Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller. Novellen er skrevet af en anonym fritidsforfatter. Fun fact: Forfatteren skrev denne fantastiske historie fordi ham og kæresten ikke kunne ses i en længere periode. Novellen herunder var med til at tilfredsstille den lyst og det begær, som kan opstå under et fravær.

Kapitel 1

Hun har taget den tynde halskæde på allerede ugen efter.

De havde lavet aftalen en aften, mens de lå i sengen, varme og afslappede, og småsnakkede, mens han havde haft svært ved at holde op med at røre hende. Hun var stadig let rød på det øverste af hendes brystkasse og det nederste af hendes hals, som hun altid blev det efter orgasme, og hans fingre søgte området, kærtegnede hendes kraveben, skuldre og hals, og gik med jævne mellemrum på opdagelse mellem hendes bryster, på hendes hofter og ned langs hendes lår, mens hun lod det ske, uden selv at tage andet initiativ end en gang imellem at kysse ham. Hele tiden let smilende, mens de småsludrede.

På et tidspunkt havde han nævnt det. At hun lå stille og var god til at tage imod. Hun var blevet tavs et øjeblik, og havde så sagt, at det jo var ham, der var manden, og at det på ingen måde generede hende, at det var ham, der tog initiativet, og at hvis han ikke havde lagt mærke til det, så var hun faktisk også ret glad for at ligge stille, når de havde sex. Hun kunne godt lide fornemmelsen af hans tyngde oven på sig, sagde hun, også når han ikke var oppe i hende. At han måske endda kunne finde på at holde hende lidt fast, i armene, når han rørte ved hende og med fingrene fik hende til at komme, eller når han lagde begge sine hænder på hendes lår eller hofte og tyngede hende ned, når han slikkede hende. Der var en snert af hjælpeløshed og afmægtighed over det, der var godt. En uafvendelighed, hvor hun vidste, at hun ikke selv havde indflydelse på, hvad der skulle ske, og blot kunne føle den stigende ophidselse, men ikke selv være med til at forløse den. Hun kunne godt lide, når det var ham, der bestemte, og hun kendte ham jo godt nok til at vide, at det blev godt, når han tog styringen.

Han havde været tavs et øjeblik, så havde han smilet og spurgt, om hun var til dominans i al almindelighed? De havde kendt hinanden længe nok til, at han mente at kende svaret, så overraskelsen i hans øjne havde været ægte, da hun svarede, at det faktisk var noget, hun havde tænkt på en gang imellem. Ikke noget, hvor det skulle gøre ondt, havde hun hurtigt tilføjet, men en tanken om, at det var en mand, der bestemte, og at hun skulle være den, der adlød og tog imod, generede hende absolut ikke.

Tanken bed sig fast i ham, kunne hun se, og han blev tavs et øjeblik inden han spurgte, om det reelt var en fantasi hos hende, hun havde lyst til at prøve at udleve? Hun havde ikke tøvet, da hun svarede ja, men havde efter et øjeblik leet kort og sagt, at hun jo ikke vidste, om det var lige så godt i virkeligheden, som i hendes fantasier. Han havde nikket og sagt, at det kendte han godt, men eftersom han selv havde haft fantasier i den retning – hvilken mand havde ikke det, havde han tilføjet med en lille, let nervøs, latter – var det måske værd at prøve en dag.

De var blevet enige om, at det var hende, der bestemte, hvornår det skulle finde sted, og havde aftalt, at de skulle have et tegn på, at hun ville, uden at hun skulle fortælle ham det med ord. Han havde grinende foreslået, at hun tog et smalt hundehalsbånd på – og havde i samme omgang indrømmet, at dét billede var taget direkte fra en pornofilm, han havde set – men eftersom de ikke havde et, og fordi hun mente, at det ville være lige slutty nok, var de blevet enige om, at tegnet skulle være den lille, tynde halskæde han havde givet hende, der lignede en tynd lænke. Det var der jo også noget symbolsk i, som hun drillende havde sagt.

Og nu står hun så foran ham, almindelig påklædt, med en tynd top, kort cardigan og nederdel, og med halskæden på.

Hun har sat musik på. Instrumentalt, blødt og i den jazzede retning. Han kigger på hende et øjeblik, smiler kort og går forbi hende, kun med et hurtigt kys på kinden og et kort strøg ned langs hendes arm, og går ind i stuen og tager pick-uppen af pladen. Han tager ikke sine sko af, men henter i stedet bilnøglerne fra den lille skål i entreen, og beder hende tage sko på og komme med.

Han har åbnet døren inden hun er færdig, og står og holder den åben for hende. Ikke utålmodig, men det er tydeligt på hans kropssprog, at han ikke har lyst til at vente for længe. Han er tavs, og der er kun antydningen af et smil hans mundvig. Det går op for hende, at han faktisk vil det, og hun mærker en pludselig varme skyde fra hendes mellemgulv og ned mod skridtet. Havde hun ikke forventet, at han ville tage det alvorligt? Hun skynder sig med den sidste sko, og går foran ham ud mod bilen.

Kapitel 2

De er tavse, mens de kører. Han kører ind mod byen, men hun spørger ikke, hvor de skal hen eller hvad de skal. Sidder bare stille og lytter til den dæmpede radio uden at høre, hvad der bliver talt om. Kigger ud på trafikken, der er let, på trods af, at det er fredag eftermiddag. Måske har den lune sensommer-eftermiddag gjort, at andre er taget ud af byen for at vride den sidste rest af sommer ud, men hun tænker ikke videre over det, tænker heller ikke over, hvad de skal, da han kører ind på et P-hus, mærker bare den øgede tyngde i hendes underliv, mens han kører op og finder en plads i den yderste række på tredje niveau.

Han parkerer bilen, tager nøglen ud og sidder et kort øjeblik helt stille. Så drejer han ansigtet og kigger på hende, lægger hånden på hendes lår og læner sig over mod hende, inden han kort kysser hende på munden og trækker sig væk igen, men lader hånden ligge ubevægeligt på hendes lår.

“Tag dine trusser af.” 

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.