Sexnovelle - Fantasien om dominans

udgivet:

Fantasien om dominans

Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller. Novellen er skrevet af en anonym fritidsforfatter. Fun fact: Forfatteren skrev denne fantastiske historie fordi ham og kæresten ikke kunne ses i en længere periode. Novellen herunder var med til at tilfredsstille den lyst og det begær, som kan opstå under et fravær

Kapitel 1

Hun har taget den tynde halskæde på allerede ugen efter.

De havde lavet aftalen en aften, mens de lå i sengen, varme og afslappede, og småsnakkede, mens han havde haft svært ved at holde op med at røre hende. Hun var stadig let rød på det øverste af hendes brystkasse og det nederste af hendes hals, som hun altid blev det efter orgasme, og hans fingre søgte området, kærtegnede hendes kraveben, skuldre og hals, og gik med jævne mellemrum på opdagelse mellem hendes bryster, på hendes hofter og ned langs hendes lår, mens hun lod det ske, uden selv at tage andet initiativ end en gang imellem at kysse ham. Hele tiden let smilende, mens de småsludrede.

På et tidspunkt havde han nævnt det. At hun lå stille og var god til at tage imod. Hun var blevet tavs et øjeblik, og havde så sagt, at det jo var ham, der var manden, og at det på ingen måde generede hende, at det var ham, der tog initiativet, og at hvis han ikke havde lagt mærke til det, så var hun faktisk også ret glad for at ligge stille, når de havde sex. Hun kunne godt lide fornemmelsen af hans tyngde oven på sig, sagde hun, også når han ikke var oppe i hende. At han måske endda kunne finde på at holde hende lidt fast, i armene, når han rørte ved hende og med fingrene fik hende til at komme, eller når han lagde begge sine hænder på hendes lår eller hofte og tyngede hende ned, når han slikkede hende. Der var en snert af hjælpeløshed og afmægtighed over det, der var godt. En uafvendelighed, hvor hun vidste, at hun ikke selv havde indflydelse på, hvad der skulle ske, og blot kunne føle den stigende ophidselse, men ikke selv være med til at forløse den. Hun kunne godt lide, når det var ham, der bestemte, og hun kendte ham jo godt nok til at vide, at det blev godt, når han tog styringen.

Han havde været tavs et øjeblik, så havde han smilet og spurgt, om hun var til dominans i al almindelighed? De havde kendt hinanden længe nok til, at han mente at kende svaret, så overraskelsen i hans øjne havde været ægte, da hun svarede, at det faktisk var noget, hun havde tænkt på en gang imellem. Ikke noget, hvor det skulle gøre ondt, havde hun hurtigt tilføjet, men en tanken om, at det var en mand, der bestemte, og at hun skulle være den, der adlød og tog imod, generede hende absolut ikke.

Tanken bed sig fast i ham, kunne hun se, og han blev tavs et øjeblik inden han spurgte, om det reelt var en fantasi hos hende, hun havde lyst til at prøve at udleve? Hun havde ikke tøvet, da hun svarede ja, men havde efter et øjeblik leet kort og sagt, at hun jo ikke vidste, om det var lige så godt i virkeligheden, som i hendes fantasier. Han havde nikket og sagt, at det kendte han godt, men eftersom han selv havde haft fantasier i den retning – hvilken mand havde ikke det, havde han tilføjet med en lille, let nervøs, latter – var det måske værd at prøve en dag.

De var blevet enige om, at det var hende, der bestemte, hvornår det skulle finde sted, og havde aftalt, at de skulle have et tegn på, at hun ville, uden at hun skulle fortælle ham det med ord. Han havde grinende foreslået, at hun tog et smalt hundehalsbånd på – og havde i samme omgang indrømmet, at dét billede var taget direkte fra en pornofilm, han havde set – men eftersom de ikke havde et, og fordi hun mente, at det ville være lige slutty nok, var de blevet enige om, at tegnet skulle være den lille, tynde halskæde han havde givet hende, der lignede en tynd lænke. Det var der jo også noget symbolsk i, som hun drillende havde sagt.

Og nu står hun så foran ham, almindelig påklædt, med en tynd top, kort cardigan og nederdel, og med halskæden på.

Hun har sat musik på. Instrumentalt, blødt og i den jazzede retning. Han kigger på hende et øjeblik, smiler kort og går forbi hende, kun med et hurtigt kys på kinden og et kort strøg ned langs hendes arm, og går ind i stuen og tager pick-uppen af pladen. Han tager ikke sine sko af, men henter i stedet bilnøglerne fra den lille skål i entreen, og beder hende tage sko på og komme med.

Han har åbnet døren inden hun er færdig, og står og holder den åben for hende. Ikke utålmodig, men det er tydeligt på hans kropssprog, at han ikke har lyst til at vente for længe. Han er tavs, og der er kun antydningen af et smil hans mundvig. Det går op for hende, at han faktisk vil det, og hun mærker en pludselig varme skyde fra hendes mellemgulv og ned mod skridtet. Havde hun ikke forventet, at han ville tage det alvorligt? Hun skynder sig med den sidste sko, og går foran ham ud mod bilen.

Kapitel 2

De er tavse, mens de kører. Han kører ind mod byen, men hun spørger ikke, hvor de skal hen eller hvad de skal. Sidder bare stille og lytter til den dæmpede radio uden at høre, hvad der bliver talt om. Kigger ud på trafikken, der er let, på trods af, at det er fredag eftermiddag. Måske har den lune sensommer-eftermiddag gjort, at andre er taget ud af byen for at vride den sidste rest af sommer ud, men hun tænker ikke videre over det, tænker heller ikke over, hvad de skal, da han kører ind på et P-hus, mærker bare den øgede tyngde i hendes underliv, mens han kører op og finder en plads i den yderste række på tredje niveau.

Han parkerer bilen, tager nøglen ud og sidder et kort øjeblik helt stille. Så drejer han ansigtet og kigger på hende, lægger hånden på hendes lår og læner sig over mod hende, inden han kort kysser hende på munden og trækker sig væk igen, men lader hånden ligge ubevægeligt på hendes lår.

“Tag dine trusser af.” 

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Han siger det næsten uden betoning, men hun hører tydeligt fastheden i stemmen. Det virker ikke påtaget, og hun bliver klar over, at han ikke spiller skuespil. Hun når i et glimt at blive dybt taknemmelig for, at han ikke tager det som et rollespil. I det øjeblik er han den, der bestemmer, og det rammer hende åbenbart mere direkte, end hun havde forventet. I hvert fald kan hun mærke, at hendes stemme er en anelse tyndere, og der er en næsten umærkelig dirren i den, da hun svarer.

“Det behøver jeg ikke.”

Han kigger overrasket på hende, måske forbavset over, at hun ikke bare gør, hvad han beder hende om, inden sandheden går op for ham. Så smiler han, stiger ud af bilen og går om til hendes side og åbner døren. Hun løsner selen og stiger ud, går et par skridt væk, mens han lukker døren og bruger fjernbetjeningen til at låse bilen. Så tager han fat i hendes overarme, dirigerer hende hen til døren og vender hende, så hun står op ad bilen med ryggen til ham. Hun lægger hænderne øverst på døren, da hun mærker, at han tager fat i hendes nederdel og løfter den op til underkanten af hendes baller og lader den ene hånd glide ind under den.

Hans hånd finder kort hvile i den lille revne, hvor låret møder hendes balle. Så kan hun mærke, at han bevæger den nedad, ind mellem hendes ben. Uden at tænke over det vrikker hun lidt med den ene fod, så benene glider lidt fra hinanden, og han ubesværet kan lade sin hånd glide længere ind. Der er stille i parkeringshuset, og hun lægger mærke til, at hun kan høre sin egen vejrtrækning.

Hans udstrakte fingre bevæger sig fremad og rammer hendes skamlæber. Han prøver ikke at tvinge dem ind, lader dem blot langsom glide lidt frem og tilbage, og hun kan mærke hans ånde tættere på sig, idet han bøjer sig ind mod hende og kysser hende i nakken.

Hun er våd, kan hun mærke, mere våd end hun burde være efter en kort køretur.

Fugten er sevet ud af hende, så hans fingre modstandsløst kan glide over hendes skamlæber, og idet hun spreder benene en anelse mere mærker hun, at han rammer højt nok til, at han trykker let på hendes klitoris. Den pludselige berøring får hende til at gispe let, og han lader fingeren ligge næsten ubevægeligt samme sted, trykker bare let og rytmisk på præcis det samme sted og hun ved, at han kan mærke hendes reaktion, hendes lyst, og det gør hende så ophidset, at hun ikke kan holde sig tilbage, men trykker sig ind mod ham med sin røv, mens hun lægger sit hoved ned på sine hænder.

Et kort øjeblik standser han sine fingres bevægelse, så lader han dem glide hurtigt frem og lige da hun håber, at han vil tage chancen, åbne bukserne og tage hende der, stående op ad en parkeret bil, standser han, fjerner hånden og glatter hendes nederdel på plads.

“Kom, siger han bare. Vi skal videre.”

Kapitel 3

Der er ikke langt fra parkeringshuset til centrum, og de går i tavshed ved siden af hinanden, tæt, men uden at røre ved hinanden. Hun har lyst til at tage hans hånd, til at han lægger hånden nederst på hendes lænd, holder hende om livet, men instinktivt ved hun, at hun ikke skal gøre det. Hendes ophidselse er der stadig, men nu ikke som et direkte behov for at han skal afslutte det, forløse det begær, hun også mærker hos ham, men i stedet som en varm forventning om, at det vil ske, og at hun har ingen problemer med at holde fast i den forventning, heller ikke, da han fører hende om hjørnet og går mod den lille øl-bar.

Han siger ikke noget, peger bare mod en ledig stol udenfor, og hun sætter sig, føler sig et kort øjeblik fjollet, som en lydig hund, men skubber det fra sig og tager sine solbriller på, mens han går ind i baren.

Han kommer ud med to øl og sætter sig over for hende, ikke ved siden af hende, konstaterer hun let skuffet, og rækker hende den ene. Hun smiler, tager en lille tår og stiller den fra sig. Han gør det samme, rækker over bordet og tager hendes hånd.

“Vi har lige en enkelt ting, vi skal have gjort, siger han.”

Han har dæmpet sin stemme, så de, der sidder nærmest ikke kan høre ham. Hun kigger afventende på ham, så nikker han kort mod butikken overfor.

“Vi bliver nødt til at handle lidt”

Hun følger hans blik, selv om hun godt ved, hvilken butik han kigger på. Et øjeblik mærker hun den ophidselse, der har siddet i hende, glide ud og blive erstattet af en pludselig, næsten umærkelig, knude i maven. Hun kigger ned i bordet og kan næsten ikke få sig selv til at nikke. Han mærker hendes tøven, smiler lidt og holder fast i hendes hånd.

“Du må godt blive siddende lidt endnu, men om lidt går du derover og henter, hvad vi skal bruge.”

Hun nikker igen. Har svært ved at formulere ordene, men mærker til sin overraskelse, at knuden forsvinder og varmen i hendes skridt vender tilbage, inden hun spørger, hvad hun skal købe. Han svarer hende, og hun tager endnu en lille slurk af sin øl, inden hun rejser sig og går over mod butikken, der med sin vinduesudsmykning tydeligt viser, at her kan man købe alt, der kan bruges til seksuelle udfoldelser. Hun føler de andre gæsters blikke på sig, da hun uden at skynde sig går de 20 meter over mod butikken og går ind.

Hun finder hurtigt håndjernene, og morer sig lidt over variationen i udvalget. Hun tager to sæt, der er helt enkle, uden plys og anden udsmykning, og går op mod kassen. Den unge pige smiler imødekommende og spørger, om der er andet, hun kan hjælpe med? Hun tøver et kort øjeblik, så smiler hun og siger ja, fortæller, hvad hun skal bruge og venter mens det bliver fundet frem. Hun er helt rolig nu, smiler stadig mens hun betaler og ekspedienten lægger det hele i posen og rækker den til hende.

Han har næsten drukket hele sin øl, da hun kommer tilbage. Hun trækker stolen ud og skal til at sætte sig, da han ryster let på hovedet og diskret peger på stolen ved siden af sig. Hun tager sin øl med, sætter sig og lægger den neutrale pose fra butikken på bordet. Han kigger kort på den, men kommenterer den ikke, og kigger ikke i den. I stedet rykker han stolen et par centimeter nærmere hendes og lægger hånden på hendes knæ, lige under nederdelens kant.

Forsigtigt trækker han hendes ben over mod sig, og hun lader det ske, spreder benene ganske let, på trods af, at hun altid har afskyet, når hun har oplevet andre været optaget af hinanden i offentligheden. Og hun kan mærke, at han er diskret, sidder smilende, en anelse bøjet ind over bordet med overkroppen drejet mod hende og fingerer let ved sit glas, mens hånden langsomt bevæger sig op ad hendes lår.

Han begynder at tale, lader som om, de bare er et almindeligt par, der holder en kort pause fra shoppingen, mens de nyder en øl. Han taler dæmpet, men hørbart, om den tur, de har aftalt i weekenden, og hun hører hans stemme, men lader ordene glide fra sig, mens hun en gang imellem nikker, smiler lidt som svar på hans tale, og mærker hans hånd længere og længere oppe på hendes lår. Hun har lukket munden, bevidst om, at hendes åndedræt kan blive tungt, og nu tager hun solbrillerne ned fra håret, så hun kan lukke øjnene, hvis det bliver nødvendigt.

Han finder hendes åbning, og denne gang lader han fingeren gå på opdagelse et lille stykke inde i hende. Hun får lyst til at skubbe sig fremad på stolen, invitere ham til at presse den længere op, men holder sig tilbage. Lader som om hun er upåvirket udadtil, mens hun mærker, at fugten stadig er der, og et kort øjeblik glemmer hun at holde sig tilbage, og et kort gisp undslipper hende. Han lader sig ikke mærke med noget, fortsætter bare med at tale, og hun kan ikke lade være med at beundre hans ro og tilsyneladende uanfægtethed, mens han fingre nu kredser om hendes klitoris, rammer det rigtige sted, lige på underkanten af den, og tager den væk igen. Flere gange, mens han med venstre hånd som det naturligste i verden tager sit glas og drikker det sidste. Så fjerner han hånden og hun er lige ved at række ud efter den, at presse den ind mod hendes skød, men lader være, kigger i stedet på ham, da han rejser sig og tager posen.

“Kom” siger han bare, og hun rejser sig, retter diskret på nederdelen og følger ham over mod P-huset. Som om hun var en kliché-figur i en dårlig roman mærker hun, at hendes ben dirrer, da hun tager de første skridt, og hun ved, at han kan mærke hendes ophidselse, og også den vished ophidser hende.

Kapitel 4

De siger ikke noget i bilen på vej tilbage, og selv om han kigger på hende kommenterer han det heller ikke, da hun tager halskæden af, rækker ned i posen fra sexbutikken og fisker sit impulskøb op. Hun åbner det smalle, sorte halsbånd og lægger det om nakken, inden hun lukker det uden at stramme det, og påtaget udtryksløst kigger på ham. Han siger fortsat ikke noget, smiler bare, og styrer bilen på plads, inden de stiger ud.

Hun går forrest, bevidst om, at naboerne kan se hende og halsbåndet, men er ligeglad, og låser døren op. Han lader hende holde den for sig, sparker hurtigt skoene af og går ind i soveværelset. Hun følger efter, stadig uden at sige noget.

“Sæt dig ned” siger han og peger på sengen. Hun adlyder, sidder med benene samlet og hænderne foldet i skødet. Han kigger på hende, så bøjer han sig ned, knæler foran hende og tager hendes sko af. Hun lader ham gøre det, sidder ubevægeligt og venter, mens han rejser sig og smøger hendes cardigan af hende. Hans skridt er lige ud foran hendes ansigt og hun kan tydeligt se, at han er hård, men han gør intet anslag til at åbne bukserne. I stedet løfter han hendes top af, tager fat i den ved hendes hofte og hun lader det villigt ske, løfter armene og mærker den glide over hendes hoved, lader armene falde ned igen, sidder passivt, afventende, mens han åbner hendes bh, og det er ikke koldt i soveværelset, tværtimod, men hendes brystvorter bliver øjeblikkeligt stive, da han tager den af hende og lader sine hænder glide blidt ned langs siden af hendes bryster.

Han får hende op at stå ved at holde hende under armene og trække hende mod sig, og igen lader hun det ske, står stille, mens han trækker først sengetæppet og derefter dynerne af sengen. Han vender sig mod hende uden at smile, men med varme og forventning i øjnene, drejer hende rundt og åbner hendes nederdel, inden han presser hende ind mod sengen og blidt trykker hende ned i den.

Hun bliver liggende ubevægelig, mens hun ser ham tage håndjernene op af posen og lægge dem på sengen ved siden af hende.

“Tag dem på” siger han, og først nu indser hun, at de er i færd med at leve fantasien helt igennem, og et øjeblik er hun i tvivl, mens hun mærker modsatrettede følelser af akavet generthed og lyst blande sig i hende. Han mærker hendes korte tøven, men virker fuldstændig upåvirket, og så tager hun det ene sæt håndjern og lukker den ene ring om hendes venstre håndled, inden hun med venstre hånd og lidt mere besværet lukker det andet sæt. Han smiler og tager hendes håndled, fører hånden op over hendes hoved og låser det ene håndjern fast i sengestolpen, inden han gør det samme med det andet.

Et glimt af bekymring, da han går væk fra sengen, bliver afløst af forventning, da han åbner skabsdøren og vender tilbage med tre slips i hånden. Han lægger dem om hendes ankler og binder dem fast, og selv om hun ikke er strakt ud og kan bevæge både arme og ben lidt, kan hun mærke, at følelsen af magtesløshed, at hun er helt og aldeles afhængig af ham og hvad han vil, hidser hende op, og uden at hun er bevidst om det, er hendes tungespids ude og hun slikker sig om munden inden hun bider let i sin underlæbe.

Han har endnu ikke taget tøjet af, og mens han stadig har det sidste slips i hånden, lader han sin hånd glide hele vejen op ad hendes ben. Støt og uden at standse, uden at ændre hastigheden i bevægelsen glider hans hånd fra hendes ankel, op over indersiden af hendes knæ og frem mod hendes skridt, som han ikke standser ved, men fortsætter med hånden over hendes skamben, forbi hendes navle og hen over hendes ene bryst, inden den standser ved hendes kind, kærtegner hendes kæbe under øret og glider hen til hendes mund. Hun kan ikke lade være, drejer hovedet og åbner munden, vil suge hans fingre ind, sutte på dem, og hun mærker, at håndjernene strammer om hendes håndled, da hun ubevidst rækker ud efter ham, og en kort latter slipper fra ham, mens han drillende undviger hendes mund inden hans hoved nærmer sig og han kysser hende let.

Hendes mund åbner sig mod hans, men han trækker sig væk og instinktivt rejser hun hovedet, men igen undgår han hende, holder fast om hendes nakke og trækker hende ned, inden han igen nærmer sig, lader tungen stikke lidt ud og lader den glide let over hendes læber, cirklende og legende, og hun åbner munden, lægger hovedet tilbage og lader ham komme til, inviterer til mere, men han holder sig tilbage, trækker sig lidt væk, inden han lægger det sidste, brede slips over hendes øjne og binder det under hendes hoved.

En lille sprække af lys nederst i hendes synsfelt, ellers intet. Han har bundet det stramt, så selv om hun forsigtigt rykker på hovedet glider det ikke af. Hun mærker en kort, kølig trækvind på hendes bryster, der får hendes brystvorter til at stivne igen, da han flytter sig fra hende, og hun kan fornemme, at han stadig er der, inden hun hører lyden af tøj, der skraber mod hud. Hun kan ikke fornemme om han er helt nøgen, da hun mærker hans hånd på hendes hals, mærker, at han fingerer let ved halsbåndet, inden hans ene hånd glider ned til hendes bryster, leger med området lige omkring hendes brystvorter, men uden at ramme dem, og det er som om, hun pludselig har fået dobbelt så mange nerve-ender, der alle skriger efter berøring, over hele kroppen og hun skyder ryg, vil presse sig ind mod ham, men støder mod den tomme luft og kan kun mærke hans hånd, der fortsat stryger hende, nu på vej ned over hendes venstre side, næsten dansende på hendes ribben, inden den når det bløde stykke over hendes hofte og fortsætter ned langs siden af hendes balle.

Et kort øjeblik er der ingenting, ingen berøring, og hun når at skubbe sig lidt til siden i forventning om, at hun vil ramme hans hånd, men den er der ikke, og et kort suk af skuffelse slipper fra hende, inden hun mærker hans hånd på sit skamben, hans fingre mellem hendes ben, og hun kan mærke, at hun er mere våd, end hun kan huske, hun har været længe, og han bruger to fingre, kan hun mærke, lader dem glide over hendes klitoris og lidt ind i hende, inden han trækker dem tilbage samme vej, gentager bevægelsen igen og igen, og alt på hende vil have, at han fortsætter, at han lader fingrene standse ved hendes klitoris, stikker dem længere ind og mærker undersiden af hende, langt inde, at han trykker hårdere på hende, hun vil have det skal fortsætte og hun vil have orgasmen på samme tid, men han fortsætter bare, glider let ind og ud af hende, rammer pirrende tæt på, men uden at ramme helt, og hun ved, at det er præcist det, han vil have, han vil have hende til at være lige ved at komme, men uden at afslutte, og så, uden varsel, er der intet. Ingen berøring, ingen drilleri, og hun vrider sig let, hyperbevidst om, at han er tæt på, kan fornemme hans krops varme, men kan ikke nå den, ikke mærke hans hud, kun høre hans vejrtrækning.

De korte sekunder, der går, inden hun hører at han bevæger sig igen, fjerner sig for så at komme tættere på igen, føles som evigheder. Så mærker hun sengen bevæge sig under hende, mærker hans skuldre mod hendes lår, fornemmer hans varme ånde mod sit skød, og selv om hun ved, hvad der skal komme, er den pludselige bølge af varme, der skyller over hende, fra hendes åbne skridt over brystet mod halsen, alligevel en overraskelse, da hun mærker hans mund mod sit skamben. Hans tunge søger ned mod hendes varme, våde åbning, standser ved det yderste af den ene skamlæbe, og hun mærker det hele, kan føle hver millimeter tungen bevæger sig, ved hvor den rammer, før den kommer derhen, og nu afsøger hans tunge den anden skamlæbe, slikker nedefra og op, glider ind mod midten og med tungen åbner han hende, og den føles pludselig hård, som en pik, da han stikker den ind i hende, smager sig frem, støder mod det øverste af hende, og søger op mod klitoris, mens hun mærker at hans fingre nu bevæger sig mod hende, trænger ind i hende, og hun kan mærke, at det ikke er en, men to fingre, at de er let spredte, og søger op mod hendes loft, at de krummer sig og finder vej, trykker mod væggen, målrettet mod hendes begær.

Kapitel 5

En del af hendes bevidsthed er vågen, i glimt meta-orienteret, og hun når at tænke ’Hold kæft, du er jo simpelthen liderlig som aldrig før’, selv om hun aldrig bruger dét ord, men så undslipper tankerne hende og hun er kun følelser, sitrende hudløse åbne og følsomme nerver, der tager imod, og hun hører ikke håndjernene klirre, mærker ikke, at hun forsøger at trække knæene op, men bliver standset af, at hun er bundet fast, mærker kun hans varme og nu bløde tunge, der har fundet hendes klitoris, læberne der nu omslutter den, og det føles som om han suger på den, mens tungen spiller hen over den, fingrene bevæger sig rytmisk i hende, og hun kan ikke holde det tilbage, hun stønner, gisper, ord, hun ikke formulerer, slipper ud af hende, og hun mærker eksplosionen komme, og han mærker det, øger og intensiverer mundens kærtegn, og da hun kommer, slipper han hende ikke, trækker fingrene ud og holder med hænderne fast om hendes hofter, trykker sin mund mod hende, lader tungen glide ind igen, og idet han gør det, idet han holder hende fast med hænder og mund, mærker hun, at det er en bølge, og hun forsøger at trykker sig ind mod ham, og han lader det ske, presser sin mund mod hende, holder tungen helt stille under hendes klitoris, på vej ind i hende og hun fortsætter med at komme, har svært ved at trække vejret, indtil hun mærker presset lette lidt, mærker at han fjerner sit hoved fra hende, trækker sig op over hende, og nu ved hun, at han er helt nøgen, og hun når at fortryde alle legene, vil være fri, vil holde om ham, trække ham ind mod sig, trykke sig mod ham, men kan ikke og må vente på hans næste bevægelse.

Han er hårdere, end hun har husker, han har været før. Måske er det bare hendes sanser, der er forstærkede af, at hun ikke har sit syn, men hun mærker hårdheden, da han lægger sig oven på hende, og spidsen af hans pik rammer hende.

Næsten naturstridigt fornemmer hun, at den også er våd, at han er vildt ophidset, og hun får lyst til at drille ham, nu hendes første behov er blevet stillet, forsøger at trække sig væk, men kan ikke, og nu mærker hun hans hånd mellem dem, at han griber om sin pik, og hun vil have den ind, men i stedet lader han den glide op ad hende, fra åbningen op til klitoris og tilbage igen inden han endelig trykker sig mod hende, åbner hende let med fingrene og trænger ind.

Han standser inden han er helt inde og hun kan ikke holde det tilbage, siger, højere end hun har lyst til, ’Kom nu med den’, og hun kan mærke, det gør ham vild, men han holder igen, bevæger sig kun i korte ryk, trænger ikke helt ind, lader spidsen danse omkring indgangen, inden han endelig synker til bunds i hende og lader den blive så langt inde han kan komme, mens han gnider sig mod hende, roterer lidt med hofterne på en måde, så han både rammer hendes klitoris og et eller andet inde i hende, hun ikke ved, hvad er, og hun kan mærke, at hun snart kommer igen, og nu er hun næsten desperat efter at mærke ham over det hele, hun vil klynge sig til ham, holde ham fast med armene om hans ryg, benene om hans røv, men hun kan ikke, og det er ham, der må afslutte det, og hun når at håbe, at hun vil komme inden ham, og da hun kommer er det alligevel som en overraskelse, som om orgasmen tyvstartede inden hun var klar og hun kan høre sit skrig, men ikke mærke, at det er hende, der skriger, og denne gang er det som om, det er hele hendes krop, der er en del af orgasmen, hendes lår, der ryster, hendes muskler der spændes bag de bryster, der er våde af sved, hendes arme, der sitrer elektrisk, spændes hårdt mod håndjernene og hendes kæber, der bider sig sammen, så hun kun kan grynte, og da hun kan mærke, at han kommer, er hun blevet så sensitiv, at hun mærker hver en dråbe af ham, der rammer hendes indre vægge, og den tanke får endnu en rystelse frem i hende, og nu mærker hun en uventet og uvelkommen klump i halsen, og hun synker, men den forsvinder ikke, og nu er han slap, ligger stille ovenpå hende, trækker vejret tungt, og hun kan fornemme hans smil, men de er begge tavse, mens varmen og fugten fra deres kroppe blander sig.

Han kysser hende, og hun kan næsten ikke gengælde det, er bare slap og tungt åndende, og så trækker han sig langsomt ud af hende, væk fra hende, og hun mærker hans hænder løsne slipset om hendes ankler, inden han først åbner håndjernene, tager hendes halsbånd af, og først dér tager han bindet fra hendes øjne.

Se Også