Drop din jalousi

udgivet:

Er I vores nye bloggerpar til Missgrey?

Kære læser!

Denne artikel er en form for kontaktannonce. Vi søger nemlig et bloggerpar til at dele anonymt ud af deres sex- og kærlighedsliv til Missgrey.dk. Vores mission er at inspirere danskerne til et bedre og sjovere sexliv, og vi mangler din hjælp!

Er du og din partner vores nye bloggerpar?

Vi søger et par til at skrive blogindlæg til vores site, hvor I fortæller om jeres parforhold og sexliv. Det bliver en form for “Danskerne under dynen”, hvor I altså, som anonym, bidrager med jeres fortællinger fra soveværelset. I bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad I gerne vil dele med os!

Har du lyst til mere Danskerne under dynen: Husk, at vi har en Facebookgruppe, som hedder “Danskerne under dynen”. Meld dig til og vær med i debatten.

Send en mail, hvis du bliver fanget af nedenstående:
  • Du er i et fast parforhold.
  • Du/I elsker at skrive og fortælle. Formuleringer er intet problem for dig/jer!
  • I har mange historier, gode som udfordrende, at dele ud af, når det kommer til sex, parforhold og eksperimenter.
  • I kan levere indlæg med jævne mellemrum (gerne 1-2 gange om måneden).
  • I har noget på hjerte, som I vil dele med den danske befolkning.

Kontakt os:

Hvis du er fanget af opgaven, så skynd dig at skrive en mail på: Redaktionen@missgrey.dk.

I mailen må I gerne fortælle lidt om jer selv, og hvorfor I har lyst til at være med i dette projekt. Alle får svar, men derefter foregår der en udvælgelsesproces, hvor vi finder de  rettet kandidater, som skal med til opgaven. Søg, søg og søg. Har du/I brug for mere inspiration til, hvad det er, som jobbet indebærer, så kan I se nogle tidligere indlæg på vores sexblog, hvor der ligger over 1000 artikler og indlæg.

Mange hilsener

Missgrey Redaktionen

Se Også