Erotisk Sexnovelle - Togrejsen

udgivet:

TOGREJSEN

Tak fordi du besøger Missgrey.dk. Her kan du læse en af mange erotiske noveller ganske kvit og frit. Denne er skrevet af Miss Robinson, som er erfaren ud i at skrive om erotik.

Væltende og forslået prøver den unge kvinde at flygte til Italiens sommer og sol, væk fra ex-kærestens utroskab. Med et snuptag, når hun ikke engang op på toget før hun står ansigt til ansigt med Klaus, den tiltrækkende sportsmassør, der ikke er bleg for at give en hjælpende hånd med hendes hjertekvaler. Uvidende om, hvilke overraskelser mødet med hendes nye rejsepartner fører med sig, bliver der hedt allerede inden hun når Italien i kupé 26A.

Kapitel 1

Toget ruller langsomt ind på perronen og de hvinende metalhjul skriger på jernbaneskinnerne, da bremserne klodser til stop. Den skrigende lyd går gennem marv og ben, nærmest som når nogen ridser sin gaffel på en tallerken eller neglene på en tavle. Jeg holder mig for ørerne for at filtrere den værste støj fra. Jeg hader den skrækkelige lyd. Det hjælper bestemt ikke på den nervøsitet, der spreder sig i kroppen. Jeg skal rejse til Italien alene. Helt alene. Det har jeg aldrig prøvet før. Virkelig grænseoverskridende, og jeg er total ud af min komfortzone. Men det er nødvendigt. Jeg skal afsted. Alene. Det er den eneste måde, jeg kan få tankerne væk fra Klaus. Mit livs kærlighed.

I to måneder har jeg levet i en tilstand af sorg og vrede. Han tog den egoistiske beslutning at knalde en eller anden dulle fra en datingside. Utilgiveligt. Specielt fordi, jeg selv fandt ud af det. Jeg læste ved et tilfælde hans beskeder på Messenger. Idioten havde desværre glemt, at jeg også havde adgang til vores fælles iPad med Messenger installeret. Det var ovenikøbet ham selv, der havde synkroniseret med sit eget AppleID. Fjols! Fælden klappede, og han trak blot på skuldrene, da jeg konfronterede ham med chatbeskederne. Hele min verden brød totalt sammen. Jeg pakkede mine ting og skred. Heldigvis kunne jeg slikke mine sår i fred og ro hos Stina. Jordens dejligste veninde. Forstående, omsorgsfuld og helt fantastisk. ”Du bliver bare så længe du har brug for det, skat! Jeg skal ikke bruge det ekstra værelse til noget alligevel.” Mit eget værelse og en skulder at græde ved. Healende kræfter og lange samtaler er vejen frem. Stina er der altid for mig, og omvendt. ”Fokuser på det du kan gøre noget ved, og ikke det, du ikke kan gøre noget ved, skat,” var Stinas afskedssalut, inden jeg blev skubbet ud af hoveddøren på vej mod et nyt eventyr.

Nu står jeg her, ængstelig på Hovedbanegården, med billet i lommen til Italien. Helt alene. ”Bare afsted med dig skat, det er godt for krop og sjæl.” Stina har ret, det er godt for min krop og sjæl. 10 dages ren helse. Verona, egen lejlighed, pool, sauna og masser af sol. Yogaundervisning og meditation. Jeg skal have renset Klaus helt ud af kroppen, begynde på en frisk, og tænke nye tanker om livet! Ingen kærlighedsfnidder og engangsforestillinger, kun egotid. Ditte-tid! Det er i hvert fald planen, det er jo ikke til at vide, hvad rejsen byder på af fristelser. Nu er toget her i hvert fald og jeg skal afsted. Nok på mit livs rejse.

Alligevel flyver tankerne alt for voldsomt rundt i mit hoved. Godt, at jeg blev vækket af den skrigende og virkelig irriterende lyd af skrigende toghjul mod skinnerne. Nu er det nu. Toget holder helt stille og dørene åbner sig langsomt med en høj pustende lyd, som en slags portal til en anden verden. Der mangler egentlig bare lidt røg og blinklys, som en anden rumfilm. Jeg kan ikke lade være med at smile lidt af mig selv. Ærlig talt en lidt tosset tankegang. Men det er godt for mit humør, for det gør det lidt lettere at sætte første skridt på trappetrinet op i toget.

Godt jeg lige greb dig der, smukke!”

Typisk seriøst klodsede mig. Første sekund jeg sætter foden på trappetrinet, vrider jeg om på foden, og snubler ind i toget. Ved siden af mig, uden jeg på noget tidspunkt har ænset andre på perronen, står en ung fyr og holder mig i et snuptag under armen. Storsmilende og samtidig med lidt bekymring i øjnene. Han er ikke en dag over 25 år. Pinligt, Ditte. For pokker altså!

Gud, ej hvor er jeg klodset. Det må være den her idiotiske og tunge rygsæk. Jeg fik vist overbalance i bare iver over at komme op i toget.”

Jeg kigger lidt undskyldende på ham, men har virkelig svært ved at skjule min flovhed. Indvendigt skælder jeg ud på den klodsede Ditte, der altid snubler og dummer sig. Min fod gør lidt ondt, nærmest lidt svigende smerte. Jeg kan mærke at den hæver og dunker. Pis. Hvad nu hvis der er sket noget. Det magter jeg ganske enkelt ikke. Jeg skal på helseferie for pokker. Typisk mig at komme til skade, eller andet, når der skal ske noget. Det er ikke første gang.

Er du kommet noget til?” spørger han omsorgsfuldt.

Jeg humper op i toget og prøver at finde støtte på foden. Den gør virkelig ondt. Den her kan jeg ikke snakke mig ud af.

Ja, jeg vrikkede vist om. Den dunker lidt.

Hvilken kupé skal du være i, så støtter jeg dig lige derhen,” han kigger spørgende på mig. Venter på et svar.

Jeg fumler rundt i min taske og finder heldigvis rejsebilletten frem. Nervøsiteten når alligevel at indfinde sig. Har jeg nu husket billetten? Dumt spørgsmål, da jeg kontrollerede tre til fire gange på vej til Hovedbanegården. Pas, billet og penge.

Øhm, jeg skal vist i kupé 26A.

Smerten tager til. Min fod dunker og er begyndt at hæve. Det gør virkelig ondt nu, og togkontrolløren begynder at se opgivende ud. Det har vist været en lang dag. Ikke særlig imødekommende i hvert fald. Han fløjter til afgang, og sender mig et stramt blik. Jeg tror, uden at han siger noget, at det betyder, at jeg skal se at finde min kupé og at jeg er et klodset fjols. Jeg bliver igen hevet ud af mine tanker, af en venlig stemme.

”Heldigt, det skal jeg også. Kom, hold om min skulder, så humper vi på plads, så den rare togkontrollør kan passe sit arbejde og få gang i det her futtog.

Kupé 26A er heldigvis ikke så langt nede i togstammen, så vi finder hurtigt døren. Den unge mand scanner sin billet, så døren åbner med et klik. Duften af frisk sovekupé kommer os i møde, og til min overraskelse er der to senge i kupéen, adskilt af to sengeborde og et spisebord i midten. Jeg havde frygtet køjeseng. Jeg vidste godt, at jeg skulle sove sammen med en fremmed, det generer mig heldigvis ikke på nogen måde. Men at jeg er så heldig at skulle dele kupé med en smuk ung mand, er vist et lykketræf. Et lille døgn med denne godte, vil ikke være noget problem, han virker venlig og helt ok som rejsekammerat.

Så skal vi bare have dig installeret på sengen, så kigger vi lige på den fod, ik?

Jeg nikker bekræftende og humper kluntet og halvforpustet ind på sengen. Smider mig på sengen, og får bakset rygsækken af med lidt hjælp af min ridder i nød. Stadig lidt pinlig og flov løfter jeg hovedet og kigger lidt forsigtigt op. Vores øjne mødes i et forsigtigt smil og han vender sig om og smider sin rygsæk på modsatte seng. Jeg løfter benet op på sengen, så blodet kan løbe lidt fra min dunkende og ømme fod. Forsigtigt tager jeg skoen af, og kan i samme øjeblik jeg løsner snørebåndet mærke, hvordan foden hæver yderligere. F*ck det gør naller. For hele hule helvede Ditte dit fjols! Jeg opdager slet ikke, at jeg højlydt sidder og skælder mig selv ud. Først da jeg hører en mandlig fnisen.

Ditte-pigen, lad os lige skynde os, at få noget is på den fod, det ser ikke godt ud.

Han vender sig om, og i hånden har han en af de der smarte køleposer, man lige knækker, så bliver de kolde på få sekunder. Super smart. Specielt, at han lige havde sådan en i rygsækken. Han er pænt trænet, så lur mig om ikke han er sportsmand. Han lægger isposen forsigtigt på foden. Jeg trækker nok en mine i ansigtet, der fortæller ham, at det gør ondt. Det gør ondt. Mega ondt.

Hvis du lige sidder lidt med den på foden, så den lige bliver kølet ned, så kigger jeg på den bagefter. I øvrigt, goddag, jeg hedder Klaus.

Ud af munden ryger det på mig, uden at jeg tænker bare et sekund over mit ordvalg.

Åh gud, af alle navne! Klaus! Endnu en Klaus. Her forsøger jeg at flygte fra alt der minder om ex Klaus, og gud hjælpe mig, om ikke jeg skal dele kupé i et døgn med endnu en Klaus.

Lige da jeg siger det, slår det mig, at jeg endnu engang har dummet mig. Big time. Mine hænder flyver op til munden, og mine øjne fortæller vist hurtigt, hvor meget jeg skammer mig over den reaktion…. og lidt for meget viden til en fremmed ung mand jeg IKKE kender.

Ej, det må du undskylde. Det skal jo ikke gå ud over dig. Undskyld.

Der er ikke noget at gøre. Den kan bare ikke reddes eller tages tilbage. Sagt er sagt, nu ved han at jeg har en dum ex Klaus derhjemme jeg er flygtet fra.

Ditte-pigen, det skal du ikke tænke på. Jeg har også en ex Maria derhjemme. Jeg kender alt til følelsen af belastende ex følelser. Jeg har samme mission som dig, langt væk fra alt med ex.

Stilheden har ramt kupé 26A. Vi kigger på hinanden. Deler følelser i tavshed. Tankerne flyver og den dårlige samvittighed over mit udbrud er så småt ved at dampe af. Min fod giver en frygteligt jag, og afbryder vores øjenkontakt og mine tanker. Jeg gør en smertefuld grinmasse for at vise Klaus, at min fod virkelig gør ondt. Jeg rækker langsomt ud efter isposen og fjerner den forsigtigt. Foden er stadig hævet, så jeg lægger den forsigtigt på plads igen. Jeg må have lidt smertestillende bare til at tage toppen af smerterne. Jeg rækker ud efter min rygsæk og finder min lille medicintaske frem. Ibuprofen bliver min bedste ven i nat. Det bliver en lang nat.

Kom, lad os tage sokken af. Så kan jeg bedre undersøge foden.

Undersøge? Er han læge? Fysioterapeut? What? Han fanger hurtigt mit spørgende blik.

Sportsmassør og uddannet fysioterapeut med speciale i sportsskader. Jeg har set og behandlet en del vridskader på det håndboldhold jeg er hos til dagligt.

Nååh, det forklarer de store veltrænede muskler og lysten til at tage på mine sure tæer.”

Jeg nærmest bruser ud i latter over mit eget ordvalg. Latteren afløses hurtigt til et sagte støn og tårerne triller ned ad mine kinder. Klaus har fat i min fod, og selvom han vrider og trykker forsigtigt, gør det SÅ ondt at det trækker tårer.

Muligvis er det ledbåndet der har slået sig kraftigt, men det kan også være en forstuvning, Ditte. Op med foden, is på med mellemrum og masser af smertestillende. Jeg lægger lige et elastikbind på, når hævelsen er faldet lidt. Men i aften og nat, er det med foden oppe unge dame.

Hvad er oddset? Ditte snubler INDEN rejsen er begyndt eller Ditte kommer helskindet gennem hele rejsen? Toget ruller, så det er umuligt at hoppe af og hjem. 10 dage på en øm, hævet og måske forstuvet fod. Super! Det bliver en fremragende tur. Simpelthen fantastisk helsetur. Det kan ikke være mere nederen. Den her tur er bygget af nederen. Der ligger en Klaus forbandelse over den her tur. Han vil ikke have, at jeg skal have det godt uden ham. Ja, det er sådan det er. Klaus forbandelse. Tårerne triller ned ad mine kinder.

Så så, Ditte-pigen… så slemt er det vel heller ikke. Du skal nok blive fjong igen.

Klaus tørrer forsigtigt en tåre væk fra min kind. Stryger mig hen over kinden og hen over mit hår. Så kommer det. En tsunami af følelser. Jeg hulker. Endnu engang hulker jeg som om hele verden er faldet ned over mig. Tårerne får frit løb og jeg falder om halsen på ham. Han sidder helt stille og holder forsigtigt om mig, lader mig få den tid jeg skal bruge, lader mig græde færdig. Med snot og forgrædte øjne kigger jeg på ham. Han smiler lidt, tørrer igen mine øjne, og henter et stykke papir på spisebordet til næsen. Uden et ord, sætter han sig igen rækker mig servietten, så jeg kan tørre næsen og øjnene.

Tak.” får jeg snøftende fremstammet.

Det havde du vist brug for.”

Han sidder helt tæt med ansigtet mod mit. Kigger bare på mig. Omsorgsfuld og smuk. Så smuk. De dejligste blå øjne, nærmest isblå. Lyst kort hår og smilehuller i kinderne. Hans skægstubbe er et par dage gamle og hans duft er en blanding af maskulin krydret parfume og massageolie. Jeg tager en dyb indånding og lukker øjnene i et kort sekund. Selv med lukkede øjne, kan jeg se hans varme blik se lige gennem mig. Varmen fra hans krop rammer mig. Han er tæt på. Jeg bliver draget til ham som en magnet. Inden jeg ser mig om, ender mine læber på hans. Om det er mig eller ham der drages til et kys, har jeg ikke helt styr på, men her sidder vi i kupé 26A i et sensuelt kys.

Kysset varer ganske kort, så trækker han hovedet forsigtigt til sig. Han kigger på mig og kysser mig igen. Denne gang mere vådt. Jeg inviterer hans varme og våde tunge indenfor. Dette kys bliver mere grådigt og begærligt. Hans tunge kræver grådigt min mund og jeg mærker hans hånd bag mit hoved. Vores åndedræt bliver hurtigere og min puls stiger. Grådigt danser vores tunger rundt om hinandens. Kysset bliver kraftigere og kraftigere. Mere og mere krævende og begærligt. Jeg kan næsten ikke få vejret. Pludselig bliver vi afbrudt af en banken på døren.

Det er billetkontrol, må jeg komme ind?

Klaus slipper taget i mit baghoved og stopper kysset langsomt Han giver sig god tid til at afslutte. Vores øjne fanger hinanden og han smiler frækt.

Reddet af klokken, tror jeg, vi har besøg af den rare togkontrollør. Find din billet frem.

Han rejser sig fra sengen, og bevæger sig langsomt hen til døren. Jeg sidder tilbage med røde kinder helt forpustet og tændt. Lidt desorienteret.

Kom indenfor,” siger han med en venlig stemme.

Togkontrolløren kommer til syne i kupéen. Han kigger på mig og gør store øjne. Hans øjne falder hurtigt hen på min fod, der ligger på min hovedpude med is på, og ser pænt mishandlet ud. Det er tydeligt, at hans dårlige samvittighed trænger sig på. Klaus rømmer sig, og stikker ham vores billetter. Togkontrolløren kigger igen hen på mig og ned på min fod.

Du godeste, var det så slemt med din fod?

Inden jeg når at sige noget, svarer Klaus ham kækt.

Ja, den unge dame har forstuvet foden, så der var en årsag til, at hun ikke bare løb ned til sin kupé. Så måske du skylder Ditte her en undskyldning for dårlig opførelse?

Den diskrete skideballe hang i luften længe. Togkontrolløren fumlede lidt ved sin billetscanner. Rømmede sig og tog tilløb til at sige noget. Han var tydeligvis udmærket klar over, at han havde snerret ad mig, da jeg snublede ved trappen. Heldigvis tog han sig sammen til en undskyldning.

Ja, det må du undskylde, det var ikke pænt af mig at snerre. Uanset hvad, skal jeg tale pænt til passagererne. Håber du vil tage imod min dybeste undskyldning?

Jeg smilede og tog mod undskyldningen med et forsigtigt ”selvfølgelig.”

Jeg tror jeg kan skaffe et par krykkestokke til dig, vi har vist et par stående et eller andet sted i forsyningsvognen. Kunne du være interesseret i det?

Nu vil venligheden da ingen ende tage, det takker vi selvfølgelig JA TAK til. Ditte kommer til at humpe voldsomt de næste par dage, og skal så vidt muligt holde foden i ro, så det må du meget gerne.

Klaus gav togkontrolløren hånden og lagde an til, at han skulle trække sig fra kupéen.

Jamen, ok så. Dem finder jeg lige til dig.

Lidt undskyldende og forvirret trak han sig fra kupéen og lukkede døren efter sig. Klaus vendte sig om, og vi brød ud i høj latter. Det var lidt komisk, men også lidt underholdende. Grineturen fik mig også til at tænke på andet end smerter i foden og et helt og aldeles fantastisk dybt kys. Et kys der et eller andet sted, fortalte mig lidt om, hvordan resten af togturen ville ende. Bestemt ikke som jeg havde aftalt med mig selv.

Kapitel 2

Togets konstante rumlen over jernbanesvellerne i et ens mønster af den velkendte dunkelyd, fyldte kupéen. Jeg var alene i den dunkle kupé og nød stilheden. Et øjebliks stilhed og alene med mig selv. Et øjeblik til at tænke over de sidste par timers hændelser. Jeg skal love for, at mission Ditte-tid og ego-tid ikke helt er gået som aftalt. Jeg har på intet tidspunkt tænkt lækker, ung lyshåret fyr med blå øjne ind i planen. Klaus er i spisevognen og for at hente mad til os. Godt han er sådan en hjælpsom sjæl. I virkeligheden kunne jeg have ligget her, ensom og hjælpeløs, uden en sjæl, der havde skænket mig en tanke. Men du er min ridder i nød, på vej efter mad til os. Sikken en kupémate, jeg har fået mig. For det ikke skal være løgn, så skal vi samme sted på ferie. Hvad skal det ikke ende med, rebound ferie med Klaus? Samme ferielejligheder, samme yogahold og samme pool i 10 dage.

Vi havde slet ikke snakket om kysset efter togkontrolløren var gået. Bare talt om ferien vi skulle på og lidt andet privat exsnak. Helt afslappet og naturligt. Virkelig den mest fornuftige samtale, jeg længe har haft med et andet menneske. Han var meget åben om sit privatliv og fortalte i korte træk om hans tidligere forhold med Maria. Jeg fik også fortalt om ex Klaus, og hans bedrifter. Det var helt rart at fortælle en fremmed om hele episoden. Klaus var rystet, for det lignede næsten det han havde været i gennem med ex Maria. Vi var i samme båd og havde samme mission; at rense sindet for alt ex fortid.

Halløj i kupé 26A, så er der mad til patienten.

Klaus kommer brasende ind ad døren med bakken fyldt af mad og drikkevarer. Det dufter enormt lækkert. Min mave rumler. Jeg er hundesulten. Frokosten havde jeg selvfølgelig glemt alt om, så i min rygsæk gemmer der sig en meget kedelig kyllingsandwich. Jeg skynder mig at sende en undskyldende tanke til Stina, som ellers havde være så sød at smøre den til mig.

Nøj, hvor dufter det lækkert. Hvad skal vi spise?” min mave rumler igen af duften.

Der er flæskesteg på menuen med hele svineriet. Og et glas rødvin, hvis du lyster, sodavand og vand. Der er mere, hvor det kommer fra. Jeg henter bare en portion mere.

Klaus får anrettet mig ved spisebordet med foden på en ekstra stol han har hentet i nabokupéen. Ny is på foden og et glas rødvin. Faktisk ret hyggeligt i alt det kaos. Vi taler ikke så meget under middagen, og spiser forholdsvis hurtigt med rumlende maver og god appetit. Vinen får også hurtigt ben at gå på, så Klaus smutter i madvognen efter en flaske. Jeg er begyndt at blive en smule pjattet og snurrens, det samme gør Klaus. Vi pjatter højlydt og griner af hinandens historier. Vi finder også ud af, at vi virkelig har mange ting til fælles, efterhånden som vi kommer rundt om forskellige emner. Sex kommer også på tavlen, og her bliver det en smule kinky og ophidsende. Vi kommer også ind på, hvordan jeg rent praktisk kan have sex med den møgfod, jeg har anskaffet mig. Og forslagene dertil er opfindsomme. Mange af dem kan på ingen måde foregå i en togkupé, mens andre sagtens kunne. Efter den samtale, bliver luften i kupéen en smule mere intens. Vi flirter mere og mere og nu ligger det tykt i luften. En stærk aroma af sex og begær.

Hvad så Ditte-pigen? Skal jeg ikke hjælpe dig ud af alt det tøj? Du ligner en, der har det varmt?

Han kigger charmerende og lysten på mig, med sine isblå forførende øjne. Det er svært at sige nej til. Jeg trænger til mandlig omsorg og begær. Det er lang tid siden sidst. Ex Klaus og jeg rørte ikke hinanden de sidste par måneder af vores forhold, alarmklokkerne burde ha´ ringet længe inden mit tilfældige møde med hans dullechat.

Tanken om Klaus store massørhænder på min krop, er voldsomt tiltalende. Jeg må mærke den mand på mig og i mig. Alle aftaler med mig selv bliver hurtigt annulleret. Mine øjne siger vist alt, for Klaus rejser sig fra sin plads, og kommer over til mig. Han tager fat under mine knæ og lægger armen om mig, og løfter mig fra stolen og over på sengen. Forsigtigt og langsomt. Han sætter sig på hug foran mig mellem mine ben. Min fod dunker, men smerten bliver hurtigt sekundær. Det er svært at koncentrerer sig, når der sidder en møg lækker ung fyr for mine fødder og kigger forførende op på mig. Med begge hænder stryger han håndfladerne op ad mine lår fra knæ til hofte. Han finder knappen i mine bukser og åbner dem. Øjenkontakten brydes ikke på noget tidspunkt. Han rejser sig op og rækker hænderne ud mod mig, som en hjælp til, at jeg kan komme op og stå. Hans rolige smil og forførende øjne nærmest hypnotiserer mig. Jeg lystrer og kommer lidt kluntet op at stå. Jeg lægger mine hænder på hans skuldre, og han trækker mine bukser ned. Forsigtigt og lidt genert sætter jeg mig ned igen. Jeg bukker mig ned og tager den ensomme sok af den raske fod. Det ser ikke så smart ud med en sok på, typisk mig og min forfængelighed.

Klaus sparker sine egne Nike sko af og trækker sine løse træningsbukser ned. Hans enormt veltrænede mandelår kommer til syne. Da han træder ud af træningsbukserne, samler dem op og smider dem på sin seng, er det lidt svært ikke at bemærke den mest velformede, runde og lækre røv. Mums den har squattet en del.

Lidt tillokkende slentrer han hen til mig samtidig med, at han trækker t-shirten over hovedet. Jeg smiler lidt over hans lille nummer, for det er lidt af et show han leverer og det ved han så udmærket godt. Han behøver ingen scorereplikker, han skal bare smide tøjet og blinke med sine isblå øjne. T-shirten kaster han bagover så den lander på sengen. Nu står han foran mig, mellem mine bare ben. Mit ansigt er lige ud for hans tights, der sandelig er fyldt godt ud, skal jeg love for. Han bliver stående, afventende. Nu er det vist min tur. Jeg vælger derfor at række ud og føle på hans lår. Mine hænder stryger hans yderlår, så inderlår, arbejder sig rundt til den gode røv. Jeg føler og nyder hans smukke kunstværk af en krop. Den kan han godt være stolt af. Mærker alle detaljer i musklerne og hans bløde velduftende hud. Bulen i hans tights vokser langsomt. Jeg vækker noget til live under det hvide bomuldsstof. Han bukker sig ned, og trækker min bluse over mit hoved. Den skjuler min lyserøde blonde BH. Jeg hører en sagte, men markant, brummen. En mand der tænder på undertøj. #JATAK.

Sexet BH til en sexet kvinde, det er jeg vild med”.

Han trækker stropperne til min BH ned over skulderne og kærtegner mine bryster uden på stoffet. Åh, det er ophidsende. Mine brystvorter svigter ikke, de reagerer omgående. Det gør Klaus tights også, det ser ud som om, at der er ved at være lidt trængt med pladsen derinde. Vi har stadigvæk øjenkontakt, nærmest som om vi taler sammen via vores blik.

Jeg løfter min hånd og stryger forsigtigt hen over den store og hårde bule. Han gemmer vist på noget enormt lækkert derinde. Klaus lukker for første gang sine øjne og et lille dybt sukkende støn, forlader hans mund helt nede fra maven af. Der rammer jeg vist et ømt og følsomt punkt. Med begge hænder tager jeg fat i kanten af hans tights og trækker langsomt ned. Ud vælter en enorm pik. Smuk, glat og lækker, som en pik nu er. Han er veludrustet, og den står stor, flot og stolt lige ud i luften. Kigger direkte på mig, med sit enorme spændte og lyserøde pikhoved. Nærmest hvisker til mig, ”kom smag på mig, slik på mig”.

Min indre stemme lytter og automatisk åbner jeg munden. Mit blik løfter sig og vores øjne mødes igen, efter en kort afbrydelse. Hans blik er vildt, nærmest dyrisk. Hans forventninger er meget tydelige, og han venter tålmodigt på næste scene af filmen, der løber forbi hans øjne. Min mund er åben og langsomt nærmer mine læber sig det indbydende pikhoved. Jeg fugter sensuelt mine læber med tungen og gaber over ham. Med begge hænder placeret på hans balder, presser jeg ham blidt længere ind i min mund. Han stønner højt, der er god lyd på ham nu.

Åh, Fuck, det er crazy, det her,” får han nærmest stønnende fremstammet.

Med rytmiske blide træk i hans balder, arbejder jeg et godt tempo op, og leger med hans pik i munden. Autoblow ala Ditte. Min gagrefleks er næsten ikke-eksisterende, så jeg kan tage hans enorme og hårde pik pænt langt ned i halsen. Lige den teknik er jeg ret stolt af. Den giver i hvert fald point på knaldekontoen. Klaus lyder i hvert fald som om, at han er på vej til himmels. Aldrig har jeg hørt så mange maskuline støn og lyde fra en mand. Hans ene hånd lander på mit bryst, og lidt fumlefingret, får han tippet mit bryst ud af BH-skålen, så han frit kan nulre, trække og klemme om brystvorten. Jeg skruer op for tempoet og klemmer mine læber yderligere om pikken. Nu er det min tur til at give ham lidt igen, og det kommer nu. Jeg kan mærke han er lige ved at være der, og muskulaturen i hans balder, fortæller mig, at han er tæt på. Han forsøger at trække sig ud af min mund, men jeg holder fast i hans baller. Nix, det kommer ikke til at ske Klaus, du og DEN bliver HER. Hans øjne er vilde og spørgende. Lidt undrende ryster han på hovedet. Vores øjne er låst fast i et fælles blik, og jeg fortsætter min mission. Med begge hænder tager han fat om mit hoved, og overgiver sig til min sugende og suttende magt. Jeg griber hårdt om hans nosser og lader min langefinger lægge et lille hårdt pres på hans mellemkød. Så er der gevinst, den virker hver gang.

Klaus stønner højt udløsningen ud. Sæden sprøjter ud af ham i voldsomme portioner, og jeg synker synkront hver en dråbe af hans ekspreslevering. Tre, fire og fem gange. Langsomme stød ind i min mund og aftagende i styrke, til der ikke er mere at give af. Jeg slipper taget i hans røv og nosser, og læner mig triumferende tilbage på sengen.

Puha, jeg har vist lige bruge for at sidde lidt ned.

Klaus vælter ned på sengen ved siden af mig, helt udmattet og forpustet. Der går lidt før nogen af os siger noget. Han skal lige have lov til at komme sig oven på et stykke højtbelagt med Ditte. Jeg vender mig om, så jeg har ryggen oppe i hovedenden, og løfter min fod op på hans lår. Den dunker vildt, efter den har været nede i kampens hede. Lidt hævet igen. Isposen der ligger i fodenden, er ved at være smålunken, så jeg håber togbaren eller køkkenet kan hjælpe mig lidt.

Jeg har et par stykker mere i min rygsæk, lad mig lige hente en til dig.

Klaus læser mine tanker. Han rejser sig udmattet og styrer over til rygsækken, hvor han hurtigt finder en ispose og klikker den, så den kan blive kold. Da han lægger den på min fod, stønner jeg tilfreds. Det havde jeg brug for, for smerten aftager forholdsvis hurtigt. Det er også ved at være tid til smertestillende igen, så jeg rækker ud efter min pilletaske. Klaus rækker over på bordet, efter resten af min cola.

Madame… lidt at skylle munden med.”

Vi småfniser begge to samtidig.

Efter den ladning, kan jeg absolut godt bruge en mundslurk.

Han kigger lidt forlegen på mig. Hvad han i øvrigt overhovedet ikke behøver. Jeg elsker at tilfredsstille en mand med blowjob og happy ending.

Jeg har helt styr på betydningen af den levering, så det skal du på ingen måde være forlegen over, Klaus! Det er mig en ære at kunne give lidt tilbage, for alt det du har hjulpet mig i dag. Du har faret rundt og leget sygeplejer. Jeg er meget taknemlig for din hjælp.

Han kigger lidt overrasket på mig. Som om han ikke helt forstår min taknemlighed. Helt ærligt, indtil nu, har vi været fremmede i en togkupé. Det er sjældent, at mennesker, der ikke kender hinanden, er så hjælpsomme. Det ligger bare ikke naturligt i mange mere.

Selvfølgelig vil jeg hjælpe. Hvem kan lade være? En smuk kvinde i nød, come on!

Ha! Din charmetrold. Men helt ærligt, det er ikke hver dag, jeg møder sådan en hjælpsomhed. Se bare på togkontrolløren. Stod det til ham, så lossede han mig ud af toget igen.

Ja, men det er også en forkert indstilling at have i et servicefag. Kan vi blive enige om det?”

Han har så meget ret, og selvfølgelig er vi enige. Det er ikke i orden at snerre og bide af passagererne, uanset, hvor dårlig en dag han har. Venlighed og imødekommenhed er nøglen til en god kundeservice.

Hvordan har foden det? Er den ved at aftage i smerte? Den er i hvert fald ikke så hævet mere. Hvad siger du til, at jeg lige lægger en lille forbinding om den, så den har lidt støtte til natten?”

Åh, det lyder dejligt og som en pragtfuld god idé. Gud, hvad er klokken egentlig?

Klaus kigger på sit ur. Jeg har på intet tidspunkt skænket klokken en tanke. Ikke engang min mobiltelefon har været fremme. Tiden er fløjet afsted. Det må være det gode maskuline selskab. Det er egentlig lidt forstyrrende, for ex Klaus følelsen har ændret sig lidt, her de sidste par timer. På den gode måde.

21.40 dut! Tiden flyver i godt selskab.

Klaus graver løs i rygsækken, og hiver et helt kit frem af sygeplejeudstyr. Han er virkelig godt forberedt. Det må være en form for arbejdsskade. Den unge mand, er meget forberedt på ulykke og skade.

Ja, jeg går aldrig ned på udstyr. Man ved aldrig, hvornår der er brug for assistance,” siger han lidt smågrinende af sin egen situation.

Langsomt, meget forsigtigt og yderst professionelt, lægger han en perfekt forbinding på min fod. Det føles virkelig aflastende, også selvom jeg sidder eller nærmest halvt ligger ned. Da han er færdig, begynder han at massere min raske fod. Dejlig fodmassage. Virkelig skønt. Langsomt bevæger han sig fra foden og op ad mine læg. Videre til mine lår, både inderlår og yderlår. Han spreder mine ben en smule, så han kan komme til længere oppe. Siddende halvt mellem mine ben, stryger han håndfladerne hen over maveskindet. Jeg får kuldegysninger over hele kroppen og mine brystvorter står som to frosne hindbær under min BH. Klaus vipper begge bryster ud af skålen og med begge hænder griber hans varme hænder blidt om dem. Blide masserende bevægelser og med tommelfingrene og pegefingrene, nulrer og klemmer han dem endnu hårdere. De er ekstremt følsomme, og min krop reagerer ekstremt. Jeg vrider mig under hans berøring, da det sender signaler ud i hele kroppen. Det er så vidunderligt. Jeg kan næsten ikke være i min egen krop af nydelse. Han slipper det ene bryst, og pludselig mærker jeg en hånd udenpå mine trusser. Klaus stryger fingeren hen over mit venusbjerg. Jeg kan ikke holde stønnene ude, og giver los. Stimuleringen får min krop op i højeste liderlighed og da han udenpå trussen rammer min klitoris, kan jeg næsten ikke være i mig selv mere.

Shhhyyy, træk det ud. Ikke komme allerede smukke, så stopper jeg.

For filen da en drillepik. Er vi ude i orgasmekontrol eller hvad? Jeg trænger til at komme, jeg trænger til orgasme, jeg trænger til at stønne højt og vække hele toget. Jeg trænger til stiv pik i min våde fisse og voldsom sex… og så vil han lege. Fuck i skuret, hvor er han fræk. Jeg tager en dyb indånding, og fokuserer. Jeg kan godt det der orgasmekontrol. Lad os bare lege.

Jeg låser mig fast i hans dybe og intime blik og fokuserer. Hans finger ligger igen på min klitoris uden på trussen. Langsomt stryger han fingeren frem og tilbage. Min brystvorte er efterhånden følelsesløs. Nerveenderne er efterhånden fuldstændig overstimuleret. Klaus skifter bryst og nulrer videre på den brystvorte. Med fingeren skubber han langsomt trussen til siden og blotter min våde og villige skamlæber. Jeg kan mærke fugtigheden er på kategori flodbølge, så jeg håber, at han er klar til en våd omgang. Jeg spreder mine ben yderligere, så han kan se og komme til. Heldigvis har jeg g-streng på, så tildækningen er begrænset.

Mmm, nybarberet og glat. Lige som jeg elsker det. Smukt syn.

Kom bare charmetrold, ros min fisse. Hun trænger til det. Hun trænger så meget til det. Kom bare videre med det du har gang i. Klaus stryger sin tommelfinger hen over mit venusbjerg, ned til klitten og stikker den i meget langsomt tempo, ind i min våde skede. Jeg trækker vejret meget dybt og et stille støn stemmer over mine læber. Kors i hytten, hvor er det lækkert. Langsomt ind, langsomt ud. Op på klitoris og tilbage igen i skeden. Med to fingre spreder han mine skamlæber og blotter klitoris. Han rækker tungen ud og slikker sig om munden. Hans hoved er meget tæt på mit kød. Jeg kan mærke hans åndedræt på mine kønsdele. Hans øjne finder mine og han sænker hovedet det sidste stykke til mål. Små slik på klitoris, kun med spidsen af tungen. Drillende små slag, men nok til yderligere at vække nerveenderne. Jeg skal virkelig tage mig sammen, for ikke at give mig hen til orgasme. Først når han siger ”go”, giver jeg los. Jeg kan godt det her orgasmekontrol. Cirklende bevægelser med tungen rundt om min klitoris, små sug, en tommelfinger i skeden og niv og klem i min brystvorte. Det er virkelig en udfordrende opgave jeg er endt ud i. Mit åndedrag er kraftigt, jeg er tæt på. Jeg er nødt til at bede om lov til forløsning, for jeg kan ikke holde den længere.

Please, lad mig komme. Please.

Det var ikke meningen, at det skulle lyde som tiggende og tryglende ”få lov”, men nu blev det sådan, for jeg kan simpelthen ikke holde den længere. Klaus stopper ikke sit orale speciale, men brummer bekræftende. Han sætter farten op og få sekunder efter eksploderer jeg voldsomt. Mine støn lyder som små serier af grynt. Virkelig voldsomt. Klaus stopper ikke, han fortsætter bare sin konstante stimulering. Trækker orgasmen ud i ekstremer. Han slipper mig og er hurtigt på knæ i sengen mellem mine ben. Hans enorme rejsning ses tydeligt. Han rækker over på bordet og tager et kondom, han tydeligvis har forberedt, uden min opmærksomhed. I et snuptag ruller han det på og lige så hurtigt glider han hårdt ind i mig. Glidebanen er voldsom, så der er absolut ingen friktion. Et hårdt stød, og han er i bund i mit indre.

Ååhhhh, gud,” lyder det fra mig efterfulgt af et enormt støn.

Klaus hiver mig helt ned på ryggen og trækker mine ben op på hans skuldre. Hårdt og dybt pumper han løs. Hurtige men dybe ryk. Han knepper mig hårdt og voldsomt. Lige som jeg elsker det. Mine ben ryster, min krop ryster og hele kupé 26A forvandles til et mekka at støn, brummen og højlydt sex. Aldrig har jeg prøvet noget lignende. Det er er sex af bedste skuffe. Ex Klaus, go home! Knald din chatdulle, hvad rager det mig. Jeg har fundet mig en ny Klaus, og han har styr på sit shit, sin krop og sin pik. Lidt komisk, at der skulle en Klaus til at rense mig for Klaus.

Sveden driver af den maskuline massør der hænger over mig med mine fødder om nakken og sin pik i mit våde hul. Han knokler og jeg nyder det max. Mine orgasmer kommer i serier og han bliver ved og ved og ved. Man skulle næsten tro, at knægten er på viagra. Pikken vil ingen ende tage. Hård og energisk fører han mig til himmerige og retur i tåge igen. Hans klimaks er lige om hjørnet, for hans ansigt fortæller mig, at han er ved at være der. Jeg er udmattet af 3-4 orgasmer i træk, men holder den kørende, så han kan få en salut af en afslutning. Det fortjener han. Med begge hænder løfter han mig i benene, så min røv letter fra madrassen. Så kommer det! Brølet. Det mandige tarzanbrøl. Forløsningen og klimakset. Endnu engang skyder han sig til orgasme og kondomet fyldes med hans sexede kneppesafter.

Udmattet ligger vi side om side i min seng. Lyden af vores hjerteslag og puls høres tydeligt i kupé 26A. Langsomt falder vi ned på normalt blodtryk og så falder vi begge i søvn.

Kapitel 3

Det er varmt og jeg skal tisse. Toget bumler i samme tempo og lyden er beroligende og mediterende. Men jeg skal virkelig tisse. Klaus ligger tæt op ad mig med armen på min mave. Jeg er nødt til at vække ham, for jeg ligger inderst i sengen. Lyset fra sengelampen kaster en diskret kegle ned på hans ansigt. Han er virkelig smuk, også når han sover. Min krop er øm og udmattet, og min fod gør lidt ondt. Jeg kigger ned på hans ur på håndleddet. Han har virkelig flotte hænder. Selv på hånden, kan jeg se musklernes struktur. Magiske hænder. Klokken er 05.12, så vi har alligevel sovet nogle timer. Jeg stryger forsigtigt fingeren hen over kinden. Han er virkelig blød. Nærmest babyhud.

Klaus, jeg skal tisse,” han reagerer ikke på min hvisken.

Klaus. Vågner du lige? Jeg skal tisse,” lidt højere end hvisken.

Det lykkedes mig at vække ham. Lidt søvndrukken og desorienteret, kigger han på mig. Selv i halvmørke, er hans øjne isblå og klare.

Jeg skal tisse, vil du hjælpe mig?

Han strækker sig og smiler.

Ja, selvfølgelig. Lad os lige få noget tøj på så. Vi kan ikke rende rundt i toget, split og Hans Jørgen.

Klaus ruller ud af sengen og finder sine træningsbukser frem. Han har stadigvæk kondomet hængende på pikken. I et snuptag hiver han det af, slår en knude og smider det i skraldespanden. Smågrinende roder jeg lidt i rygsækken, og finder et par natshorts frem. Min bluse ligger på gulvet. Hurtigt er vi begge i mere diskret beklædning til en nat-tisse-tur gennem togstammen. Mine krykker fungerer perfekt, det er lidt nemmere at bevæge sig rundt med en skadet fod. Togkontrolløren gav mig lov til at beholde dem. De blev ikke brugt til noget alligevel. Ferien er reddet, nu kan jeg da komme lidt rundt, trods alt.

Det rykker lidt i toget, men jeg får hurtigt styr på balancen og vi finder toiletterne. Der er toiletter til hver vogn, så vi skal ikke ud på en længere gåtur. Heldigvis. Vi får hurtigt tisset af begge to, og finder kupé 26A igen. Da vi åbner døren, mødes vi af en voldsom aroma af sved og sex.

Hold da op, der er virkelig nogen, der har givet den gas herinde.

Klaus griner og styrer direkte over til vinduet. Det kan åbnes minimalt, men den friske luft fylder hurtigt det lille areal i kupéen. Det er dejligt med frisk luft, jeg sover bedst med åbent vindue. Men larmen fra skinnerne er højlydt, så vi må lukke vinduet igen.

Er det ok, at jeg sover i min egen seng resten af natten? Der er ikke så meget plads til to i de her senge.

Den er jeg helt med på. At sove som sardiner i en dåse, er ikke min favorit. Mit lagen er helt krøllet og Klaus reder sengen for mig. I skabet over sengen, finder han en ekstra hovedpude. Han lægger den i fodenden og banker på den.

Så, nu kan du putte behageligt. Også med foden.

Jeg humper hen til sengen, og får en hånd til at lægge mig. Foden har det bedre med støttebind på. God pleje har hjulpet. Det havde jeg aldrig selv fundet ud af. Klaus går over til sin egen seng, og gør den klar. Vi sidder på hver vores seng og smiler til hinanden. Det har godt nok været en oplevelsesrig dag. Den havde jeg ikke lige set komme. På ingen måde. Klaus løfter sin dyne, og putter på en nuttet måde. Han gaber højt og laver lidt smaskelyde for sjovt.

Godnat Ditte-pigen. Vi ses senere.

Godnat Klaus, tak for en dejlig dag.

Jeg venter på svar, men får ikke noget. Kun lyden af dyb vejrtrækning gennem mørket. Han er allerede faldet i dyb søvn igen. Der skal tankes energi til endnu en dag. I mørket sender jeg Klaus et fingerkys og putter under dynen.

Tankerne flyver til Verona, pool, sol, yoga, meditation, helse for krop og sjæl. Og Klaus. En ny Klaus. Nye muligheder har skubbet til mit mørke og triste humør. Over en uge med denne skønhed. Dette vidunderlige, omsorgsfulde og vildt sexede menneske. Jeg afstemmer hurtigt mine forventning med mig selv. Tingene har ændret sig. Planerne har ændret sig. Er det her manden, der skal rense mig for ex Klaus? Skal jeg være den der renser ham for ex Maria? Han har i hvert fald forsøgt at kneppe både hende og ham ud. Et par omgange mere af den medicin, så er de mere end væk. Er det Klaus, der er ren helse og healing? Om under 7 timer, er vi i Verona og et nyt eventyr begynder. Det bliver epic. Det bliver en ny start.

Lyden af togets dunkelyde over svellerne og den vuggende kupé 26A luller mig i søvn, og fører mig direkte ind i drømmenes verden. Drømme om ferie og fremtid.

Se Også