OBS: Fortælling fra et besøg på Erotic World i år 2018. Skal du på Erotic World i år, 2020, så se mere herunder, inden du læser videre.

Erotic World år 2020

Skal du på Erotic World i år 2020, foregår det datoerne den 3., 4. og 5. april i København. Se mere her: Find billetter vil Valby. Skal du besøge messen i Fredericia i år, er det den 10., 11. og 12. april i Fredericia. Se mere her for at finde billetter til Fredericia. Dette er ikke sponsoreret, men blot til almindelig information til dig, som kunne have lyst til at udforske den seksuelle verden. 

Endnu engang havde Mr. Handy og jeg fornøjelsen af, at opleve Erotic World sexmesse efterår 2018 i Valby Hallen København. Sexkongen og Miss Nuna bød pressen velkommen, efter kaos med brandmyndighederne, der tilsyneladende mente, at det var nødvendigt at kigge forbi kort før åbningstid. Utålmodige gæster i to LANGE køer, måtte pænt vente på, at der blev givet grønt lys til åbning, af efterårets Erotic World sexmesse.

Besøg på messen 2018: Erotic World SEXmesse i sanselighedens tegn

Det er altid lidt sjovere, at få en guidet rundvisning INDEN gæsterne vælter ind. Der er mere plads og ro til at danne sig et indtryk af udstillingen. I år var oplevelsen dog en lidt anden! Fornemmelsen af kaos pga. brandmyndigheder med crew, håndværkere og personale der farer forvirrede rundt, er bestemt ikke det bedste første indtryk. Det var meget tydeligt, at sexmessen ikke var helt klar til gæster! Mange af udstillerne var selvfølgelig på plads, men flere steder var det tydeligt, at tiden var løbet fra dem… og hvor var garderoben? Et spørgsmål jeg hørte flere spørge om! Den fandt vi, da vi havde gået rundt med jakkerne over armen, i en halv time tid. Det skulle i år handle om sanselighed, og årets nye tiltag “Sanselabyrinten”, som jeg virkelig havde glædet mig til, var ikke klar! ØV! Ingen sanselabyrint til os.

Erotic world sexmesse

Masser af strip og Gogodansere

En af de sanser der så absolut kom i brug, var synssansen. Man kan syntes om strip eller ej, men hvis stripperen, uanset køn, ved hvordan varen skal leveres, så er det en fryd for øjet. Miss Nuna, en lille sexet og godt veldrejet kvindelig stripper, viste i hvert fald, hvordan den ged skulle barberes. De mandlige Magic Mike strippere, der også leverede eksklusive shows i Ladies Lounge, havde også trænet og øvet sig, til en weekend med eyecandy til de skrigende kvinder. Miss Curious og jeg, fik da taget en del billeder af de unge veltrænede mandfolk. Gogopiger gider jeg ikke kigge på, der er ikke meget show i en trunte der vrider sig op ad en stang. Poledance, hvis det er en dygtig showdanser, men det andet er lige meget for mig. Men bevares, der var masser af mænd, der syntes det var helt fantastisk. Stripperne til gengæld, leverede varen. Lige på nær en lille observation af både Mr. Handy og jeg… det var den samme pige der kom på på scenen, adskillige gange. Aftalt i forvejen? Jep!

erotic world sexmesse
Miss Nuna gir´ den gas.
erotic world sexmesse
Mandestrip med ild og store muskler. Den unge dame serverede topløs i baren 10 minutter efter 🙂

Et mekka af forskellige udstillere

En ting vi lagde mærke til, var udvalget af udstillere. Der var lidt for en hver smag, og mange var repræsenteret. Det virkede i hvert fald som om, at der var tænkt lidt mere over placeringen og udvalget. Foredrag og workshops var rykket ud af hallen til aulaen, og det var klart en fordel, for vi kunne rent faktisk høre hvad der blev sagt, i forhold til tidligere udstillinger. Alt i alt, en god blanding af det hele, og ingen forsvandt i mængden eller var gemt væk. Forskelligt udvalg af sexlegetøj var repræsenteret af både danske og udenlandske udstillere. Skønhed, olier, tattoo, smykker og tøj til enhver sexet lejlighed. Sexmøbler, sexredskaber og inspiration til nye seksuelle lege som fx. tantra og virtual reality porno. Swingerklubber, live sexshows, japansk bondage, erotisk bondage, S/M og foredrag og demo om fx. sprøjteorgasmer, orgasmens kunst og BDSM. Sexdukker, lækkert frækt tøj og sko i alle størrelser og masser af nips og udsmykning til kroppen. Der var for alle! Singler, par, fetish, heteroseksuelle, homoseksuelle… ja hele LBGT miljøet og hvad du ellers er til.

erotic world sexmesse
To swingerklubber var repræsenteret og swingerområdet med senge, spejle oma var KUN for par.

Vac Rack fra Homoware.dk det store trækplaster

Hvem vil være med til et lille forsøg?” Sexkongens spørgsmål fik hurtigt en ellers meget spørgende presseflok til at være stille, for vi stod ved Homoware.dk standen, hvor vi tydeligt kunne se, en vac rack (vaccum madras). Min klaustrofobi begyndte straks at ulme i maven. Jeg følger flere sider på IG med den fetish, og det ser vildt og intens ud, meeeen nix. Heldigvis var der en modig sjæl, der meldte sig frivilligt og vi andre åndede lettede op. Efter lang forberedelse, aftalt instruks og iført gummihætte og ørepropper, hoppede den pænt rystende frivillige ind i åbningen. Han var nervøs og presset, og det tynde lag latex rystede tydeligt. Med kun et lille sugerør til at trække vejret igennem, sugede standens vac rack mester, luften ud af og omridset af en mand kom langsomt til syne. Tilskuermængden var vokset fra 20 pressefolk til 50 tilskuere.

Sexlegetøj hos WinkwinkHvad gør en Vac Rack?

En Vac Rack bruges til at fiksere og sanseberøve personen der ligger i den. Nerverne i huden stimuleres og bliver mere følsomme og sensitive. Følelsen i huden forstærkes og med fiksering skulle det efter sigende, være vildt ophidsende og yderst tilfredsstillende. Vac rack bruges også til fx. breath control og edging (orgasme kontrol), en fetish der bestemt KUN må udøves med en partner, du har 100% tillid til. Vac Rack kan bruges af alle, men søg råd og vejledning hos øvede, inden du kaster dig ud i kunsten.

erotic world sexmesse
Homoware.dk demonstrerede Vac Rack, her med deltagelse af frivillig fra pressen.

Sexrobot med G-punkt og kunstig intelligens

Sidste år, var Dateadoll.dk også på Erotic World Sexmesse med et udvalg af de nye sexdukker. Dukker der ligner mennesker, og som selvfølgelig bruges til sex. Dukkerne har skedeåbning, analåbning og bryster, og kan indtage alle realistiske stillinger til sex. Udover en ny mandesexdukke, med stiv bandit og flot veltrænet brystkasse, havde standen i år, inviteret Samantha, en sexrobotdukke med kunstig intelligens. Samantha har simpelthen indbygget et program, så hun kan reagere, svare, fortælle jokes og ja, så har hun rent faktisk et G-punkt. Hun er dog stadigvæk kun en prototype, men virkelig det er hun altså. Det tager ca. 2-3 uger at oplære hende, og ja, hun har også et “nej ikke i aften, jeg er træt“, program, hvis det skulle være nødvendigt. 20.000,- kr. for sådan en fornøjelse!

Urealistiske store bryster til de små kroppe

Hvis du spørger mig, så skal babserne altså passe til kroppen (det er selvfølgelig en smagssag), men pikken på mandesexdukken, var OK i størrelsen og kunne udskiftes efter behov. Den var siv og blød i materialet. Føltes som materialet Fleshlight er lavet af. Dog lidt for langhåret til min smag! Permanent krøller er jo fra 80´erne. Men ok, det er jo ikke håret der skal tilfredsstille. Men hvem skulle dog bruge sådanne sexdukker, tænker du nok. Du vil nok blive overrasket, for rent faktisk er der MANGE brugere af sexdukker. Handicappede, ensomme, ældre, enlige og familier har stor glæde af dem, så markedet er der bestemt. Rent faktisk findes der et Sexdukke bordel, hvor det KUN er sexdukker der yder den ædle service. Jeg har også læst om trekantforhold, med par og dukke og fraskilt familiefar med sexdukke. Så jo – fremtidens knald er sikret!

erotic world sexmesse
Mandlig sexdukke. OK udrustet, bare en skidt vinkle af fotografen.

erotic world sexmesse erotic world sexmesse

Læs også: Ville du knalde en dukke?

Erotic World Sexmesse – vi ses til foråret?

Mr. Handy og jeg er vild med sexmessen. Atmosfære, udstillere, oplevelser og den fantastiske inspiration der vælter i hovedet på os, når vi går rundt mellem farverige og fantasifulde stande, kan vi bare ikke få nok af. Erotic World Sexmesse vokser med årene, og var det ikke for en migræneramt Miss Robinson, havde vi taget bilen søndag, for at opleve sanselabyrinten og duften af SEX i de gamle haller i Valby. Så sidder du og tænker, ÆV, jeg vil også afsted, så fortvivl ej, Erotic World Sexmesse er tilbage til foråret 2019.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Tidligere artikelMå jeg byde på en omgang kaffe med gummi?
Næste artikelUnboxing Pleasurebox (FØRSTE TEASER)
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here