Kære læser,
Fordømmelser er der nok af. Og jeg tror vi alle kender til den, som fortæller at du er usikker, hvis du har mange/har haft mange partnere. Men er det sandt? Her får du mit syn på det!

Teenageusikkerhed

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg tror på at svaret både kan være ja og nej, alt efter personen og situationen.

Som teenager var jeg meget usikker på mig selv, og jeg brugte uden tvivl sex som bekræftelse!

Jeg har ikke været sammen med super mange som teenager, men jeg var mere seksuelt aktiv end alle mine veninder, og jeg gjorde alt for de her fyre, jeg nu engang var sammen med. Hvorfor? Fordi jeg gerne ville have at de tænkte, at jeg var den bedste de havde været sammen med. For så var jeg jo den bedste til et eller andet….

Så jeg tror specielt at teenagere er i stor risiko for at bruge sex som bekræftelse. Jeg har i hvert fald taget mine ture, når jeg nu engang så blev skrottet, eller kun fik opmærksomhed pg.a. mit udseende. Det gjorde ondt hver gang, for i sidste ende ville jeg jo bare gerne blive elsket for den jeg er.

Sex kan være bekræftelse – på den gode måde!

Jeg tror på at man godt kan bruge sex som bekræftelse på den gode måde. Hvis man har haft et skænderi (ja, det ved jeg godt er omdiskuteret), eller hvis man har brug for at mærke at den anden finder en attraktiv. Så er det bare nogle gange bedre, end at snakke om det!

Jeg tror altid at der vil være dem, som mener at man er usikker, hvis man har brug for at have sex med mange. Men sådan behøver det altså ikke at være.

I mine singleperioder kan jeg godt lide, at komme lidt ud, flirte, kysse, og muligvis have sex. Men det er da bestemt ikke pg.a. usikkerhed længere – tværtimod. Jeg elsker bare sex, og derfor tør jeg godt at gå efter det jeg vil have. Jeg foretrækker dog sex med nogle jeg kender godt, men derfor gør jeg det aldrig fordi jeg er usikker på mig selv længere. Jeg ved hvad jeg kan, og hvad jeg fortjener.

Skid hul i fordomme

Og i sidste ende, fordomme er netop bare en fordom. En person som dømmer dig, ud fra det menneskets eget syn på verden; og det syn er ikke lig virkeligheden, og specielt ikke din virkelighed!

Så mærk efter i dig selv: hvornår har du sex, og hvorfor? På hvilke følelser har du sex? 

Hvis du kan stå inde for dine egne følelser, og faktisk bare nyder din tilværelse – jamen så skal du altså bare skide hul i andres tanker og fordomme om dig! Jeg har for længst givet op på at tilfredsstille alle, og forsvare mig selv. Hvorfor skulle jeg? Andre mennesker kan være ligeglade.

Den eneste som du skal tænke på, er dig selv! Og hvis det kører, og du ikke sårer nogen dybt på vejen, jamen så do your thing baby!

Husk at følg mig og de andre piger på instagram: missmilfdk, og send gerne en mail til mm@missgrey.dk !

XOXO Miss MILF

Tidligere artikel6 tips – Sådan får du bedre sex som single
Næste artikelForedrag: Jakob Olrik – Kvinde, kend din mand!
Miss MILF
Livet skal leves, smages, føles og dyrkes. Og for mig også på den seksuelle plan! Igennem mine blogindlæg vil du kunne følge mit seksuelle liv, som det er; intenst, følsomt, råt og eksperimenterende - men også akavet, pinligt, kompliceret og til tider lidt kedeligt. For hvordan kombinerer man egentligt dét, at være ung mor, enlig og studerende, samtidigt med at få nærvær, kærlighed og god sex til at fungere? Dét og meget mere vil jeg give dig mit bud på, igennem nogle ærlige og åbne indlæg. Jeg lover dig at du vil både vil krumme tæer, grine, og blive inspireret til at krydre dit sexliv op, både alene og med en partner. "Because good sex is like good bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand" ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here