortællinger mellem hænderne, nemlig ”Gæstelærer”, skrevet af Mr. B. Ja du læste rigtigt! Forfatteren er altså en mand og ikke en af os velkendte Missgrey-piger. Allerede her syntes jeg, at det går ind og bliver en tand mere spændende…

Læs mere om e-bogen HER: Gæstelærer – Del 1

High School Oh No You Didnt GIF - Find & Share on GIPHY

Liderlig gæstelærer og (u)skyldig gymnasiepige

Da jeg begyndte at læse bogen, havde jeg ikke så meget tid, inden jeg skulle ud af døren, og ville derfor kun læse halvdelen. Men jeg blev hurtigt fanget af Mr. B’s erotiske univers, hvor du kommer bag kulissen på en intelligent og tankefuld mand, der både rummer en ultrasexet og dominerende side, men også en sød og blødere side. Så selvfølgelig slugte jeg det hele, hvilket resulterede i, at jeg både blev forsinket til min aftale, og mødte op i en forfjamsket og liderlig tilstand… som jeg først kunne gøre noget ved adskillige timer senere. (F*** mig). Sørg for ikke at begå den fejl!

Pro tip: Læs denne frække lille historie når du har masser af tid, er alene i dit soveværelse og mangler noget guf til fantasien…

Du vil med det samme kunne sætte ansigt på beskrivelserne af bogens hovedpersoner, gæstelæreren og Mathilde. (I mit tilfælde blev det mig selv og en af mine tidligere gæstelærer… Just saying). Denne saftige novelle er velskrevet, let at komme igennem og utroligt detaljeret. Det er især lækkert at læse en virkelighedstro historie fra mandens synspunkt, og lære hvilke tanker, der går igennem på ham, under det første møde, når der flirtes og andre sager…

Bogens hovedperson er beskrevet som en velplejet og succesfuld mand, der udstråler selvsikkerhed. Men i historien kommer du hurtigt til at lære, at denne mand er både menneskelig og dybsindig. Mathildes tanker skal du selv tænke dig til, men de er nu ret tydelige mellem linjerne. Det gør både historien om disse to charmerende mennesker super spændende og yderst sexet.

Disclaimer

Selvom det er del 1 af historien og fokusset er på følelserne og det første møde mellem gæstelæreren og Mathilde, bliver du ikke skuffet i forhold til the hot stuff! Men nu vil jeg heller ikke røbe for meget! Cause where’s the fun in that? 😉

Læs mere om e-bogen HER: Gæstelærer – Del 1

Blev mine egne fantasier om at knalde læreren opfyldt?

Desværre ikke i det virkelige liv – men i fantasien efter at have læst denne e-bog? OH YEAH. Lyder ham gæstelæreren lidt for kinky? OH YEAH. Er jeg lidt misundelig på Mathilde? OH YEAH. Jeg kan IKKE VENTE med at læse del 2 og 3. Selvom jeg er yderst kræsen, når det gælder de frække noveller, er jeg fuldstændig blown-away over denne e-bog!

Hvis du er blevet nysgerrig, kan denne e-bog blive din for den nette sum af 39.00 kr.

Efter du har indtastet dine personlige oplysninger, modtager du med det samme din kopi af “Gæstelærer” i din inbox eller til direkte download. Du kan altså få glæden af at læse denne sag hurtigst muligt og fodre dine egne fantasier om at knalde læreren!

KØB PRODUKT HER

fantasier om at knalde læreren

Nu er der kun tre spørgsmål tilbage… hvem er denne Mr. B? Er det mon en virkelig historie? Og hvor længe skal jeg vente på næste del af historien?!

Tak fordi du læste med! Har du også haft fantasier om at knalde læreren? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram: Misscuriousdk 

Vores Facebook: Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder reklame*

Tidligere artikelDin opvækst har betydning for dit parforhold
Næste artikelSådan får du en kæreste!
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here