Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Er sommerromance det eneste der holder?

Godaften kæreste læsere!

Som nogle på det sidste nok har bemærket, har der været lidt stille her på bloggen – specielt fra mig! Jeg har været rigtig dårlig til at skrive indlæg, til at få lagt noget op, og i dag igen, er jeg for sent på den.. I dag er dog en smule selvforskyldt, da Mr. Grey og jeg efter 1 uges ferie sammen, valgte at tage i byen med et dejligt vennepar, der bor i samme by som os. Byturen blev til en million drinks, og et black out sidst på aftenen – kan slet ikke huske hvordan vi kom hjem, hvilket resulterede i, at jeg endte med at ligge og svømme i bræk omkring 9 gange her til morgen. Fy for satan en omgang – en løftet pegefinger herfra: Drik aldrig!!!

Da det dog er søndag i dag, får I et dejligt aften indlæg herfra, hvor jeg og de andre vil fortælle lidt om vores hede sommerromancer, men for at være ærlig, er der lidt et problem.. Jeg har aldrig haft en sommerromance, kun vinterromancer, jeg ved egentlig ikke hvorfor? Men jeg er vidst bare ikke god til sommerromancer.

Så hvorfor er sommerromance så godt?

Sommerromancer er netop så fantastiske, fordi kærligheden og ønsket om, at opleve et kærlighedseventyr som minder om The Notebook, er rigtig stort! Tøjet bliver mindre, der er mere bar hud og fyrene flasher overarme, kroppe og andet lækkerier. Kemien bliver mere intens mellem folk, og man får mere lyst til at finde en partner.

Dog må jeg som tidligere skrevet, skuffe jer for en sommerromance, her på bloggen, da jeg egentlig ikke er personen der har haft en. For mig er romantikken mere intens om efteråret, foråret eller vinteren. Så har jeg også chancen for at nyde alt det gode med min partner, om sommeren.

En historie fra Quinns vinterromance – næsten ligeså god som en sommerromance!

For 2 år siden ca. en november aften, havde jeg i 6 uger holdt Mr. Grey henne i kedelige beskeder, og ingen idé om, at dette ville blive mit livs længste og bedste vinterromance.

Mr. Grey er som de fleste ved, en tinderfyr, og som jeg gættede inden vi overhovedet havde mødtes, var han godt omringet af piger, og han var en playboy, der på ingen måde havde manér. Dog måtte jeg tage chancen alligevel, for han kunne da være ret lækker at putte med og drikke varm kakao med i sengen, og når det er vinter, findes der jo en bestemt og dejlig måde, at få varmen på igen 😉

Efter 6 ugers ventetid, om endelig at få en date med mig, havde Mr. Grey fået nok. Han skrev kækt til mig, hvad min aften skulle gå med, og jeg måtte være ærlig og svare, at jeg bare (en søndag aften), skulle ligge på sofaen og hygge mig! Mr. Grey tog chancen, og valgte at skrive, at han om en time ville stå klar foran min dør til en date, og bad så om min adresse. I ren og skær chok over hans frækhed, og over hvor dominerende han var, havde jeg intet andet svar end bare at sende min adresse. Jeg havde ikke været i bad siden fredags, og måtte springe op fra sofaen, ud i bad og skynde mig at gøre mig klar!

Og nøjagtig som lovet, stod den flotteste fyr klar til date en time senere. Mit opvask var gemt væk i køkkenskabet, det værste rod under min seng, og jeg lignede kun en halv million, fordi en time til at nå ALT, ikke var nok.. Dog fik jeg alligevel et kompliment om, at jeg så smuk ud, på trods af at jeg kom gående i kæmpe vinterjakke – allerede der smeltede mit hjerte.

Vi valgte at gå ned på den lokale café, hvor den dominerende mand, i stedet for at lade mig bestille, bestilte kakao og æblekage til mig. I fuld forbløffethed over hans lækre væsen, fik jeg kun drukket halvdelen af kakaoen og slet ikke rørt æblekagen.

Efter en samtale om alt mellem himmel og jord, og hvor jeg flere gange tog mig selv i at tænke, hvorfor mon han ville på date med simple mig, tog vi en gåtur ned til søen. Her ramte vi et af de højeste punkter i byen, hvor vi også havde den smukkeste udsigt, og her kom han med endnu et kompliment om, hvor smuk udsigten var, og han ikke kunne tænke på andet end at jeg var ligeså smuk.. (nåååååeh) <3

Da aftenen var ved vejs ende, troede jeg, spurgte Mr. Grey, om vi ikke bare skulle tage hjem til mig (åh gud, al roden) og drikke en kop te, inden han smuttede igen. Det endte dog med intens og lækker sex, og førte også til, hvor vi står i dag 😉

Jeg klager bestemt ikke, og det på trods af at vi har nedture – vi elsker hinanden som ingen anden, og intet kan slå den kærlighed vi har til hinanden.

Prøv andre årstider end lige en sommerromance!

Sommerromancer er ikke de eneste gode romancer – for det meste er de andre sæsoner ligeså gode. Om vinteren kan man putte og drikke varm kakao i dejlige tæpper, hvilket kan føre til meget andet end kun at kysse. Om foråret springer alle blomster ud, og giver god anledning til flotte gåture i nyudsprængte blomsterenge eller skove og foråret er næsten ligeså hyggelig som vinteren, dog meget smukkere.

Så kæreste læsere, på trods af det dårlige vejr her til sommer, der ærlig talt minder om efterår, så spring ud i romancen og hyg dig – hold dig ikke tilbage, det kan jo være du møder ”the one”.

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også